פורסם 2006 במאי 819 שנים כרגע על כל ההרד דיסקים יש לי בסביבות 50 גיגה + בערך 2500 דיסקים של MP3 כאשר בערך 200 מהם הם DVD
פורסם 2006 במאי 819 שנים במחשב הישן היו לי בערך 4-5 ג'יגה של שירים, בערך 1000 שיריםאבל ההארדיסק נשרףאז התחלתי מחדש ועכשיו יש לי בערך 2 ג'יגה וגודל מיום ליום
פורסם 2006 במאי 819 שנים 6028 שירים הם תופסים ~26GB כולם על הIRIVER (יש עוד הרבה מקום עם הH340 שלי בשביל התרחבות הספריה וגיבויים בזמן שאני מפרמט) 80% ממוינים היטב: ספריה ראשית - ז'אנר ספריה 2 - אמן ספריה 3 - אלבום ופה כבר נמצאים השירים עצמם את ה20% ממש אין לי כוח למיין למרות שנראה לי שהmusicbrainz tagger יהיה יופי יופי (חוץ מהישראלי..... ) עקרונית משתמש בWINAMP, הכי נוח בSHUFFLE של הכול ומתי שבא לי אני משתמש בJUMP TO FILE שבגירסה האחרונה סופסוף מזהה עברית כמו שצריך אבל עכשיו יש טיפה בעיה איתו בBUILD האחרון של VISTA, ולכן אני משתמש בQCD שהוא לא פחות טוב אבל צריך להתרגל (אילו רק היה לי כוח לסדר את FOOBAR2000 לטעמי......)
פורסם 2006 במאי 1019 שנים למרות שנראה לי שהmusicbrainz tagger יהיה יופי יופי (חוץ מהישראלי..... ) סוף סוף מישהו מקשיב לי. אם תצטרך עזרה עם התוכנה תפנה אליי.
פורסם 2006 במאי 1019 שנים אני תמיד בחיפוש אחר תוכנות שעושות את החיים קלים, וזו בהחלט נכנסת להגדרה הזו!אין לך איזה מארז ID3 TAG של כמה אלפי שירים בעברית בשבילי? זה יעשה אותי מאושר
פורסם 2006 במאי 1119 שנים תאמין לי שגם אני מחפש.אין DataBase עברי, במיוחד לא עם תוכנה שפועלת כמו musicbrainz tagger.זו התוכנה היחידה שעושה מה שהיא עושה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.