פורסם 2006 במאי 519 שנים טיפ לעתיד, תמחקו מהר מוזיקה שאתם לא שומעים, שלא תגיעו לכמה אלפים של אלפים ולא תדאו מאיפה להתחיל למיין.
פורסם 2006 במאי 519 שנים טיפ לעתיד, תמחקו מהר מוזיקה שאתם לא שומעים, שלא תגיעו לכמה אלפים של אלפים ולא תדאו מאיפה להתחיל למיין. אהאה לקח לי יותר מכמה ימים למין הרבה מעל 10000 שירים ועוד דיסקים ICE COLD אתה מגזיפ טוטאלי בחישוב מהיר יצא לי 30K שירים חחחח אתה ביכלל מקיר 100 להקות??
פורסם 2006 במאי 519 שנים לכל אלה שיש מעל 10 אלפים שירים יש סיכוי גדול מאוד שלא ישמעו חלק מהם במשך כמה שנים ,אני אומר עדיף כמה מאות בודדים ,מאשר בלי סוף ,שלרוב שוכחים בכלל מה יש ומה אין
פורסם 2006 במאי 519 שנים .טיפ לעתיד, תמחקו מהר מוזיקה שאתם לא שומעים, שלא תגיעו לכמה אלפים של אלפים ולא תדאו מאיפה להתחיל למיין.אלא אם כן אתם כמוני, בהתחלה מיינתי מוסיקה לפי סגנון אבל הבנתי שזה ממש לא הולך כשכל תיקיה מכילה מאות שירים, אז התחלתי למיין לפי תאריכים, ברגע שאני מוריד שיר חדש אני שם אותו בתיקיה של אותו חודש, ובחודש הבא אני פותח תיקיה חדשה.השיטה הכי נוחה לדעתי
פורסם 2006 במאי 519 שנים 500 ככה, אבל מכיר את כל השירים האלה מא' עד ת', לא שירים שמורידים ושומעים פעם אחת.
פורסם 2006 במאי 519 שנים לכל אלה שיש מעל 10 אלפים שירים יש סיכוי גדול מאוד שלא ישמעו חלק מהם במשך כמה שנים ,אני אומר עדיף כמה מאות בודדים ,מאשר בלי סוף ,שלרוב שוכחים בכלל מה יש ומה אין יש לי בערך 4 אלף שירים שמחולקים ל300 אלבומים +- (מכל הסגנונות, מפסיכודאלי דרך קלאסית עד לפאנק), ואני יכול להגיד בביטחון שאני זוכר איך נשמעים 3 אלף מהם.
פורסם 2006 במאי 519 שנים אהאה לקח לי יותר מכמה ימים למין הרבה מעל 10000 שירים ועוד דיסקים ICE COLD אתה מגזיפ טוטאלי בחישוב מהיר יצא לי 30K שירים חחחח אתה ביכלל מקיר 100 להקות??אני לא מגזים עשיתי PROPERTIES לתיקיית המוזיקה ויש לי עוד 170 דיסקים...וכול מה שצרוב זה שירים ששמעתי הרבה,אז כול פעם שנימאס לי אני צורב לדיסק.
פורסם 2006 במאי 519 שנים ומה זה עוזר לך ??שום דבר לא עוזר לך , חוץ מלנשום. הוא טען שאנשים עם מסות של שירים קרוב לוודאי ששומעים רק 1% מהם, ואני טוען שלא.ספריה מוזיקלית נותנת לך הרבה יותר אפשרויות שמיעה בהתאם למצב רוח, מה שאני מאוד אוהב
פורסם 2006 במאי 519 שנים עם 1000 מהם אתה לא יודע אז זה אומר שאתה לא בסדר כל השירים שיש לי אני מכיר 1 1
פורסם 2006 במאי 519 שנים מן הסתם שעם כמות כזאת יש יותר שירים מזמן, אבל גם כאלה שנשמעים לעיתים רחוקות, אני יודע שהם תמיד שם ליום סגריר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.