עבור לתוכן

אני רוצה לתת משהו לגולשים בכל העולם ואני צריך את עזרתכם :) !

Featured Replies

פורסם

על 12 אפלוד? :s07:

חוצמזה כאלו נפחים אתה לא תשיג בחינם בעתיד הנראה לעין (הופיעה איזו ידיעה בבלוג של דבוראק שנגמרים לגוגל השרתים, פשוט התיבות GMAIL תופסות להם יותר מדי).

פורסם

אפלוד ישתנה בקרוב אצל רוב הספקים

יש נפחים כאלו בחינם או לפחות כך מצהירים אבל אלו כל מיני חברות שאני לא מכיר ולא יודע כמה אמינות הם...אז אני עדיין מחפש

ולגבי גוגל אני לא יודע מי ומה כתב את זה אבל זה נשמע לך הגיוני לחברה בסדר גודל כזה?? אין הערכות לפני? נגמר התקציב? כמו גם תמיד אפשר לסגור את ההרשמות החדשות....

פורסם
  • מחבר

בקשר להעלאת קבצים/תמונות/וידיאו וכו' אני לא מעוניין ביכלל גם ביגלל האקרים וגם בגלל שיש מספיק אתרים וזה לא מישתלם ביכלל וחבל על הויכוח.

אתר של מתכונים מצריך הרבה עבודה.

כמו שציינתי אני מחפש רעיון בסיסי ולא משהו גדול כמו מתכונים שמצריך עידכון אלה פלטפורמה בסיגנון שהציעו לי עם האיימל.

בנתיים אני מודה לכולם על התגובות אשמח לקבל עוד. :) תודה

פורסם

תכינו פלאג אין לווינאמפ שמציג מילים של שירים ישראלים.

פורסם
  • מחבר

אני מחפש רעיון לאתר אבקש שתתיחס לנושא ולא תסטה ממנו

תודה

פורסם

מה בקשר לאתר שיקח RSS FEED מרשימה של אתרי החדשות בעולם, עם אפשרות של המשתמש להוסיף אתרים מותאמים אישית או לחלופין לסנן לפי מדינה, ויציג את הכותרות הראשיות של כל אתר מחולקות לפי נושאים?

לדוגמא, משתמשים שרוצים לראות כתבות ישראליות יבחרו בישראל מתוך תפריט עולמי. תחת הכותרת "הממשלה הושבעה" יופיעו תקצירים, ואז לינקים, לכתבות של YNET, NRG(או לחילופין לזה שפרסם ראשון).

האתר לא צריך להיות מסובך, לא טכנית ולא ויזואלית, אלא פשוט ומאפשר חלוקה לפי נושאים, לפי מיקומים גאוגרפיים ולפי עוד חתכים. אפשר להרחיב את הרעיון אם זה מעניין אותך.

פורסם
  • מחבר

תודה אבל יש אתר של גוגל שכבר עוסק בראיון הזה פחות או יותר..

אשמח לקבל עוד תגובות

תודה

פורסם

כמעט כל מה שהציעו כאן, אם לא הכל, כבר עשו (כולל המתכונים). יש עשרות אם לא מאות אתרים שעושים או מנסים לעשות את הדברים האלה. לא עדיף שהדברים היו קצת יותר מרוכזים? אני בטוח שרוב האתרים שעוסקים בנושא אחד מאלה מאד דומים אחד לשני.. והיה עדיף אם כולם היו עובדים ביחיד על אותו אתר (לא כולםםםםםםםםםם על אתר אחד, אלא אלה שמציעים פתרון מאד דומה למשהו, שיעבדו ביחד).

בגלל זה ההצעה שלי היא שתצטרף לפרוייקט כזה שמעניין אותך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים