עבור לתוכן

כמה שירים יש לכם במחשב?

Featured Replies

פורסם

3186, כולל קליפים. 23 GB בדיוק :) שומע אולי 800 מהם, האחרים למקרה שאתקל בהם יום אחד ואגיד לעצמי: "הנה עוד שיר שלא שמעתי".

• תגובות 99
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תנו גם אולי קצת שמות של הזמרים האהובים או להקה\זמר שיש לכם הכי הרבה שירים שלו\הם

פורסם

1470 שירים, משתמש בQCD

פורסם

9 שירים

פורסם

28GB

פורסם

יש לי 9.38 g משו כזה...!

ואני לא מאמין שולכול מי שיש לו 20 G 30 G שומע את כול השירים שלו..!

אני לא שומע את כול השירים ולא יודע למה אני שומר אותם..!

הרוב אצלי זה מוזיקה אלקטרוניק (פסכו') .!!

:xyxthumbs::hat::bash:

פורסם

במחשב הראשי יש בערך 40 גיגה מפוזרים , ובמחשב השני יש בערך עוד איזה 50 ~ 60 , אין לי מושג .

מעלה את הכל לתוך הwinamp , ושם shuffle , ובזה נגמר הסיפור .

פורסם

לכל מי שלא מבין למה לשמור כל כך הרבה מוזיקה במחשב, אז הנה כמה סיבות משלי. אני מזכיר שלי יש 5000 שירים, 30 ג'יגה בערך שהרוב המכריע מתוך דיסקים קנויים וכמעט אין מוזיקה שהורדתי. כמעט 98 אחוז מהמוזיקה במחשב שלי היא מתוך דיסקים מלאים (הדברים היחידים שלא זה בוטלגים של ברי סחרוף ו-rarities של Queen).

1. ברוב הזמן באמת לא שומעים את על המוזיקה שיש במחשב (במיוחד כשיש 5000 שירים), אבל הסבירות שבה אני אמצא ואשמע משהו שמתחשק לי עולה מאוד כשהוא גם זמין לי. אתם יודעים כמה זמן לקח לי למצוא שיר שהתנגן לי בראש ולא זכרתי איפה שמתי את הדיסק? אתם יודעים כמה מקום תופסים 300+ דיסקים ליד המערכת?

2. דיסקים נוטים להישבר, להישרט, להתעוות ולהעלם. שירים במחשב (במיוחד כשהם מגובים על יותר מהרדיסק אחד) דווקא לא.

הם לא מתקלקלים, הם לא מתחילים לקפוץ אחרי כמה מאות השמעות, הם לא נופלים מהאוטו בתוך נרתיק של דיסקים בטיול לטבריה (אובדן: 20 דיסקים קנויים) והם לא נלקחים על ידי חברה לשעבר ואובדים לנצח (אובדן: 10 דיסקים לפחות. מדי פעם אני מגלה עוד דיסק שנעלם).

3. כשהמוזיקה נמצאת בקבצים, אני יכול לקחת את המוזיקה שלי לעבודה לדוגמא (את הדיסקים ממש לא), אני יכול לשים אותם על נגן נייד - הם פשוט הרבה יותר זמינים.

4. זה תענוג לשים כמה אלפי שירים שמכילים כמה שבועות של מוזיקה רצופה ב-shuffle ופתאום עולים שירים שכלל לא ידעת שיש לך. זה כמו לשמוע רדיו שאתה שולט בו והוא מנגן ברוב הזמן שירים שאתה מכיר ואוהב!

פורסם

1470 שירים, משתמש בQCD

QCD?

פורסם

במחשב הישן 2000~

במחשב החדש יש אוסף שהולך וגדל כל הזמן וכרגע עומד על בערך 1250 שירים מ80 אלבומים

פורסם

לכל מי שלא מבין למה לשמור כל כך הרבה מוזיקה במחשב, אז הנה כמה סיבות משלי. אני מזכיר שלי יש 5000 שירים, 30 ג'יגה בערך שהרוב המכריע מתוך דיסקים קנויים וכמעט אין מוזיקה שהורדתי. כמעט 98 אחוז מהמוזיקה במחשב שלי היא מתוך דיסקים מלאים (הדברים היחידים שלא זה בוטלגים של ברי סחרוף ו-rarities של Queen).

1. ברוב הזמן באמת לא שומעים את על המוזיקה שיש במחשב (במיוחד כשיש 5000 שירים), אבל הסבירות שבה אני אמצא ואשמע משהו שמתחשק לי עולה מאוד כשהוא גם זמין לי. אתם יודעים כמה זמן לקח לי למצוא שיר שהתנגן לי בראש ולא זכרתי איפה שמתי את הדיסק? אתם יודעים כמה מקום תופסים 300+ דיסקים ליד המערכת?

2. דיסקים נוטים להישבר, להישרט, להתעוות ולהעלם. שירים במחשב (במיוחד כשהם מגובים על יותר מהרדיסק אחד) דווקא לא.

הם לא מתקלקלים, הם לא מתחילים לקפוץ אחרי כמה מאות השמעות, הם לא נופלים מהאוטו בתוך נרתיק של דיסקים בטיול לטבריה (אובדן: 20 דיסקים קנויים) והם לא נלקחים על ידי חברה לשעבר ואובדים לנצח (אובדן: 10 דיסקים לפחות. מדי פעם אני מגלה עוד דיסק שנעלם).

3. כשהמוזיקה נמצאת בקבצים, אני יכול לקחת את המוזיקה שלי לעבודה לדוגמא (את הדיסקים ממש לא), אני יכול לשים אותם על נגן נייד - הם פשוט הרבה יותר זמינים.

4. זה תענוג לשים כמה אלפי שירים שמכילים כמה שבועות של מוזיקה רצופה ב-shuffle ופתאום עולים שירים שכלל לא ידעת שיש לך. זה כמו לשמוע רדיו שאתה שולט בו והוא מנגן ברוב הזמן שירים שאתה מכיר ואוהב!

זה כל כך כל כך כל כך נכון שזה מדהים. אני תמיד חושב על זה כשאני שם לי שאפל על ה2600 שירים שיש לי בריבר.

פורסם

אני חושב שהתמונה שראיתה היא שלי

וההרדיסק ההוא קרס אז עכשיו יש לי פחות שירים

אבל בעיקרון אני אוסף רק דיסקים מלאים

בקושי יש לי שירים בודדים על המחשב

פורסם

ואי לא יודע בידיוק כמה שירים אבל 55 ג'יגה של מוזיקה יש לי :yelclap: (הרוב פסיכודאלי 98% וכל יום נוסף עוד )

פורסם

9GB

ב4 חודשים.

אבל האמת היא שיש לי יותר מדי דיסקים של אלקטרוני\האוס\דנס שאני לא שומע היום.

היום אני שומע רק דסיקים של זמרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים