עבור לתוכן

שאלה על HOT MAGIC, YES MAX ו-TiVo

Featured Replies

פורסם

היי , ההורים שלי החליטו להזמין HOT MAGIC וממה שידוע לי הוט גובים על זה 2500 שקלים, ובדקתי על המכשיר TiVo וראיתי שהמחיר שלו פחות מ-1000 שקלים, השאלה שלי היא למה אנשים קונים את מה שהכבלים מציעים להם ולא TiVo? במחירים אין בכלל מה להשוות, אז למה בעצם? ???

יש כאן מישהו שיש לו TiVo?

מה החסרונות של TiVo לעומת המכשירים שמציעים HOT ו-YES? האם המכשירים שהם מציעים יותר איכותיים?

האם אפשר לסנכרן את ה-tivo עם לוח השידורים? כך לדוגמא שאני אבקש ממנו להקליט תוכנית מסויימת הוא פשוט יעשה את זה לפי התוכנית? או שחייבים לתת לו את השעות של התוכניות ?

פורסם

לי יש שאלה אחרת, בשביל מה לשלם 2500 שח על הוט מג'יק אם גם ככה רוב התכנים מופיעים ב-VOD ?ומה שלא אפשר להוריד מהאינטרנט.

פורסם

האם אפשר לסנכרן את ה-tivo עם לוח השידורים?

לא.

וזה עונה על רוב השאלות שלך.

אבל... בעיקרון אם תקנה פה איזה מחשב P4 משומש + כרטיס טלוויזיה + IR/USB + הארד דיסק 250GB יצא לך בערך אותו דבר כמו HOT MAGIC.

את הפיד של השידורים מקבלים מסקריפט שלוקח את זה מWALLA TV.

ויש תוכנה (שכחתי איך קוראים לה אבל אין לי בעיה לברר אם אתה רוצה) שיודעת לקרוא את הפיד של WALLA ובעזרת הIR להעביר לערוץ המתאים מתי שאתה רוצה.

שים לב שאם אתה קונה את ההוט מג'יק אתה כבול להוט. כל זה שהתוכן של יס משמעותית יותר טוב לאוהבי טלוויזיה אמריקאית/בריטית.

פורסם

בשביל מה לקנות את זה ב-2500 אם במחיר הזה אפשר לקנות כרטיס מסך טוב.. לחבר אותו למחשב..לקנות הארד דיסק של 300-350 ג'יגה ואז להוריד את התכנים שאתה רוצה למחשב באיכות טלויזיה!

פורסם
  • מחבר

רגע, אז בעצם החסרון היחיד של ה-TiVo הוא אי סינכרון שידורים.

אז במקום להגיד לכל העסק להקליט תוכניות טלויזיה מסויימת אני רק צריך להגיד לו את השעה... לא כזה חסרון...

האם יש הבדלים באיכות של המכשירים? האם המכשירים שהוט ויס מציעים זהים באיכותם ל-TIVO?

פורסם

המכשירים MAGIC וMAX. הם של חברת NDS הירושלמית.

אותה חברה מוכרת גם לDIRECTTV האמריקאית את המכשירים ואם זכורני איני מטעה אותי המוצרים שלה יותר נמכרים שם.

נוסיף על זה את העובדה שטיבו מתנדנת על סף פשיטת רגל (הם לא הרוויחו אף רבעון לאורך חיי החברה), TIVO לא משתלם.

אם לא חשוב לך הלוח שידורים אז אתה יכול לקנות כל DVR.

פורסם

טיבו זה מכשיר שהיתרון הגדול שלו הוא בארהב ולא בארץ בגלל חוסר תאימות

החלופה האפשרית היא להכין מחשב כמו שנאמר פה שיעשה בערך כל מה ש TIVO עושה

שני חברה מארהב עשו סרט על איך לעשות את זה עם מערכת הפעלה מבוססת LINUX

http://revision3.com/systm/mythtv/

יש באתר שם עוד מלא דברים יפים ממליץ בחום

פורסם

הסיבה שלא כדאי לקנות מכשיר Tivo או כל DVR מוכן אחר בארץ היא שבניגוד לארה"ב חברות הכבלים והלווין בארץ לא מוכרות את הEPG שלהן לציבור ולכן לא ניתן לקבל את מדריך השידורים בקלות. אפשר לעשות זאת בדרכים עקומות ומסורבלות יחסית (כמו שציינו פה הן מתבססת על לקחית המדריך מאתרים כמו וואינט ווואלה כך שאני לא ממש בטוח אם הן בכלל חוקיות אבל זה לא קריטי) אבל לא נראה לי שניתן ליישם את זה עם TiVo ספציפית אלא יותר אם אתה בונה מחשב HTPC ואתה מעוניין שהוא ישמש גם כ DVR.

פורסם
  • מחבר

אני לא אתחיל לבנות HTPC, סתם עבודה וגם בסוף זה יצא יותר יקר.

וגם HTPC לא יכול לעשות בדיוק אותה עבודה של מכשיר הקלטה שנועד לזה, בשביל להקליט צריך לעשות הכל ידני באמצעות כרטיס טלויזיה ואי אפשר לעצור שידור בלייב ולהמשיך לצפות אחרי כמה דקות...

אתה צריך מארז, לוח אם, מעבד, כרטיס מסך, אינפרא אדום וכל הדברים האלו יעלו יותר יקר ממכשיר TiVo. שלא לדבר על הזמן שצריך להשקיע...

פורסם

הכל אפשרי אם יש לך תוכנה מתאימה.

מחשב יותר שימושי. אתה יכול לקנות מחשב אחד במקום פליסטיישן, DVD, רסיבר וכו.

פורסם
  • מחבר

איזה תוכנה עושה את העבודה הזאת?

פורסם

אני עובד עם GB-PVR ומוריד את לוח השידורים עם TVXB יש לבנות קובץ INI ע"מ לבחור איזה ערוצים לשים וכו'

פורסם

יש כמה יתרונות למג'יק על הטיבו.... במג'יק אתה יכול להקליט שני ערוצים בו זמנית ולצפות בסדרה מוקלטת אחרת... בטיבו בארץ אי אפשר יהיה לעשות את זה ואתה תוכל רק להקליט תוכנית אחת ולצפות בה או בתוכנית מוקלטת... המקס כמו הטיבו במקרה הזה...

עוד יתרון של המג'יק זה שאתה יכול לסמן לו למשל להקליט את הסדרה חברים בערוץ ביפ ואז כל פעם שיהיה פרק חדש בחברים הוא יקליט אותו אוטומתית ואתה לא תצתרך לבקש הקלטה כל פעם מחדש... בטיבו זה לא יעבוד בארץ... גם במקרה הזה המקס הוא כמו הטיבו...

אבל יתרון של הטיבו זה שאתה יכול לעשות מה שבא לך עם החומר שהקלטת... אתה יכול להעביר את החומר למחשב אתה יכול לצרוב אותו אתה יכול לעשות מה שבא לך... במקס ובמג'יק אתה לא יכול להוציא את מה שהקלטת מהארדיסק של המכשיר... לא מצאו בנתיים שום דרך לפרוץ את ההגנה של זה עד כמה שאני יודע וכנראה גם לא ימצאו כי כאן זה לא אהר"ב ואין מספיק אנשים שינסו לפרוץ את זה אפילו...

נ.ב. לדעתי הכי טוב זה לקנות כרטיס PVR זה יוצא הרסבה יותר זול מהמג'יק ואתה תוכל לעשות עם החומר שהקלטת מה שבא לך... אם יש לך את הכסף אז תקנה את המג'יק אם הפונקציות שלו ממש מוצאות חן בעינך... אני אישית הייתי חושב לקנות אותו אם היה לי כסף והוא היה יותר זול... אם יש לך באמת הרבה כסף לזרוק אתה תמיד יכול לקנות את שניהם ולהקליט מה שבא לך בנוחות במג'יק ואז להעביר למחשב את מה שהקלטת בעזרת הכרטיס PVR...

כרטיס PVR מומלץ הוא כרטיס שנקרא PVR 150 של חברת Hauppauge

אתר מולמץ בנושא: http://www.hometheater.co.il/

פורסם
  • מחבר

לא, ממש אין לי כסף מיותר לזרוק. :lol:

:s07:

כניראה שאני אקנה PVR לחדר שלי ולסלון בשביל ההורים שלי נביא TIVO...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים