עבור לתוכן

שלום יש לי עבודה ואני צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

יש כמה שאלות ואני צריך תשובות רציניות תודה

הנח שאתה עובד בארגון בינוני המתמחה בייצור סחורות בנפח גבוה ובמחיר נצוך ללקוחות קצה בעלי מחזור מסחרי שנתי של 20 מיליון דולר

הארגון החליט לישם מערכת ICT במטרה לנהל את יחסיה עם הספקים עם הלקוחות ובתוך הארגון עצמו

לארגון יש כרגע מערכת PC בסיסית ובה קיימת מערכת של הזמנות ממוחשבות ותוכנת הנהלת חשבונות

א.הסבר את ההיתרונות העסקיים שיתרחשו בארגון קבלת החלטות טקטיות ואסטרטגיות ברמות השונות בארגון

ב.הסבר את תפקידיהם של החומרה, התוכנה , הציוד ההקיפי ורשתות התקשורת בהקמת מערכת המידע וזהה את הרכיבים האופיניים שישלימו האחד את השני.

ג.מהם ההתחשבויות המרכזיות שעל הארגון לקחת בחשבון כאשר הוא מחליט על פלטפורמת התוכנה המתאימה ביותר(שרת מחשבי מיני וכו)

ד.זהה את הנושאים המכזיים לגביהם נדרש הארגון להפעיל שיקול דעת כאשר הארגון מבצע החלטה לגבי סוג התוכנה שיש לרכוש לעסק. יש להתיחס לגבי רישוי התוכנה והסוגיות החוקיות הקשורות לעניין זה.

ה.תאר את החשיבות של גיבוי ואחזור המידע והמלץ על אסטרטגיה מתאימה לעסק.

בבקשה שכל אחד יענה על מה שהוא יודע כי אני לא יודע איך לענות על זה ואם אני יודע לא בטוח אם זה כל כך נכון

תודה רבה

פורסם
  • מחבר

מישהו שיענה על שאלה אחתץ בבקשה אני צריך שכל אחד יענה על משהו בבבקשה יש לי עוד יומיים להגיש!!!!

אני צריך בעיקר תשובות לב ג ו -ד

פורסם
  • מחבר

someone אני כבר צריך להגיש את העבודה שמישהו יעזור לי בבקשה שיעשנה על הסעיפים של החומרה והגיבוי

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא מסתכל :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

אנשים אני חייב את זה בבקשה עזרו לי ממש דחוף

ממש ממש דחוף אז אם אתם יכולים לענות ואני ירחיב בבקשה

זה ממש חשוב לי

אני חייב את זה כמה שיותר בדחיפות

פורסם

אם מישהו היה יודע את התשובה, היית יודע כבר. די.

פורסם

נראה לי אין הרבה אנשים ביקום שיודעים את התשובה לשאלות המשונות האלה :kopfpatsch:

פורסם

שאלות לא למוח הממוצע

פורסם

לא צריך להיות גאון כדי לענות על השאלות האלה גם בלי ללמוד... אבל בשביל באמת להוציא את המיטב אתה חייב מישהו שלמד את החומר הזה בדיוק

מהניסיון שלי לכל מורה יש ראש אחר ואוצר מילים שונה ואתה חייב לציין את כל הנקודות שהוא רוצה שתציין ומישהו שלא למד את זה לא יקלע בכולם

למשל כמו "...רישוי התוכנה והסוגיות החוקיות "

בעיקרון תרשום לך כמה נקודות בכל תשובה ופשוט תנפח את זה זה אמור להספיק לעובר+ תלוי במורה וברמה

פורסם
  • מחבר

אתם יכולים לענות לי על השאלה עם החומרה או לתת לי קישור למשהו שעוסק בזה וגם קישור למונח ICT שאני יבין מה זה בכלל

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים