עבור לתוכן

אני אפילו לא יודע איך לקרוא לכותרת (בעיה מוזרה)

Featured Replies

פורסם

היום בצהריים ראיתי פרק של סמלוויל במחשב ולקרת הסוף המסך נכבה לי ולא שמעתי סאונד :nixweiss:

אבל מה שמוזר שחשבתי שסידרתי את זה הזזתי את הכבלים מאחורי המחשב בדיוק עשיתי איזה סדר קטן אז חשבתי זה נבע מזה

אבל בלילה זה קרה לי עוד פעם הפעם שיחקתי בבטאלפיד 2 ואחרי שעה משחק נכבה המסך ואין סאונד :kopfpatsch:

WTF :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: יש מישהו שיודע מה הסיבה לזה עשיתי כמה בדיקות וראיתי שחום הכרטיס מסך עלה ב10 מעלות במנוחה

מ41 ל51 שזה קצת מוזר והוא נישאר ככה גם לאחר כיבוי והמתנה של כמה דקות לראות אם יתקרר (MSI 6800NU) הכרטיס קול שלי הוא משולב על לוח האם P4S800D-X של אסוס אם ציפסט SIS ואפשר לראות את המפרט שלי בצד

אה גם פתחתי את הצינורות של הכרטיס (6800) אבל זה עבד חלק במשך 4 חודשים אז לא ניראה לי שזה הבעיה

טוב זה קרה לי שוב הפעם המחשב לא נדלק לי כיבתי והפעלתי וכולם עכשיו הוא עובד אבל ראיתי משהו מוזר בעליה של המחשב רואים כמו פיקסלים מוגדלים לא יודע איך להסכיר אבל הכתב ניראה יותר מגעיל ויש בעליה גם צליל מוזר כזה של ציייייייייייייייייייייייייייייי חלש כזה שמסיק ברגע שהווינדוס עולה כבר באמצע הבוט

פורסם

תבדוק אם הכבל של המסך מחובר טוב לכרטיס. תבדוק גם אם הכרטיס יושב טוב בסלוט. אולי משכת את הכבל בטועות והחיבור נרפה

פורסם
  • מחבר

בדקתי את הכבל אבל עדין יש את בעית הקול שנעלם באותו זמן :nixweiss:

פורסם

תנסה להחליף כרטיס מסך, כך נדע אם זה הכרטיס מסך או שלא...

פורסם

לפי מה שאני מבין ממה שכתבת המשחק עובד עד שלב מסויים....

לדעתי טמפרטורה

או מעבד

או כרטיס

או לוח

או דיסק

או הכל ביחד

פורסם
  • מחבר

טוב זה קרה לי עוד פעם והחום של הכרטיס מסך היה על 50 אז לא ניראה לי שזה הכרטיס מבחינת חום לפחות הוא יכול להגיע עד 135 מעלות

בכל הטמפרטורות הכל תקין בדקתי אם סאנדרה 2007 אני לא יודע בדיוק את החום שהספק אמור לעובד בו אבל שלי על 41 מעלות אולי זה ?

(ג'נרי) עכשיו המסך גם רועד לי קצת (אולי הגיע הזמן להחליף לוח אם?) ובטלתי את הצינורות החסומים וזה קרה בלי אוברקלוק בשום דבר ניראה לי המסך אאאאאאאהההההההההההההההההההההההההההההההההההההחחחח :kopfpatsch: :kopfpatsch: אין לי כסף למה עכשיו אם זה הכרטיס מסך אני חוזר לגיפורס 2 וזהו אם זה המסך טוב אני יחבר לטלוויזיה 14 אינץ וזהו אם זה לוח אם אז אני מחפש חדש ל478 עד 300 שקל עדיף אסוס או אביט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים