פורסם 2006 במאי 719 שנים שמעו הדיון הזה גלש יותר מדיכאילו אתרעם לאימיול זה דבר חוקי ברוב העולם כלל ישראל כל עוד לא מפרסמים שם לינקים ישיריםולא באתי וביקשתי אווראז או ביקשתי תוכנות וקבצים לא חוקים כולה אתרים ותפסיקו להיות כאלו יפי נפש צבועים ומגעילים כי אין פה אחד שלא מוריד אז חאלסואמרתי שישלחו לפרטי אם זה לא חוקי לפרסם על גבי הפורום זה הכלסתם משחקים אותה הפלצנים האלה אל תגיב להם בכלל
פורסם 2006 במאי 719 שנים Invite successful!A confirmation email has been sent to the address you specified (leonid9100@gmail.com).They need to read and respond to this email before they can use their account
פורסם 2006 במאי 719 שנים אתה יודע אתה יכול לשלוח להם בפרטי את זה, זה לא מעניין את שאר הפורום, מה אתה מנסה להראות ? שאתה גבר גבר ומגניב כי שלחת להם הזמנות?
פורסם 2006 במאי 719 שנים עזוב, סתם ילדון מפגר.. בכל מקרה, איפה התמונות המצחיקות האלו ששמים בפוסטים מפגרים ?
פורסם 2006 במאי 719 שנים אתה יודע אתה יכול לשלוח להם בפרטי את זה, זה לא מעניין את שאר הפורום, מה אתה מנסה להראות ? שאתה גבר גבר ומגניב כי שלחת להם הזמנות? איך עלית עליי? ;D ;D ;D אני גבבר גבר ומגניב!!!! :hi: ועכשיו נעבור להיות רציניים אולי יש עוד אנשים שרוצים? אז אני רוצה שידעו שיש לי הזמנות ושאני יכול לשלוח להם!
פורסם 2006 במאי 719 שנים dvvon אתה קשה הבנה או מה?!אסור לפי חוקי הפורום לדבר\לחלק\לבקש הזמנות לאתרי טורנטים
פורסם 2006 במאי 719 שנים [איפה המנהלים איפה הם? אני לא אוכל לעמוד בזה עוד הרבה זמן החבל כבר מתוח :alcoholic:
פורסם 2006 במאי 719 שנים איפה המנהלים איפה הם? אני לא אוכל לעמוד בזה עוד הרבה זמן החבל כבר מתוח :alcoholic: מה כואב לך?
פורסם 2006 במאי 719 שנים הטמטום והזלזול שלך בעיקר.. אחרי זה לא מבינים למה ערסים דוקרים ברחובות סתם ככה.
פורסם 2006 במאי 719 שנים הטמטום והזלזול שלך בעיקר.. אחרי זה לא מבינים למה ערסים דוקרים ברחובות סתם ככה. אה עכשיו אני מבין :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.