פורסם 2006 במאי 1819 שנים אבל אל תשכחו שיש פה ילדים קטנים...אני בטוח שגם הילדים הקטנים אוכלים פה מנגו
פורסם 2006 במאי 1819 שנים אבל אל תשכחו שיש פה ילדים קטנים...מי ישמע...... זה בקושי גס....בטוח שלא משהו אלים או מיני מדי בפועל.ואני לא אוכל מנגו......... איפה יש שם שיערות? זה חלק לא?
פורסם 2006 במאי 1819 שנים מי ישמע...... זה בקושי גס....בטוח שלא משהו אלים או מיני מדי בפועל.ואני לא אוכל מנגו......... איפה יש שם שיערות? זה חלק לא?תלוי אם המנגו מגולח.
פורסם 2006 במאי 1819 שנים חלק מהמנגואים טעימיםאבל לחלק יש פשוט ריח של דגים וזה בלתי נסבל...ואגב, אני חושב שהדיון הזה ברגעיו האחרונים.
פורסם 2006 במאי 1819 שנים הדבר הכי מגעיל שטעמתי זה היה שווארמה בחו"ל איחס זה הדבר הכי דוחה שאכלתי בחיים שלי..!
פורסם 2006 במאי 1819 שנים כשהיתי בצרפת אכלתי צדפות, וכשהייתי בספרד אמא שלי הזמינה מנת מאכלי ים, והביאו לנו צלחת (בעצם יותר כמו מגש) מלאאא בכל מיני דגים יבשים וסרטנים ועקרבים וצלופחים ומה לא והמגש הזה היה בערך בגודל של גלגל של מכונית. אכלתי משם מלא דברים מוזרים שאחרי זה דיי התחרטתי שאכלתי אותם :-\.
פורסם 2006 במאי 1919 שנים פעם חשבתי שיהיה טעים לנסות את המיץ הרך בתוך המעטפת של הסרטן,כמה חבל שאיזה צרפתי חביב ואהוב שכח לעשות עימו חסד קודם לכן,וכמעט חטפתי צבת לעין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.