פורסם 2006 במאי 1119 שנים הישתחררתי לא מזמן ואני מעוניין לעבור קורס כזה כדי להתחיל לעבוד בתחום.האם מישהו יכול להמליץ על מקום טוב ושיהיה קרוב יותר לראשל"צ (כי אני גר שם כאילו דא).שמתי עין על מכללת סלע הם נשמעים לי רצניים אבל הייתי רוצה לשמוע עוד המלצות.
פורסם 2006 במאי 1119 שנים פחח טכנאי PC, הקורסים שם זה בדיחה לעומת מה שאפשר ללמוד בחודש באינטרנט.למשל כדי להתקבל ל-MCSE אתה חייב לעבור קורס טכנאי PC או שיהיה לך ידע דומה, לי יש ידע דומה מבחינתם.
פורסם 2006 במאי 1119 שנים מחבר כן אבל אפ אתה רוצה להיתקבל לאיזו שהיא חברה, אתה חייב שיהיה להראות להם משהו הרי אתה לא יכול להגיד שאתה יודע ובהתבסס על זה הם יקחו אותך לעבודה.
פורסם 2006 במאי 1119 שנים בולשיט, הטכנאי של העבודה של אמא שלי לא עשה קורס טכנאים מעולם והוא מנהל את החברה היום. (אמנם מנהל, אבל עדיין עובד עם החברות הגדולות)
פורסם 2006 במאי 1119 שנים במדינת ישראל כל אחד יכול להכריז על עצמו כטכנאי מחשבים, לא חייבים שום תעודה (ובד"כ אלו עם התעודות דווקא פחות מבינים כי הם מסתמכים רק על מה שלימדו אותם בקורס, שזה בדיחה)
פורסם 2006 במאי 1119 שנים מחבר תעשה מנהל רשתות+PC מינימום ואז תמשיך ל MCSE.תוכל להסביר לי מה זה MCSE?
פורסם 2006 במאי 1119 שנים צריך ידע מקביל לבן אדם שעבר קורס טכנאי PC, כל בן אדם שהתעניין באתר הזה יותר מחודש יודע יותר ממה שה"טכנאים" האלו יודעים.
פורסם 2006 במאי 1119 שנים אני עומד לסיים קורס כזה של טכנאיזה באמת בדיחה -קל ולומדים יותר באינטרנטאבל אם תעשה את זה תמיד תלמד משהו חדש ויהיה לך תעודהד"א מזה MCSE וSISQO?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.