עבור לתוכן

שאלה על נרגילות...אני יודע שלא ממש קשור לסוג פורום פה אבל בכל זאת..חח

Featured Replies

פורסם

החלטתי לקנות נרגילה קטנה

עכשיו ראיתי ב- nargila.co.il

יש שם נרגילה גובה 18 ס"מ מתברגת והכל ב-50 ש"ח

וכזאת אני רוצה רק שאני לא יכול להגיע להרצליה..

לעומת זאת ליפו אני יכול להגיע ושם אני מניח שגם יש כאלה.

רציתי לדעת אם מישהו כאן יודע:

א. חנות שבטוח יש בה כאלה?

ב. עד מתי בערך פתוחים כל המקומות של הנרגילות?

ג. באיזה אזור יש ריכוז טוב של חנויות שאפשר יהיה לראות?

פורסם

יפו אחי , גן עדן לנרגילות :hat:

פורסם
  • מחבר

אני יודע אחי

אבל זה עדיין לא עונה לי על אף אחת מהשאלות

ולמי שלא מבין אני מחפש כזאת נרגילה אבל ביפו [כי החנות הזאת בהרצליה]:

http://nargila.co.il/Products/19/small-hookah-pipe.asp

פורסם
  • מחבר

ובכל זאת..לפני שהנושא עובר לעמוד 3 אז מצטער על ההקפצה

מישהו יודע את התשובה לחלק או לכל השאלות שלי?

פורסם

כמה שפחות הברגות יותר טוב חשוב לבדוק שאין בריחות ולהשקיע שאתה מכין תראשים לא לחפף ותקנה במלך הנרגילות ביפו מול אבולפיה

תתמקח איתם חובה תנסה להוריד אותם !!

חשוב גם שלא תחליד שתיהיה יצוקה...

אבל זה סתם חרא בראסמי אני שונא נרגילות כמו לעשן אדים... עשן רטוב...

יש כזאת שמה אצל הערבים..

קיצר תבדוק לפני שאתה קונה מה שאמרתי לך

פורסם

אמממ לכל אלה שאומרים שיפו זה מלך הנרגילות אז נחדש ואומר שביפו זה שחיטה במחירים ובאיכויות הטבק שיש שם ! בנוסף המחירים של הנרגילות שם הם בשמיים !

אני לא יודע כמה מפה הם מהצפון אבל בכפר יאסיף יש את המחירים הכי טובים והחניות הכי איכותיות שיש ! יש שם 3 חנויות של נרגילה עם מחירים מצחיקים של נרגילות ומבחר עעענק של נרגילות בכל הצבעים ובמכל הסוגים שלא נדבר שיש שם גם טבק לא אורגינאלים תוצרת הארץ שהם פשוט מעולים למשל ABED EL KADER או AL WAHA שארוז (הטבק ירדני)בכפר יאסיף ונשלח לכל הארץ או הגחלים הזולים והמעולים שעולים לפאקט 20 שקל (כן כן 120 גחלים - יותר טובים מסטאר) ושלא נדבר על NAKHLE יש שם טבק אורגינל ב 40 שקל לפאקט איפה עוד יש דבר כזה ?? הטבק שאתה פתוח אתה רואה שהוא ארוז בפנים בשקית כסופה עם הציור של הטעם של הטבק ! קיצר יש שם הכל ובכמויות ומחרים זולים ונוחים ! . אז חלאס יפו כי הבן אדם שם מייבא את זה בכפר יאסיף אז תגידו שיש שם הכל וזול !!! הצפון והדרום הם השולטים בנרגילות במחירים לפחות . בכל מקרה אני לא יודע כמה עולה הנרגילה שאתה רוצה אבל פה אצלנו יש נרגילה מתברגת משו בסט 40 -50 ס"מ גובה שעולה 60 שקל והיא מאד איכותית !! יש לי שניים כאלה - אני אישית הייתי משקיע יותר מ 150 שקל על נרגילה איכותית וגדולה וכמובן מתברגת ולא אין לי שום בריחות לזה שאמר ..

פורסם

הנרגילה הזאת על הפנים, שאתה מעשן חם לך בפנים בגלל הגחל...

תקנה אחת כמו שצריך גבוהה ויפה... עם צינור נורמלי...

ואם יש לך חבר, אח , דוד שנוסע לסיני או ירדן בזמן הקרוב שיקנה לך משם.. הביאו לי אחת ב80 שפה עולה 250... זאת עם הצורה של הציפור...

:xyxthumbs:

פורסם

אני לא מעשן אבל יש לי נרגילה ואין עליה הנה תמונה שלה:

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

הנרגילה הזאת על הפנים, שאתה מעשן חם לך בפנים בגלל הגחל...

תקנה אחת כמו שצריך גבוהה ויפה... עם צינור נורמלי...

:xyxthumbs:

אני לא רוצה גבוהה אלא אני רוצה קטנה

הגחל לא יחמם את הפנים כי אני אביא צינור ארוך מיוחד לנרגילה

אמממ לכל אלה שאומרים שיפו זה מלך הנרגילות אז נחדש ואומר שביפו זה שחיטה במחירים ובאיכויות הטבק שיש שם ! בנוסף המחירים של הנרגילות שם הם בשמיים !

אני לא יודע כמה מפה הם מהצפון אבל בכפר יאסיף יש את המחירים הכי טובים והחניות הכי איכותיות שיש ! יש שם 3 חנויות של נרגילה עם מחירים מצחיקים של נרגילות ומבחר עעענק של נרגילות בכל הצבעים ובמכל הסוגים שלא נדבר שיש שם גם טבק לא אורגינאלים תוצרת הארץ שהם פשוט מעולים למשל ABED EL KADER או AL WAHA שארוז (הטבק ירדני)בכפר יאסיף ונשלח לכל הארץ או הגחלים הזולים והמעולים שעולים לפאקט 20 שקל (כן כן 120 גחלים - יותר טובים מסטאר) ושלא נדבר על NAKHLE יש שם טבק אורגינל ב 40 שקל לפאקט איפה עוד יש דבר כזה ?? הטבק שאתה פתוח אתה רואה שהוא ארוז בפנים בשקית כסופה עם הציור של הטעם של הטבק ! קיצר יש שם הכל ובכמויות ומחרים זולים ונוחים ! . אז חלאס יפו כי הבן אדם שם מייבא את זה בכפר יאסיף אז תגידו שיש שם הכל וזול !!! הצפון והדרום הם השולטים בנרגילות במחירים לפחות . בכל מקרה אני לא יודע כמה עולה הנרגילה שאתה רוצה אבל פה אצלנו יש נרגילה מתברגת משו בסט 40 -50 ס"מ גובה שעולה 60 שקל והיא מאד איכותית !! יש לי שניים כאלה - אני אישית הייתי משקיע יותר מ 150 שקל על נרגילה איכותית וגדולה וכמובן מתברגת ולא אין לי שום בריחות לזה שאמר ..

בסדר אבל אני לא אסע עד כבר יאסיף

יפו יחסית קרוב לי ולכן שאלתי על יפו

כמה שפחות הברגות יותר טוב חשוב לבדוק שאין בריחות ולהשקיע שאתה מכין תראשים לא לחפף ותקנה במלך הנרגילות ביפו מול אבולפיה

תתמקח איתם חובה תנסה להוריד אותם !!

חשוב גם שלא תחליד שתיהיה יצוקה...

אבל זה סתם חרא בראסמי אני שונא נרגילות כמו לעשן אדים... עשן רטוב...

יש כזאת שמה אצל הערבים..

קיצר תבדוק לפני שאתה קונה מה שאמרתי לך

שלא תחליד אז מביאים נירוסטה וזה לא קשור יציקה או לא

בהברגות יש הכי פחות דליפות רק שתהיה בעניין

אז עכשיו חוזרים לנושא המקורי..

למישהו יש תשובות לשאלות ששאלתי ???

פורסם

it's so tiny ;D

פורסם

זה נראה כמו באנג

פורסם

על תקנה את הנרגילה הזאת סתם ביזבוז כסף.

ב-40 שקל אתה יכול ליקנות נרגילה בינונית [משהו כמו 50 סנטימטר] נורמלית שתוכל לעשן אותה שעה שלמה.

אגב גחלים קנה רק STAR,לגבי ההטעם רק EL NAHLA,ולגבי מחירים לא יותר מ 6 שקל לטעם ו 5 לגחלים.

פורסם
  • מחבר

אבל אני לא רוצה נרגילה רגילה

אני רוצה אחת קטנה כמה שיותר

אני לא מבין למה משכנעים אותי לקנות אחת גדולה כשאני רוצה קטנה

פורסם

Si-Nom ענה פה את התשובה הכי נכונה.

ולבחור שנתן תהרצאה הזו על הצפון...כל מה שאמרת יש גם פה ביפו, תיודע מה יש אפילו פה בקיוסק ליד הבית שלי.

טעם באריזת כסף שלא יתקלקל עם ציור מבחוץ, אולי במחירים אחרים, אבל אל תחשוב שהמצאתם תנרגילה שמה.

תראה פעם היתה לי קטנה, היתה היא מעולה יחסית לקטנה אבל מישהו הביא לי אותה ולא ראיתי עוד אף פעם צורה כזו

וכל שאר הנרגילות הקטנות זה סתם קקה, יש תממש קטנות שזה ממש רק ליופי, ויש את האלה שהן 20 ס"מ משהו כזה.

פורסם

הברגות יותר בריחות לא יעזור אל תווכח סתם בראסמי קנה תנרגילה הכי פשוטה שיש שלא תחליד הכי אטומה עם צינור מזגן שקוף וזהו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים