פורסם 2006 במאי 719 שנים בעעעעעע!!!!!! ארקדי אתה גדול!!! שנים שלא צחקתי ככה מתרד ומה דחפו פה את השיר הזה עכשיו עושה לי כאב ראש http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=180419.0
פורסם 2006 במאי 719 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחמה זה המוסיקה הזו בדף 4????????????????חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
פורסם 2006 במאי 1019 שנים והשאלה הנשאלת היא ממה הגוזל הרך מת ? האם מהזנחה וספאם מיותר שגרם לאבד זמן יקר וקריטי ובסופו של דבר למותו של הפעוט חסר האונים שהיה נתון לרחמיו של הספאמרים אך אלה נשארו בתילם והמשיכו להספים כאילו אין מחר אך מה היה רע גורלו של הגוזל אשר באמת כבר לא יראה את המחר ?או שמה היה מדובר בכוח עליון והגוזל נדבק בשפעת העופות מה שמסביר את הנטישה של האם ?
פורסם 2006 במאי 1019 שנים מחבר הגוזל מת מזה שהוא היה בן כמה ימים ואני לא יכול לגדל אותו אז בלי אמא הוא מת..קיצר באסה אבל לא נורא...
פורסם 2006 במאי 1019 שנים אווהוו גם בעמוד הזה יש את המוסיקה הזאת!!וואי איזה קטע, אני קורא שמישהו רשם בעמוד הרביעי על זה שיש את המוסיקה הזאת ואני מנסה לחפש איפה ופיתאום אני שומע אותה חחחחחחחח איזה מודרייטורים מוזרים יש באתר הזה ;D
פורסם 2006 במאי 1019 שנים לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא עוד הפעם השיר הזה לגבי הגוזל יהיה זכרו ברוך :-\ מי יתן ונשמתו(אם יש לו אחת) תהיה צרורה בצרור החיים :'(
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.