עבור לתוכן

מישהו ניסה את 012

Featured Replies

פורסם

בחיבור עם ה UPLOAD הכפול

כפול מימה ולכמה הגעתם

כי כפול מכלום זה שני כלומים

וכפול ממה שיש לי היום "בושה וחרפה" 12 קילו בUPLOAD

זה אותו הזבל

פורסם

כן, אבל יש הבדל גדול בין 12 ל-24... וממה שאני מבין המהירות היא 256K ביט - כלומר 32BYTE - שזה כבר מתחיל להיות סבבה...

פורסם
  • מחבר

כן זה נכון אבל לא מאפשר STREAMING של וידאו

בקושי אדיו

אולי טו בשביל לשלוח למישהו דואר גדול

או ל FTP אבל כל זה זה לא LIVE

פורסם

אם אתה רוצה לפתוח שרת מולטי פלייר קטן בבית זה יקל עליך מבחינת כמות השחקנים שתוכל להכניס לשרת.

לא ניסיתי אף פעם אבל זה נראה לי מאוד הגיוני.

פורסם

32Kb/s זה לא כלום, זה פי 3 ממה שאתה מקבל, זאת אומרת שבדקה אתה תעלה 2MB לעומת 0.78MB בקצב של 13Kb/s

זה דווקא משמעותי מאוד, ובנוסף תוכל להריץ את האימיול כשהוא מעלה על 10 קבוע, ועדיין לגלוש ללא כל הפרעה ובמהירות המירבית(אלא אם כן האימיול מוריד במהירות רצינית)

אגב זה עוזר מאוד לשיתוף קבצים, כך למשל תוכל להוריד סרט של 700MB ולהעלות חזרה תוך 6 שעות, כך שלא תתקשה לשמור על רטיו אם אתה באחד מהאתרים שעובדים בשיטה הזאת

תחשוב על זה כאל מעבר מכביש צר שבקושי מכונית אחת יכולה לנסוע בו, לכביש עם 3 נתיבים

::)

פורסם
  • מחבר

כולכם יודעים לכתוב

אבל יש לכם בעיה גדולה בקריאה

אני מדבר על סטרים של וידאו בזמן אמת

לא להוריד או לעלות כל מיני זבלים

ששם כמעט אין טיים לימיט TIME LIMET

חי חי חי

הרי אפילו לשמוע רדיו אינטרנט ב MP3

ב 160 KHZ איאפשר לשמוע בשקט

כל הזמן באפר

שלא נדבר על וידאו דרך האינטרנט

בוינאמפ ושם עוד האיכות לא משהו

פורסם

מה השימושים שלך באינטרנט?

פורסם
  • מחבר

שימושים שלא קשורים לחמור לפרד

לקאזא

רק לווינים

וסטרימינ של וידאו מאד מענין

כי זה כבר קיים בעולם

אבל ישראל היא לא חלק ממנו

להוריד סרט ב DIVX

שמישהו יצר בקודק שרצה ואחרכך אין קול

או מגמגם לוהתחיל להסתבך בקודקים

תשאל כמה אנשים התקינו חלונות מחדש בגלל הקודקים

וחוץ מיזה יש כל כך הרבה סרטים שלא ראיתי

ושום דבר לא בוער

פורסם

לא יודע בקשר לחבילה הספציפית עם ההעלאה, אבל אני באינטרנט המהיר ב-012 ויש המון ניתוקים, בוא נגיד בממוצע פעם בשעה שעתיים. ו...פעם ב יש תקלות גדולות שאי אפשר לגלוש להרבה אתרים גדולים בחו"ל, וזה קורה לעוד המון שאני מכיר שב-012.

פורסם

גם לי בזמן האחרון מלא מלא ניתוקים , פעם בשעה , ולפעמים פעם ב 10 דקות .. אני בברק 013 בכבלים , המצב של האינטרנט בארץ לא משתפר זו רק אשליה :(

פורסם

אולי זוהי החומרה שלכם שמוגדרת בצורה לא נכונה, או שהיא בכלל מקולקלת..

התקשרתם לתמיכה הטכנית של הספקית שלכם? מה הם אמרו?

פורסם

כלום , אני לא מתקשר כי אין לי כח אליהם (תמיכה על הפנים) אני יודע שבסוף אני אצטרך להתקשר ..

אבל הכל מוגדר כמו שצריך ועבד כמו שצריך במשך תקופה ארוכה (מאז שהחליפו לי את המודם) , בהתחלה חשבתי שהראוטר עושה ניתוקים (זה יכול לקרות) בדקתי אותו , איפסתי אותו הכל תקין .. כנראה בעיה לוקאלית :(

פורסם

כולכם יודעים לכתוב

אבל יש לכם בעיה גדולה בקריאה

אני מדבר על סטרים של וידאו בזמן אמת

לא להוריד או לעלות כל מיני זבלים

ששם כמעט אין טיים לימיט TIME LIMET

חי חי חי

הרי אפילו לשמוע רדיו אינטרנט ב MP3

ב 160 KHZ איאפשר לשמוע בשקט

כל הזמן באפר

שלא נדבר על וידאו דרך האינטרנט

בוינאמפ ושם עוד האיכות לא משהו

מה? על מה על מה אתה מדבר? לי אין בעיות ב-Streaming, אני רואה שידורים דרך כל האתרים, דרך נענע ודרך אתרים מחו"ל... ועובד חלק.

אולי יש לך וירוסים או משהו שדופקים לך את הפס... או שפשוט תתקשר לספק שלך, אמור לעבוד לך.

גם אני בברק, ופרט לזה שהמהירות לחו"ל היא לא משהו (בסביבות ה-70 אחוז ממה שצריך להיות, אבל ככה זה אצל כל הספקיות...) הכל עובד אחלה.

אין ניתוקים, הכל עובד חלק.

אולי יש לכם וירוסים, תבדקו את זה... ואם לא תתקשרו אליהם לתמיכה, הם אמורים לפתור לכם את הבעיה, ואם לא, אתם תמיד יכולים להתנתק, שילמדו לתת שירות כמו שצריך. >:(

שאתם מוותרים ולא מתקשרים, אתם בעצם נותנים להם לגיטימציה להמשיך ולא לשפר את השירות שלהם, כי מצדם אתם יכולים לגלוש בתנאים הכי גרועים כל עוד הם צוחקים בדרך לבנק בסוף החודש. :(

פורסם

ניתוקים יכולים להיות מכמה סיבות:

הגדרות ניתוקים ב-outlook

הגדרות ניתוקים בחייגן

בעיה בקו בינך לבין בזק/כבלים

תסתכל אם כשאתה מתנתק, הנורה של הסנכרון לא דולקת קבוע ואז תדע שיש בעיה של תשתית

אבל זה לא קשור לספקית עצמה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים