פורסם 2006 במאי 519 שנים אך אין כמו הסנביצים של אבא שלי בגט טרי עם: חומוסטחינהסחוגעגבניה, מלפפוןטונהביצה קשהמלפפון חמוצ(חתוך שורות)זיתים (לא חייב) והכי חשוב תפוציפס עם תונה טונה
פורסם 2006 במאי 519 שנים כן ממש כימעת אכלתי אשכים של כבש ששחתנו כבש לברך על הבית חוץ מזה הכי נועז זה גבינה שאבא שלי הביא משוויץ יש לה ריח של כומתה שרופה ויותר גרוע הוא הביא גם נקניק סוס אבל ויתרתי אני אוהב חומוס עם קטשופ וגבינה צהובה והכל בפיתא לדקה וחצי במיקרו יוצא טעים ג'וקים בכמויות ניכנסים לי לפה לשתיה לכל מקום ואני לא שם לב ואז בררררר שהיתי בגן אכלתי נמלה וחבר שלי אכל חילזור איייככסססססססס
פורסם 2006 במאי 519 שנים אוי וי זמיר ראיתי אותו אוכל את הלב :puke: :puke: :puke: :puk ראיתי פעם אשא אוכלת וולד של עכבר חי וזה היה פחות מגעיל גררר סליחה על הדאבל (בטעות)
פורסם 2006 במאי 619 שנים בחיאת רבאק.כמה שגיאות כתיב,תשימו לב לפני שאתם כותבים,זה כבר מתחיל להיות מוגזם."טונה טונה" לא תונה
פורסם 2006 במאי 619 שנים כונתו היתה [glow=red,2,300]תנו[/glow] טונה כמה שיותר [glow=red,2,300]תנו[/glow] טונה ;D
פורסם 2006 במאי 619 שנים חבר שלי נהג לאכול חצאי בגטים בהפסקה בבית ספר עם:נקניקחציליםעגבניותחסהחצי קופסאת מיונז.ואני מניח שמדי פעם השתרבבו כמה דברים אחרים שלא זכורים לי. יותר מהטעם(אחרי הכל, הוא אכל את זה במשך שנה בערך) הריח היה נוראי. דמיינו כיתת חט"ב ממוצעת עם סנדוויץ' כזה ולא הרבה חלונות.
פורסם 2006 במאי 619 שנים מוח של פרה, תולעת, מיונז עם חול, גבינה שעבר התאריך שלה לפני 8 חודשים , אשכים של חזיר בר
פורסם 2006 במאי 619 שנים נוס אני חושב שגם אכלת את האוטו שלך (חלקיםם) אכלת חומצא מהמצבר אכלת אפר מהאגזוז אבל אשכיםם ועוד של חזיר בר ברררררר
פורסם 2006 במאי 619 שנים אשכים של חיות זה לא כזה קיצוני... אבא של חבר שלי איכל אשכים של הודו וגם אוכלים של פר/שור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.