עבור לתוכן

מישהו יודע מה זה גיוס נובמבר?

Featured Replies

פורסם

אותו אחד לא סתם קיבל תפקיד מסוים

:lol:

אחד החזקים

• תגובות 55
  • צפיות 7.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למה אתה צוחק? אתה רוצה להגיד לי שמישהו עם ממוצע 110 5 פיזיקה ומתמטיקה עם ציונים של 95+ יהיה טבח? ::) ולא באיזה יחדת מחשבים או יחידה מובחרת של אנשים חכמים (אין לי מושג קלוש לתת דוגמאות חח)?

פורסם

5 פיזיקה,5 מתמטיקה, 5 אנגלית, 5 צרפתית, 5 מחשבים, קב"א 56 = מסופח בקו"ם

נעים להכיר :xyxthumbs:

אחד מהכיתה שלי בדיוק אותו דבר רק עם תואר ראשון במתמטיקה(סיים בתיכון) = נהג תובלה

כל הכבוד לצה"ל ;)

פורסם

מה זה מסופח בקום?

איפה למדת צרפתית? תמיד רציתי ללמוד את זה :)

פורסם

מסופח בקו"ם אומר שאני עושה תפקיד שהוא הרבה מתחת ליכולות שלי

צרפתית למדתי בבית ספר

פורסם

ממש חבל שהצבא לא משתמש ביכולות של המגוייסים :nixweiss:

פורסם

זה לא נכון שהצבא לגמריי לא משתמש ביכולות של האנשים

כן יש תהליך מיון וכן מתחשבים ברצונות של האנשים, אבל מה לעשות שצרכי הצבא באים לפני הכל, ואם בדיוק צריכים 100 נהגי תובלה ובדיוק מסתיים מחזור טירונות 02, אז לוקחים את כולם ולא מתחילים לבדוק למי יש קב"א גבוהה ומי למד מה ואיפה.

פורסם

מה גם שהצבא לא עובד על העקרון של

חכמים=מחשבים

טיפשים=שאר הצבא

קצין לוחם, או כל תפקיד אחראי בצבא זקוק לאנשים איכותיים.

מן הסתם, אם לא הובלת את עצמך לפני הגיוס לתפקיד ספציפי יוכלו לשים אותך בכל מקום, כי הצבא יסנן אותך לפי הפרופיל, במידה מסויימת הקב"א, ובעיקר הצרכים שלו

ודרך אגב, אם כבר מדברים על אנשים איכותיים וסירוב . חבר שלי למד פיזיקה, מתמטיקה, אנגלית - הכל 5. היה צריך להשלח לתותחנים, סירב פינוי, הגיע לקרבי שרצה. הבין שזה לא בשבילו ואחרי כמה חודשים של צרות הוא עובד כללי ועושה יומיות חצי שעה מהבית.

פורסם

הצבא הוא לא ארגון מתחשב והוא לא צריך להיות ככה גם(מקרים קיצוניים לגופם), יש לו את הצרכים שלו וככה הוא עובד.

אבל בסופו של דבר אין בעיה להסתדר בצבא ללא קשר לקב"א ופרופיל, אני למשל פרופיל 97 קבא 54, ומה אני עושה? יומיות 10 דקות מהבית , 10 עד 1 וחצי.

לא בא להתלהב בזה כי האמת שזה לא נותן לי כלום, אני כל היום מגרבץ ולא עושה כלום עם עצמי, אבל פשוט לא ראיתי את עצמי בקרבי ואמרתי לעצמי שאם כבר ג'בניק אז כבר..

פורסם

כול חודש מאפיין לאיזה יחידה אתה מתגייס..

נראלה לי שאתה תיהיה ג'ובניק.. (למשל מי שמתגייס באוגסוט אז הוא מתגייס ליחידה קרבית.. וכן על זה הדרך..)

פורסם

כול חודש מאפיין לאיזה יחידה אתה מתגייס..

מילא לא לדעת, אבל להטעות אחרים? לא חבל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים