עבור לתוכן

הפרק המדהים ביותר של פריסון ברייק אייי פע&#150

Featured Replies

פורסם

אחי בוא נגיד ככה מרוב שהסידרה הייתה "גרוע",

ראיתי את כל העונה! מפרק 1 עד 21 תוך 3 ימים רצופים!

פשוט לא יכלתי להפסיק!!!

הייתי קם בבוקר, מתארגן, הולך לבית ספר, חוזר, מתחיל לראות את הסדרה

ככה 3 ימים

• תגובות 55
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

*בהודעה זו עלולים להיות ספוילרים עד פרק 22*

לדעתי , פרק 22 ממש הרס . הסדרה החלה מדהים , והתפתחה נהדר . ממש התלהבתי מפרק 21 מהעובדה שהכותבים לא פחדו להוציא את כל החבורה מהכלא . אבל , כמו כל סדרה אמריקאית מצליחה , היוצרים חתמו על חוזה להפקת עונה נוספת (ואם אני לא טועה , אפילו שתיים) , והיו חייבים להכניס פרק נוסף שיעלה מספיק שאלות , כך שלעונה השניה יהיה על מה להתבסס . אז הנשיא מת בניגוד ועוד ע'י סגנית הנשיאה , בניגוד לתוכניות של "החברה" , מה שמשאיר המון מקום לכותבים לתמרן . החבורה ספק מצליחה ספק נכשלת במשימת הבריחה מהכלא , והכל פתוח בפניהם (אולי חלק יתפסו וחלק יצליחו לברוח? יש לי הרגשה שרק הבריחה שלהם תיקח כמה פרקים טובים בעונה החדשה) . לא ברור אם טנקרדי חיה או מתה , וזה די עצוב כי היא באמת הייתה דמות מצוינת , ואפילו השחקנית שמשחקת אותה לא יודעת מה עלה בגורלה . ובנוסף לכל , הם נתנו למלשן ולפסיכופט לברוח , למרות שאני בספק אם הם שווים התייחסות .

בקיצור , אם בכל העונה הכותבים סגרו דברים וקידמו את העלילה , עכשיו הם הפילו את מגדל הקלפים שהם בנו לטובת עונה שנייה , שקרוב לוודאי תהיה גרועה , וחבל . באמת חבל .

פורסם

כן אה ? בדיוק כמו ב LOST S2 שנהרסה

חחחחחחחח ת'אמת הוא קצת מגניב אבל לא משהו מיוחד.... מי שהכי אפשר להחזיק ממנו זה לינקולן, לדעתי....

לינק חוץ מזה שהוא נראה כמו שור לא ראו ממנו הרבה ... טי-באג לעומת זאת היה לו סגנון (חולני אבל בכל זאת ) היו לו בדיחות מצחיקות והוא היה פושע אמיתי ולא כמו אחרים שנכנסו לשם בטעות

פורסם

סידרה פשוט ענקית.

אני התחלתי לראות בYes. והבנתי את הפונטנציאל של התוכנית והורדתי הכל וראיתי את כל הפרקים שיצאו עד אז אם אני לא טועה זה היה 15 האחרון שיצא. ופשוט עשיתי מרתון. נהניתי מכל רגע. סידרה פשוט מעולה.

פרק 21 היה פשוט ענק.

פרק 22 אהבתי מאוד.

לפני שנחליט אם העונה השנייה גרועה צריך לראות אותה. לפי דעתי הם יגרמו לנו להתמכר אליה שוב.

פשוט סידרה ענקית :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי -

לכל מי שפיספס כמות נכבדה של פרקים:

יצא האוסף(לא DVD) של כל 22 הפרקים הראשונים+מאחורי הקלעים!

טורנטליצ' רוקס(ההזכרה של האתר סתם ככה ללא קשר לא עוברת על ה"חוקים" שמילק אינק' הציב בעוגן, נכון?)

פורסם

אתה בכוח רוצה להרוס לי את היחס ? :(

פורסם
  • מחבר

אתה בכוח רוצה להרוס לי את היחס ? :(

אני מצטער ;D :hi::hat::silly:

:jump: :jump: :smile1::cool2::lol:

טוב חלאס עם הסמיילים :D

פורסם

מישהו יודע מתי מתחילים לשדר את העונה השנייה? כאילו מתי יתחילו להיכנס טורנטים של הפרקים בעונה החדשה..

אני כבר יותר משבוע בלי הסדרה וזה אוכל אותי !! אני מכורר

פורסם

רק עכשיו התחילו לצלם אותה :silly: have fun :xyxthumbs:

פורסם

אמורים להתחיל לצלם אותה ביוני , והיא תגיע אלינו (או לפחות ל Torrent Leech ;)) באוגוסט או בספטמבר . בדומה למה שהיה עם העונה הראשונה , פוקס הזמינו רק 13 פרקים לעונה השניה , ואם הם יצליחו , אז יסיימו את העונה השניה כמו שצריך .

פורסם

אמורים להתחיל לצלם אותה ביוני , והיא תגיע אלינו (או לפחות ל Torrent Leech ;)) באוגוסט או בספטמבר . בדומה למה שהיה עם העונה הראשונה , פוקס הזמינו רק 13 פרקים לעונה השניה , ואם הם יצליחו , אז יסיימו את העונה השניה כמו שצריך .

רק 13??

לא שאני בעד למשוך אותה יותר ממה שצריך אבל זה עדיין די קצר לא?

פורסם

לא אם הם מתכננים 7 עונות כמו 24 ...

פורסם

לי אישית נראה שהם די מיצו את העניין...

פורסם

(תוך 3 ימים ראיתי את כל העונה הראשונה)

ואני חייב לסכם: אני לא מאמין שהם הרגו את הרופאה!

איך אפשר??היא כזאת חמודה :smile1:

אני מאוד מקווה שיצליחו להציל אותה בעונה הבאה.

מוזר מאוד שהזמינו רק עוד 13 פרקים ולא עונה שלמה מראש..

נו טוב, עוד סדרה לצפות לה בנוסף ל"המגן" ו"אבודים".

פורסם
  • מחבר

בשלושה ימים?! משיגנע!!!

:P

זה דיי הורס את הכיף.. לפחות איזה פרק ביום אבל 8 ביום?!

אן לך מה לעשות אחי?! חחחחחחח יא מכור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים