עבור לתוכן

לא מראה לא מצלמה ולא זכרון נייד

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי מצלמה דיגיטלית C-750UZ של OLYMPUS ושאני מחבר אותה למחשב הוא מראה באייקון של הוצאת חומרה באופן בטוח את המצלמה והיא מותקנת כמו שצריך אבל המחשב מסרב להראות את הכונן שלה במחשב שלי כאילו כלום לא מחובר! ואם אני נכנס ל כלי ניהול--ניהול מחשב--כונני דיסקים אז הוא מראה לי את הכונן שנוסף מהמצלמה אבל לא מראה אות כלשהי, אז שמתי לו אות (H) ועכשיו יש לכונן שם ואם מנסים להכנס לכונן דרך כלי ניהול הוא נותן הודעה ("התיקייה \:H לא קיימת..") ואם אני מנסה שוב אחרי שנייה אז הוא נכנס לכונן שהוא בעצם המצלמה ואפשר רק דרך שם להעתיק את התמונות מהמצלמה למחשב..ויש לי שעון עם USB כזה עם 128 MB שקיבלתי מתנה מישראכארד אבל שאני מחבר אותו למחשב,המחשב בכלל לא מגיב לא מראה אותו בשום מקום ולכן אי אפשר להעביר אליו או ממנו מידע :( העניין הוא שכל דבר אחר שמחברים ליציאות USB כן עובד כמו שצריך וללא שום בעיות אולי שני הדברים בכלל לא קשורים אחד לשני, אני לא יודע...חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה אז החלטתי לשאול למה לא רואים במחשב שלי את המצלמה או את השעון בתור REMOVABLE DEVICE (ואמורים לראות)

תודה מראש לעוזרים

פורסם

יש לך חיבורי USB בקדימה של המארז ? כי אם חיברת לשם זה לא יעבוד

נסה לחבר מאחורה ..

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה אבל לא..חיברתי את זה מאחור ואני בטוח השחיבורים עצמם תקינים!

אגב למה החיבורים של ה USB אף פעם לא עובדים מקדימה, גם במחשבים הקודמים שלי הם לא עבדו :\

הוא פשוט מסרב להראות את הכוננים הנשלפים!

פורסם
  • מחבר

בבקשה עזרה :nixweiss:

מישהו יכול להגיד לי למה המחשב לא מראה את הכוננים הנשלפים כמו מצלמה וDISK ON KEY במחשב שלי בתור כוננים עם אותיות?

פורסם

תנסה להסיר את הדרייבר של הUSB ולהתקין מחדש (ווינדוס מתקין אוטומטית ) .

לי דווקא כן עובד ה USB2 מקדימה ( צריך לחבר אותם ללוח ) .

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה אבל ניסיתי וזה לא עזר :(

אני עדיין לא יכול לראות REMOVABLE DEVICES או את האותיות שלהם במחשב שלי

פורסם

יש לך חיבורי USB בקדימה של המארז ? כי אם חיברת לשם זה לא יעבוד

נסה לחבר מאחורה ..

מה הקשר? רק צריך לבדוק שהם מחוברים ללוח אם וכמו שצריך...

פורסם

חלק מהמצלמות לא מזוהות במחשב בתור DOK's ובשביל ליראות אותם דרך המחשב צריך ליהיכנס ל Scanners and Cameras שנמצא בקונטרול פאנל

פורסם

מאיזה גירסה הDRIVER של התקנים הנישלפים יש לך?

לי קרה שאחרי שעשיתי UPDATE לדרייבר, הוא הפסיק להראות לי התקני איחסון נשלפים

נסה לעשות ROLL BACK DRIVER לGenesys USB MASS STORAGE DEVICE

לי זה פתר ת'בעיה!

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

MeTaLhAmMeR המצלמה לא מופיה גם בתיקייה של מתלמות וסורקים ואני גם לא יכול להוסיף אותה לשם כי אין בהוספה שם את הדגם שלי וגם מתוך דיסק לא עובד בתיקייה הזו.

L30N ניסיתי לעשות ROLE BACK אבל הוא אומר שלא גיביתי את הדרייברים הישנים אז אי אפשר לעשות את זה, דרך אגב אלו הדרייברים הכי מעודכנים ל USB

אז בקיצור עדיין לא הצלחתי להציג את המצלמה:(

הוא עושה רעש של חיבור USB אחרי שאני מחבר את המצלמה והוא גם מציג(המחשב) את המצלמה ב "הוצאת חומרה באופן בטוח"(לא יודע אם זה אמור להופיע שם) ולמרות שהוא עושה צליל של חיבור USB לא מופיע לי החלון הזה שמופיע שמכניסים דיסק ריק , זה ששואל מה אתה רוצה לעשות עם מה שהכנסת הרגע למחשב...

יש למישהו עוד רעיון אולי??

תודה מראש

פורסם

יש לך את הדרייבר שנתתי בסקרין שוט?

אם כן נסה למצוא את הדרייבר הזה ברשת

USB Mass Storage Device 5.1.2600.0

זה אמור לפתור תבעיה(אם אמצא לינק אפרסם פה)

פורסם
  • מחבר

אתה מתעקש שזה יכול לעזור אז חיפשתי בגוגל ומצאתי מלא לינקים לקובץ המדובר עד שהורדתי משהו בסגנון מהאתר של DRIVERGUIDE כי כל שאר הלינקים הובילו לWINDOWS UPDATE המחורבן משום מה, בכל מקרה התקנתי אבל זה לא עזר לי :( תודה בכל זאת...

יש עוד רעיונות? בבקשה

תודה מראש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים