פורסם 2006 במאי 519 שנים יש לי מחשב די חדש ובזמן האחרון כל פעם שאני מדליק אותו יש רעשים די חזקים מהמחשב.אחרי 20 שניות בערך הרעשים נפסקים...חשבתי שזה בא מאחד המאווררים אז ניקיתי את כל האבק שם ושימנתי את המאווררים, וכולם מסתובבים חלק, אבל הרעשים עדיין נמשכים.ממה זה יכול להיות?
פורסם 2006 במאי 519 שנים מניסיון שלי שקרה לי זה 1 הרד דיסק 2 כונן דיוידי או צורב שפותחים זה עושה רעש של תחינה כזאת ועובד אחרי כמה זמן
פורסם 2006 במאי 619 שנים קשה לדעת בדיוק, אי אפשר לנחש בשבילך, תקריב את האוזן למארז שהוא פתוח (תזהר שהמאוורר לא יקח לך את האוזן :-\) ותשנע בערך מאיפה הרעש מגיע... כמו שאמרו לך זה יכול להיות כל דבר, אבל לרוב זה באמת אחד המאווררים, או שמאוורר לא מחוזק כמו שצריך, לא משומן, התמלא אבק, לרוב זה מה שגורם רעש מיותר.
פורסם 2006 במאי 619 שנים אני חושב שזז לך איזה חלק !!!! ובגלל זה זה עושה רעש!! הוא שלא יודע!! אני מציא לך פשוט!! לפתוח תמארז כמו שמישהו פה אמר ולבדוק [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במאי 619 שנים עזוב, השמתמש הזה הזוי קשות...בכל מקרה, ניקוי אבק לא מספיק, לפעמים המאורר במצב כזה קשה, שצריך לשמן את הציר סיבוב שלו.
פורסם 2006 במאי 619 שנים מחבר המאווררים פועלים מצויין ופתחתי את המארז דחפתי ת'ראש פנימה... לא מוצא מאיפה זה בא זה מהאיזור של הכרטיס מסך בערך. ד"א הרעשים לא באים תמיד. לפעמים המחשב פועל בשקט.... וכשזה בא אם אני מפעיל איזה פעמיים את המחשב(יענו עושה ישר שהרעש מתחיל ריסט), אז זה פועל בשקט. המחשב חדש בערך חודש.. ובקשר לכונן DVD אין מצב זה קשור כי הוא מנותק בכלל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.