עבור לתוכן

מונדיאל

Featured Replies

פורסם

למישהו יש מושג מה בדיוק יעלה כסף ומה בדיוק יהיה בחינם?

האם כל המשחקים של המונדיאל ישודרו בערוץ 5+?

ממה שהבנתי חלק מהמשחקים ישודרו בחינם וחלק נצטרך לקנות, בכסף והרבה! חבר שלי אומר שאפשר לשים אנטנה פשוטה על הטלויזיה ולקלוט ממדינות אחרות את השידורים (מדינות מתוקנות שלא לוקחות כסף על המונדיאל, כאלו שלא מנוהלות ע"י מאפיות...), האם הוא צודק?

תודה רבה! :D

פורסם

ככל הנראה יעלה 492 ש"ח.

אין סיכוי שאני לא אקנה את החבילה.(גם אם יעלה 1000 ש"ח)

זה פעם ב4 שנים,אין סיכוי שאני אפספס את זה.

ומה עוד טוב?

שזה באירופה חברים!,לא בקוריאה וביפן!,אז זה היה בשעות הבוקר או בשעות הלילה המאוחרות,עכשיו זה באירופה בשעות 7 - 8 - 9 - 10 בערב,כמו שצריך! :xyxthumbs:

פורסם

נראה לי אני יעדיף להוציא תכסף הזה על בירה, בפאב שבו אני אראה את המשחק על מסך רחב

פורסם

לא משלם.אם זה היה 200 שקל גג וואלה הייתי משלם.

500 שקל זה מוגזם.

פורסם

לא משלם.אם זה היה 200 שקל גג וואלה הייתי משלם.

500 שקל זה מוגזם.

זה פעם ב4 שנים,והפעם זה באירופה.

אני שאני לא אוהד כדורגל עד כדי כך גדול,אחד שרואה משחקי כדורגל של ליגות הצ'אמפיונס,רבע - חצי גמר,אקנה את החבילה.

עדיף מ800 ש"ח.

מה שכן הם דיי מניאקים,גאידמק רצה לקנות את כל החבילה ולשדר בחינם,אבל לא נתנו לו. :nixweiss:

פורסם

מזה לא נתנו לו?

מחזיקת הזכויות היא צ'רלטון - אם היא רוצה למכור היא יכולה. כנראה שגיידמאק לא היה מוכן לעמוד במחיר.

פורסם

מזה לא נתנו לא?

מחזיקת הזכויות היא צ'רלטון - אם היא רוצה למכור היא יכולה. כנראה שגיידמאק לא היה מוכן לעמוד במחיר.

נו,היא לא רצתה למכור. :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

המדינה הזאת מנוהלת ע"י מאפיה, בעלי ההון מנצלים את האזרח הקטן בשביל להעשיר את הונם. בטח אחד מהם גם חבר של אולמרט והם מסודרים עד הגג. >:(

אני קורא ואומר, אל תתנו יד לגניבת האזרחים, תעמדו על העיקרון שלכם! משחקי המונדיאל צריכים להיות בחינם! בכל מדינה מתוקנת זה ככה!!! :pissed:

תעמדו על העקרונות שלכם!!! אל תתנו להם לקבוע "מונדיאל רק לעשירים!", אל תתנו להם להגדיל את הפערים החברתיים בין עשירים לעניים! :pissed:

בנוגע לשאלה הראשונה שלי, מה בדיוק יהיה בחינם ומה בדיוק יהיה בתשלום, כי הבנתי שמשלב מסויים ישדרו בחינם...

והאם אפשר לקלוט עם אנטנה את השידור ממדינות שכן משדרות בחינם? ואין מצב שאיזה ערוץ זר שנמצא בחבילה של הוט ישדר את המונדיאל ויהיה אפשר לקלוט ממנו?

תודה!

פורסם

חצי גמר ומעלה ישודר בחינם לפי מיטב הבנתי.

פורסם

משחקי רבע הגמר, חצי הגמר והגמר ישודרו בערוצים 2 ו-10.

וגם אם יש ערוץ זר שאמור לשדר את המונדיאל, אז חברות הכבלים והלווין פשוט יחסמו אותו, הרי ככה היה לפני 4 שנים אם הערוץ הרוסי...

אבל, נקודת אור קטנה, המונדיאל בחינם לחיילים!!! :yelclap::xyxthumbs:

פורסם

אולי נדבר עם קצין הקישור שלי :smile1:

פורסם

משחק הפתיחה, רבעי וחצאי הגמר, והגמר, בחינם.

לגבי ערוץ זר בחבילה של הוט - בלתי אפשרי, כי העסקנים שמנהלים את המדינה הרקובה הזו מחשיכים את כל הערוצים שבהם משדרים את המשחקים, כדי שאתה, האזרח הקטן, בכל זאת תצטרך להכניס את היד לכיס ולשלם תמורת השידורים.

עכשיו אתה בטח שואל את עצמך, האם חברות הכבלים והלווין יחזירו לך כסף על ערוצים שאתה שילמת עליהם ולפי החוק מגיע לך לצפות בהם?

התשובה היא לא, הם לא יחזירו לך שקל.

אני לא מבין איך עדיין לא קם איזה גוף שאירגן מרד צרכנים בנושא הזה. פשוט בושה.

פורסם
  • מחבר

נו ואי אפשר לקלוט את הערוצים האלו עם אנטנה?! האנטנות הפשוטות שמחברים לטלויזיה...

פורסם

השמועות אומרות שבערוץ הירדני משדרים את המשחקים, ואותו ניתן לקלוט עם אנטנה פשוטה... רק צריך לבדוק את זה יותר לעומק.

מצד שני, אתה בטוח שאתה רוצה לראות משחק עם איזה מוחמד או עבאס שמקריין את המשחקים?

פורסם

חברה להרגעעעעעעעעע

אני מבטיח לכם להביא קישורים לצפייה בארינטנט של המשחקים

אל תשלמו כסף יהיו שידורים ברשת..

השמועות אומרות שבערוץ הירדני משדרים את המשחקים, ואותו ניתן לקלוט עם אנטנה פשוטה... רק צריך לבדוק את זה יותר לעומק.

מצד שני, אתה בטוח שאתה רוצה לראות משחק עם איזה מוחמד או עבאס שמקריין את המשחקים?

אפשר לראות בלי ווליום גם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים