עבור לתוכן

כמה שירים יש לכם במחשב?

Featured Replies

פורסם

טיפ לעתיד, תמחקו מהר מוזיקה שאתם לא שומעים, שלא תגיעו לכמה אלפים של אלפים ולא תדאו מאיפה להתחיל למיין.

• תגובות 99
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

1058

פורסם

טיפ לעתיד, תמחקו מהר מוזיקה שאתם לא שומעים, שלא תגיעו לכמה אלפים של אלפים ולא תדאו מאיפה להתחיל למיין.

אהאה לקח לי יותר מכמה ימים למין

הרבה מעל 10000 שירים ועוד דיסקים

ICE COLD אתה מגזיפ טוטאלי בחישוב מהיר יצא לי 30K שירים חחחח אתה ביכלל מקיר 100 להקות??

פורסם

לכל אלה שיש מעל 10 אלפים שירים יש סיכוי גדול מאוד שלא ישמעו חלק מהם במשך כמה שנים ,אני אומר עדיף כמה מאות בודדים ,מאשר בלי סוף ,שלרוב שוכחים בכלל מה יש ומה אין :xyxthumbs:

פורסם

.

אלא אם כן אתם כמוני, בהתחלה מיינתי מוסיקה לפי סגנון אבל הבנתי שזה ממש לא הולך כשכל תיקיה מכילה מאות שירים, אז התחלתי למיין לפי תאריכים, ברגע שאני מוריד שיר חדש אני שם אותו בתיקיה של אותו חודש, ובחודש הבא אני פותח תיקיה חדשה.

השיטה הכי נוחה לדעתי

פורסם

נכון חח אני שומע אולי 100 מכל מה שיש לי

פורסם

500 ככה, אבל מכיר את כל השירים האלה מא' עד ת', לא שירים שמורידים ושומעים פעם אחת.

פורסם

לכל אלה שיש מעל 10 אלפים שירים יש סיכוי גדול מאוד שלא ישמעו חלק מהם במשך כמה שנים ,אני אומר עדיף כמה מאות בודדים ,מאשר בלי סוף ,שלרוב שוכחים בכלל מה יש ומה אין :xyxthumbs:

יש לי בערך 4 אלף שירים שמחולקים ל300 אלבומים +- (מכל הסגנונות, מפסיכודאלי דרך קלאסית עד לפאנק), ואני יכול להגיד בביטחון שאני זוכר איך נשמעים 3 אלף מהם.

פורסם

ומה זה עוזר לך ??

פורסם

אהאה לקח לי יותר מכמה ימים למין

הרבה מעל 10000 שירים ועוד דיסקים

ICE COLD אתה מגזיפ טוטאלי בחישוב מהיר יצא לי 30K שירים חחחח אתה ביכלל מקיר 100 להקות??

אני לא מגזים עשיתי PROPERTIES לתיקיית המוזיקה ויש לי עוד 170 דיסקים...

וכול מה שצרוב זה שירים ששמעתי הרבה,אז כול פעם שנימאס לי אני צורב לדיסק.

פורסם

ומה זה עוזר לך ??

שום דבר לא עוזר לך , חוץ מלנשום. הוא טען שאנשים עם מסות של שירים קרוב לוודאי ששומעים רק 1% מהם, ואני טוען שלא.

ספריה מוזיקלית נותנת לך הרבה יותר אפשרויות שמיעה בהתאם למצב רוח, מה שאני מאוד אוהב

פורסם

^^^

מסכים איתך בהחלט :xyxthumbs::yelclap:

פורסם

עם 1000 מהם אתה לא יודע אז זה אומר שאתה לא בסדר כל השירים שיש לי אני מכיר 1 1

פורסם

מן הסתם שעם כמות כזאת יש יותר שירים מזמן, אבל גם כאלה שנשמעים לעיתים רחוקות, אני יודע שהם תמיד שם ליום סגריר.

פורסם

500-600 רק דברים איכותים (רוק \פסיכו).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים