עבור לתוכן

הפרק המדהים ביותר של פריסון ברייק אייי פע&#150

Featured Replies

פורסם

אתם לא מאמינים, זה הפרק המדהים ביותר עד כה!

אחרי מסוף הדקה הרביעית עד סוף הפרק הלב שלי היה בקצב כזה כאילו אני בסוף ריצת 2,500!

אני לא מאמין איזה פרק גדול.

מי שראה - תגובותתתתתתתתתתתתתתת

נראה לי לחץ הדם שלי היה 160/100 ב20 הדק' הראשונות! אני אדוםםםםםםםםםםם :o

הייתי ככה חצי פרק:

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

מ-ד-ה-י-ם

עריכה:

ציון לפרק הזה מTV.COM:

Score:

9.8

Superb

119 votes

לא היה ציון כזה לתוכנית TV. לעולם.

• תגובות 55
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נראה שהגיע הזמן להתחיל לראות את זה :P

פורסם

איזה זיין עוד פעם פיספסתי!!! מהפרק ה 10 פיפספתי הכול!!!!

פורסם

אני תקוע בפרק 15 מפאת חוסר מקום בקשיח. :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :cwm10: :s07:

פורסם

איזה פרק? אתה מוריד?

אני רואה ביס והסדרה באמת מצויינת... לאלה שמעליי שקצת נתקעו עם ההורדה אני ממליץ גם על יס, פעם בשבוע זה לא כזה נורא.. קצת מתח :)

פורסם

אוךךךך כמה שזה היה פרק טוב!! כל הפרק הלב שלי מואץ אדרנלין כזה פרק טוב עוד לא יצא לי לראות של שום סידרה (למעט 24 ששם כל פרק הוא מותח)

אבל אין אני על סף התמוטתות עצבים איך אני יחכה שבוע שלם לפרק הבא?! :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

אוךךךך כמה שזה היה פרק טוב!! כל הפרק הלב שלי מואץ אדרנלין כזה פרק טוב עוד לא יצא לי לראות של שום סידרה (למעט 24 ששם כל פרק הוא מותח)

אבל אין אני על סף התמוטתות עצבים איך אני יחכה שבוע שלם לפרק הבא?! :nixweiss:

:xyxthumbs: :xyxthumbs: Same here

איזה פרק? אתה מוריד?

פרק 21.

שבוע הבא הפינאלייייייי :)

מוריד...

ביס אם אני לא טועה הם בפרק 9.. לא הרבה מאחור...

פורסם

באמת אחד הפרקים האדירים , הלב שלי דפק בקצב מטורף במשך משהו כמו 40 דקות =)

** ספויילר עד פרק 21 כולל**

אני חייב להגיד שממש שמחתי שיוצרי הסדרה החליטו לחתוך , ולא למשוך את כל סיפור הבריחה עוד ועוד בשביל עוד עונה של המלטות מהכלא . פחדתי שהם יעשו את זה למרות כל המגבלות בבריחה כמו האיום של מייקל על פופ בפרק 20 , באליק שתקוע בבור כבר שני פרקים ( מגיע לו ! ) , החשיפה של הבריחה בפני שרה וכל שאר הבעיות שצצו בבריחה ..

קצת חבל לי על צ'ארלס , כי הוא בחור טוב ויושב בכלא ממש על שטות (הוא יושב על זה שהוא דרס אישה בטעות , לא על שוד הבנק המפורסם של די.בי.קופר) . וגם די שיעשע אותי שהשמן קרע את החבל , למרות שזה היה די צפוי .

גם ממש התעצבנתי מזה שהבחור של אברוצי הרג את ניק :(

יאללה , עוד שישה ימים לפרק 22 .

פורסם

רק שלא יחזירו אותם לכלא בשביל העונה הבא,

תכלס מי זה כבר מעניין אחרי שהם ברחו, גם אני הופתעתי לטובה מזה שהם בורחים, נראה לי ש 90 אחוז מהמתח היה, מה הם באמת בורחים

בעונה הראשונה... איך לא גוררים את זה כמו אבודים שאתה יכול לדחוס 5 פרקים לפרק אחד, התחילו למשוך שם שם ולמכור כל מניי פילוסופיות

עם כל מניי פרקים מטומטמים שחבל"ז

פורסם
  • מחבר

פצצה לראות שלא רק אצלי הלב דפק כמו משוגע :):yelclap::hi: :hi: :hi::xyxthumbs:

אני ממש מציע לכל מי שראה עד הפרק ה10, לראות גם ביס כי השבוע הולך להיות משודר הפרק ה10 ואז כל השאר...

סידרה גאונית :)

ד"א, אני משער שכמו תמיד, כמה ימים-שבוע אחרי הפינאלי יצא DVD\אוסף של כל הפרקים בסידרה. שווה להוריד לכל המכורים :) אני אצרוב and cherish it(אוקיר, אנצור את זה) להרבההההההההה זמן... יכול להיות פצצה ככה עוד איזה 6 שנים להוציא את הDVD ולראות כל כמה ימים פרק בטלויזיה... חלומי. ;D :jump:

פורסם

Tea bag

תעשה לי ילד

פורסם

דווקא יש פוטנציאל לעונה שנייה ..

זה אומנם לא יהיה נמלטים , מאחר והם בטח כבר לא יהיו בכלא , אבל אפשר להמשיך את העלילה . יש הרבה לאן להתקדם עם "החברה" , ואיך כל הנמלטים יתגלגלו .. אני מאמין בכותבים , שעד עכשיו עשו עבודה מצוינת =)

עריכה :

איך שכחתי - יש כמובן את כל העניין של הכסף של די.בי.קופר , שכל הנמלטים (או לפחות אלו ששמעו עליו - מייקל , סי-נוט וטי-באג) הולכים לרדוף אחריו ..

פורסם

סעמק אבל הסוף מעצבן!! אם אתה מדבר עם הפרק האחרון, אז הסוף שלו מבאס כי לא יודעים מה הם עושים אחרי זה :(

אותו דבר בפרק האחרון של "על טבעי" (SuperNatural) הכי מבאס =\

פורסם

אני יודע שזה נשמע קצת קטע ערבי - אבל פריסון ברייק זה נמלטים של יס, כן?

אם כן, סדרה חביבה. אבל ראיתי רק עד הפרק ה-5 בערך

פורסם

סעמק בלי ספוילרים!!!

אדמינים לטיפולכם.

יש אנשים שרוצים להוריד \ לראות את הסדרה ביס אתם הורסים!!!

פשוט בלי ספוילרים כל כך קשה!!?!?!

( ספוילרים זה שאתם מגלים קטעים חשובים או סתם קטעים מהסדרה - אל תעשו את זה!!! )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים