עבור לתוכן

משחק פורום- סיפור בהמשכים

Featured Replies

פורסם

אל מול החלון ישבה בעודה סופרת את פתיתי השלג המעטים שאט אט כיסו את העיירה העייפה.. כך הייתה נוהגת לעשות כל לילה כאשר אביה היה יוצא אל המילואים, תוהה ומנסה לדמיין בראשה באילו קרבות הוא לוחם, האם הוא נפגע או הרג, או שאולי חבר שלו מת לידו.. וכך הייתה מייצרת עשרות תרחישים אופטימיים למה-אבא-עושה-עכשיו.. מבלי לדעת שכאשר היא יושבת אל מול החלון אז.....

(תמשיכו מכאן.. קחו את זה לאיפה שבא לכם, רק בלי סקס עם דולפינים!!)

פורסם

באותו רגע, כל העולם מתכווץ לתוך פתית שלג אחד קטן. ונראה כאילו הילדה שכחה מכל בעיותיה, והתחילה לשאול שאלות עוד יותר מוזרות...

למה אבא יוצא דווקא בלילה למילואים? האם אילו באמת מילואים? למה בכלל אני חושבת על זה? למה בכלל אני קיימת?

תוהה קפואה ובודדה, החליטה היא ברגע, לגשת למחשב להקליק www.HWzone.co.il , להכנס לפורומים ולפתוח תרד שטותי על...

פורסם
  • מחבר

אינטלגנציית (IQ) של סקס. חברי האתר מאוד התלהבו מפתיחותה בנושא המיני והתנדבו לבדוק את ניסיונם המיני אל מול חברי האתר האחרים מבלי לדעת שהם נופלים קורבן לתרמית אומללה של ילדה שכל מה שהיא רצתה זה חיבוק מאבא. היא המשיכה לבהות באוויר והפעם תקתוק השעון הבלתי פוסק תפס את עינה, ואחר כך את אוזנה.. היה משהו מרגיע אך שעדיין לא הניח את הדעת בתקתוק האחיד של השעון.. לפתע היא שמעה קולות בוקעים מחדר המדרגות...

פורסם

כולה מבועתת ומבוהלת , קפצה מהמיטה ונעלה את הדלת . לפתע נשמעו דפיקות קלות על הדלת ... " נטלי , תפתחי , אני רוצה להראות לך משהו ... " .

מכוסה בשמיכה , על המיטה , היא לא זזה , קופאת במקומה . אמא צעקה שוב פעם , " פתחי את הדלת מייד ! " , אך ללא הועיל .

היא לא רצתה לראות אותה , היא לא רצתה לצאת מהמיטה שלה , לצאת מהפינה המוגנת שלה בעולם , שהייתה נעולה ב2 מנעולים .

לפתע רטט מוזר בקע מהמגירה בשידה ...

פורסם

השידה התחילה לנוע מצד לצד, בקצב מתחזק, פטעום ניפתחה המגירה וזינק לאוויר ווירברטור ענק עם לא פחות מ 21 ס"מ , הילדה צעקה כאשר הווירברטור הענקי נחת

על מיטטה.

ללא כל מושג על המכשיר המוזר והגדול הניחה את ידה עליו , לפתע המכשיר המוזר התכיל לרטוט ופלט חום , אך כיוון שהילדה היתה גולשת מנוסה ב HWZ , היא ידעה ישר איך לפתור את הבעיה , היא מייד חיברה עליו מאוורר 120 מ"מ לאחר כמה דקות קרא דבר איום...

פורסם
  • מחבר

קול ניפוץ של זכוכית נשמע בחדר, והילדה המבוהלת בטרם הצליחה להבין מה קרה הבינה שהחלון נשבר ושינה אבן עטופה בנייר בחדרה. הילדה צרחה ואמא נכנסה בבהלה, לקחה את האבן וקראה את פתק, שעליו היה כתוב: ".......

פורסם

" את תמותי בעוד 7 יומים" , האמא הזיקה את המישטרה אך כאשר השוטר רצה לקרוא את הפתק הכתוב עליו נעלם .

את האמא והילדה לקחו לבית משוגעים , לאחר 6 ימים פרצה שרפה במוסד וניצלו רק שתי בני אדם...

פורסם

שהיו הילדה, ומישהו בשם שמעון בן טולילה שטוען שהוא צביקה פיק. האמא נהרגה, אבל חלה טעות בשירות הדואר השיראלי, והנשמה שלה נשלחה לגואטמלה במקום לגן עדן. אחרי רבע שעה של מבטים בוהים באוויר, שמעון אמר:

פורסם

"אורית תביאי לי מיץ שזיפים.."

מה ששמעון לא ידע שהוא לא צביקה פיק ושהיעוד האמיתי שלו זה להרוג את נטלי..

אחרי השריפה לקחו את שניהם לבית משוגעים מרוחק לזמן קצר ושמו אותם באותו חדר הלילה הגיע ושניהם הלכו לישון... :sleep:

הבוקר הפציע ויום שביעי..

שמעון שמע קול פנימי שאומר לו...

פורסם

לאכול ארטיק שוקולד , או אולי בננה או אולי בכלל לימון?

בגלל שלא היו ארטיקים באזור הוא החליט להתפשר ולנסות להרוג תילדה שאשמה בהכול ..

פורסם

בזמן שהיא ישנה שמעון הלך לחפש נשק..אחרי כמה דקות תלש את צינור המים מקיר התכיל להכות בילדה אך כאשר הזיז את השמיכה גילה שהיא אינה שם אלה עומדת מאחורו עם גרזן גדול ולוחשת לו...

פורסם

קוקו .. ואז נפל לשמעון הקטן בניסיון להתחמק מהגרזן . נטלי ברחה מהמקום והשאירה את שמעון מדמם במקום עד ש..

פורסם

הגיע הבוקר והאחראים של בית המשוגעים הגיעו ומצאו את גופתו של שמעון ועליה פתק שבו כתוב - "אם אתם קוראים את זה, אני כבר לא בין החיים.. זהו סיפורי:"

פורסם

אל מול החלון ישבה בעודה סופרת את פתיתי השלג המעטים שאט אט כיסו את העיירה העייפה.. כך הייתה נוהגת לעשות כל לילה כאשר אביה היה יוצא אל המילואים, תוהה ומנסה לדמיין בראשה באילו קרבות הוא לוחם, האם הוא נפגע או הרג, או שאולי חבר שלו מת לידו.. וכך הייתה מייצרת עשרות תרחישים אופטימיים למה-אבא-עושה-עכשיו.. מבלי לדעת שכאשר היא יושבת אל מול החלון אז.....

פורסם

באותו רגע, כל העולם מתכווץ לתוך פתית שלג אחד קטן. ונראה כאילו הילדה שכחה מכל בעיותיה, והתחילה לשאול שאלות עוד יותר מוזרות...

למה אבא יוצא דווקא בלילה למילואים? האם אילו באמת מילואים? למה בכלל אני חושבת על זה? למה בכלל אני קיימת?

תוהה קפואה ובודדה, החליטה היא ברגע, לגשת למחשב להקליק www.HWzone.co.il , להכנס לפורומים ולפתוח תרד שטותי על...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים