פורסם 2006 במאי 719 שנים לא יודע איך הגעת לזה ברבע לאחד,אבל חוטי הייתי מעדיף, כי בבית אני מסתובב עם הטלפון ולא מחזיר למקום,כך שאח"כ קשה למצוא אותו כשמישהו מצלצל או שאתה רוצה לטלפן.
פורסם 2006 במאי 719 שנים מחבר מעניין אותי מה אנשים חושבים בקשר לזה, מה יותר נוח, חוץ מזה מחר אני הולך לקנות כנראה טלפון אלחוטי בגלל זה גם.ראיתי את זה: http://www.officedepot.co.il/(da31yx55qndc2yap5bgawfnr)/catalogFamily.aspx?ID=593075&CID=100
פורסם 2006 במאי 719 שנים תלוי מה הצרכים שלך, זה רק אתה יכול להגיד. לכל דבר יש את היתרונות שלו מול החסרונות שלו. חשוב לזכור שבטלפון אלחוטי יש קרינה תמידית מהבסיס וגם כשאתה מדבר יש קרינה, אמנם קרינה נורא נמוכה, אבל היא בהחלט קיימת.
פורסם 2006 במאי 819 שנים מחבר אני צריך את הטלפון הזה בסך הכל רק לחדר, אני פשוט שונא את המגבלה של החוט בטלפון רגיל.
פורסם 2006 במאי 819 שנים לי היה פעם עלחוטי וזכול הזמן נכנסו לי אנשים לקו זה חירפן אותי עז חזרתי לחוטיאין לי מושג עם יש את זה עדיין
פורסם 2006 במאי 819 שנים לי בחדר יש אלחוטי די חדש והוא עושה את העבודה בצורה מספקת למדי, אין לי רעשים או הפרעות בקו והזמן סוללה שלו הוא די ארוך, האמת היא שלא היה מפריע לי טלפון חוטי אבל אני אוהב לדבר שאני שוכב במיטה והשקע טלפון שלי הוא די רחוק מהמיטה ככה שזה לא התאפשר לי ומכאן הדרך לקנית טלפון לחוטי היתה קצרה. בכל מקרה אני לא ממליץ להתפשר על אחד זול, בטלפון לדעתי כדאי להשקיע כי זה דבר שמשתמשים בו המון(לפחות אצלי) ורצוי שהוא יהיה איכותי. בהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.