פורסם 2006 במאי 419 שנים רגע, השווארמה שם מבשר עכברושים או מה?מישהו אמר לוף?הוא לא כל כך נורא כשכל החארות אכלו את הטונה ותירס בשטח, חותכים את הלוף ומטגנים על שמן טונה... זה למקרה הכי קיצוני.Vitnir, אם התכוונת לאוכל במטבחים, אז בח"י לא ראיתי בסיס עם אוכל נורמלי,את זה אני מבין, אך יש מקומות עם טבחים חבל"ז.
פורסם 2006 במאי 419 שנים לוף מתוגן עם בצל וביצה/תפ"א זה טעים דווקא, או עם מקרוני.כן, במטבחים צבאיים, למרות שגם הקייטרינג שלפעמים הביאו לבסיס נראו כמו שאריות מבית-תמחוי ערבי ומרבית הטבחים שלנו היו פדלאות.
פורסם 2006 במאי 419 שנים בשר מ[glow=red,2,300]טיב טעם[/glow] nuff said לפחות יש לי מנוי לבלייזר ככה שהיה מה לקרוא בשרותים
פורסם 2006 במאי 519 שנים נסה טקילה עם קינמון. יש לי חברים דפוקים בגרמניה שאוהבים את זה. הם גם אוהבים האוס/אסיד שבנאדם לא מסומם יסבול נזק מוחי מלשמוע אותו...
פורסם 2006 במאי 519 שנים פעם התערבתי עם חבר בשש בש-לפני שנתיים ככה-מי שמפסיד שותה שייק בבלנדרא שמורכב מ:טונה,קוטג',1 ביצה חיה,בננה.וואי הטונה היה נוראי,זה נהיה מין אבקת טונה כזה,מרקם דוחה והטעם כנ"ל.ודברים יחידים:אכלתי שבלול,יען...לא יודע זה מה שראיתי שלא רשמו עדיין שאכלתי שאני זוכר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.