עבור לתוכן

בעיה בכרטיס קול Realtek AC'97 - צריך עזרה!!!

Featured Replies

פורסם

אנא עזרו לי!

מזה זמן יש לי בעיות קשות עם הכרטיס קול (המשולב על הלוח) שהתחילו אחרי שהמחשב חזר מתיקון (החלפת ביוס).

אני מתקין את הדרייברים של כרטיס הקול אבל אני לא שומע סאונד. בעצת הטכנאי אני מוריד UPDATES של MSI (שלהם לוח האם והכל) שכוללים:

Realtek AC'97 Audio drivers

Realtek LAN Driver

Intel INF update

(אציין שכבר ניסיתי לעדכן כל אחד מהם בנפרד אבל גם זה לא הצליח...)

כעת אני יכול לשמוע את הסאונד של מערכת ההפעלה (התחלת עבודה, דברים נפתחים, סיום עבודה וכו') אבל אני לא מצליח לשמוע מוסיקה או לשמוע את הסאונד בסרטים (מיותר לציין שכל הקודקים מותקנים ופועלים כראוי, בדקתי עם GSPOT).

לוח האם הוא Intel I865G-PE

בעיות נלוות שצצו לי:

הסאונד (שיש) נשמע מקוטע וקופצני, כאילו שיש בעיה בזכרון לעבד אותו

הרמקולים מתחילים להשמיע קולות של "לכלוך" כאילו אני מעמיס עליהם

באיזשהו שלב גם הוידאו מתחיל להדפק - רץ באופן מקוטע ואיטי כך שאי אפשר לראות כלום ואני נאלץ להתקין הכל מהתחלה בשלב הזה

אני לא יודע איך פותרים את הבעיה. אציין רק למחשב מחוברת מערכת רמקולים 5.1 (או 4.1, אני לא בטוח) ובכל מקרה קודם זה עבד כהלכה. חשבתי לקנות כרטיס קול עצמאי, אבל לא בא לי להשקיע במשהו שלא בטוח יפתור את הבעיה.

בבקשה עזרו לי!!! אני שבור!!! ובעיקר מתגעגע למוסיקה שלי.... :s05:

פורסם

קודם כל מה הגדרת בהגדרות של הכרטיס קול בדרייבר? יציאה של 5.1 או 2.1? (תשים קודם 2.1 לכל מקרה בשביל להיות בטוח שלא משהו מההגדרות) אחרי זה תחזיר ל 5.1.

בכל אופן מיותר לציין תבדוק טוב את החיבורים שלך ואם הכל מחובר כמו שצריך, אם הגעת למצב שאתה שומע סאונד אבל הוא מקוטע/מלוכלך זה משהו שקשור בהגדרות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים