עבור לתוכן

איפה משיגים את השיר עם התינוק הזה שעשו אותו בוכה כאילו בסגנון מזרחית?

Featured Replies

פורסם

זה הבכי תינוק המפורסם אבל מה זה נשמע כמו מוזיקה מזרחית

למישהו יש את זה?

פורסם

יש לי את זה!!

אבל אין לי תשיר המלא רק את הקטע הזה של הצלצול בפלא

פורסם

לא בדיוק הבנתי

אבל אולי אתה מדבר על השיר "אל תהיה תינוק אחי" של סאבלימינל

פורסם
  • מחבר

לא

יש כזה בכי של תינוק

אבל מישהו לקח את הבכי ועיוות אותו וזה נשמע כמו מוזיקה מזרחית

משהו חזק

ofeky1 אתה יודע מאיפה השגת את גירסת הפלאפון?

פורסם

זה עדיין נשמע לי כמו השיר שאמרתי

אופק אם תוכל להעלות את הקטע אני אוכל לזהות / לשלול

פורסם

זה זה?

יוסי מנדלה - החצוצרה מאלקטרז.

?

פורסם

אווו... די עם זה!

פורסם

HiperPsY סעמק עם זה כול תארד אתה חייב להרוס? אני מקווה שתקבל AIDA סעמקקקקקקקק איזה עצבים נו מנהלים תעשו משו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם
  • מחבר

נו איזה יופי עכשיו כולם שכחו מהשאלה שלי בגלל זה

פורסם

תזכחר לי מה זה AIDA ?

פורסם
  • מחבר

התוכנה הזאת שeverest מבוססת עליה

פורסם

AIDS,וגם בדרך תעבור אירוע מוחי יא הומו אוכל בתחת נושך כריות בוחש בשוקו מצייר בטושים.

פורסם
  • מחבר

AIDS,וגם בדרך תעבור אירוע מוחי יא הומו אוכל בתחת נושך כריות בוחש בשוקו מצייר בטושים.

חזק!!!!!

פורסם

:lol:

היום הפורם הורג אותי מצחוק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים