עבור לתוכן

צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

שלום

התקניתי עכשיו על המחשב שלי כרטיס קול חדש sound blaster x-fi platinum ומשהתקניתי אותו זה עשה לי ERRORS שהדלקתי את המחשב לגבי הכרטיס מסך וגם הDRIVER של הכרטיס מסך לא נפתח עכשיו אני הורדתי DRIVER חדש ומאז שאני פותח את המחשב הוא נותן לי ERORR חדש והוא- " Cant find ATI video boared" עכשיו כבר התחליתי לחשוב שהלוח אם אולי לא עומד בכרטיס מסך כל כך חזק [ radeon X850XT PE ] ובכרטיס קול הזה אבל זה לא נראה לי הגיוני כי הוא די חזק [ זה asus a8n-sli deluxe] עכשיו אני חושב שאולי יש בניהם איזה התנגשות [ בין הכריטס מסך - לקול] ומשהוא נותן לי את ה ERORR הזה הDEIVER גם לא עולה אבל עכשיו בניגוד למיקודם [ לDEIVER הישן] אני יכול להפעיל אותי ידנית [ הDRIVER של הכריס מסך] ומאז ירד לי ה FPS [ FRAME PER SECONEDS] בצורה משעמותית במשחקים וגם יש לי קירור טוב במארז אני לא מבין את זה . ורק עוד דבר נוסף לפני זה ה כרטיס מסך הגיע במאמץ ל 78 מעלות עכשיו לא יודע עם זה הרבה אבל אז סמתי לב שב DRIVER הוא נותן לו הוראה להפעיל מאורר ב FULL POWER רק שהוא מגיע ל 96 מעלות אז עשיתי שם AUTO FILL ועכשיו שהוא מגיע ל 55 הוא ב FULL POWER .עכשיו במאמץ הוא מגיע ל 60+ ובכל זאת יורד ה FPS.

דרך אגב אני משתמש ב OMEGA DRIVERS ב גירסה הכי חדשה.

אני יודה לכם מאוד אם אתם תוכלו לעזור לי כי אני כבר נואש :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

מישהו תגובה ? PLS???

פורסם

היי,

יש לך לוח אם מבוסס nforce 4? אם כן אז הבעיה נובעת מבעית תאימות של כרטיסי קול מסדרת ה-X-FI של קרייטיב ללוחות מבוססי צ'יפסט nforce 4.

אם זה אכן המקרה יש לך 2 אפשרויות:

לעדכן ביוס של הלוח אם לביוס העדכני ביותר (99% שכבר שוחררה גירסה שמטפלת בבעיה).

לשלוח את הכרטיס קול לסניף סינגפור של קרייטיב שם הוא עובר עדכון קשוחה מיוחד שפותר את הבעיה (לא, אני ממש לא צוחק זה מה שאמרו לי בתמיכה הטכנית שלהם - הייתה לי את אותה הבעיה).

במידה ועדיין אין עדכון ביוס ללוח שפותר את הבעיה אני ממליץ לך לחכות איזה חודש. הייתה לי אותה בעיה וחיכיתי משהו כמו חודש עד ש-DFI שחררו עדכון מתאים שפתר לי את הבעיה.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

וואי ממש תודה כן באמת יש לי לוח אם מבוסס N-force 4 דרך אגב זה גם עושה לי ריסטאים פתאומים גם זה קשור?

פורסם

כן. לפעמים זה גם מראה הרבה התקני PCI לא מזוהים במנהל ההתקנים.

עריכה: אם אתה מעדכן את הביוס תוודא לנתק את הכרטיס קול שלא יהיה לך איזה ריסט באמצע העדכון שיהרוס לך ת'לוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים