פורסם 2006 במאי 1219 שנים fuck זה מגעיל ה3 תמונות האחרונות אם זה אמיתי זה קניבלים זוועת אנוש דוחה שבת
פורסם 2006 במאי 1219 שנים גועל נפש ממש מי אוכל בן אדם אולי זה טוב אני לא יודע אבל רק המחשב על זה ...!מאיפה הם הביאו את התינוק הזה??
פורסם 2006 במאי 1219 שנים הילדה הזאת נראת כמו חייזר.איכס לא בא לי לאכול כלום עכשיו. חחחחחחחחחבטח נהרסה לך כל הארוחה של השבת אההה אחי!?!?
פורסם 2006 במאי 1219 שנים אולי תפסיקו עם הטרד המגעיל הזה כל פעם שאני ניכנס בא לי להקיא שוב ,טוב החלטתי אני לא ניכנס לכאן יותר
פורסם 2006 במאי 1219 שנים איייכסזה היה טעים לפחות??טעים?זה היה נוראזה הרגיש כמו עוף,אבל עם מרקם של גומי
פורסם 2006 במאי 1319 שנים קרוקודיל וזברה. שכחתי איך קוראים למסעדה... זה היה בקניה והיה דווקא טעים.לקרוקודיל יש מרקם של שרימפס (זה הזנב שלו לפחות, לא יודע בנוגע לשאר...)
פורסם 2006 במאי 1319 שנים בקרוב היה מליוני מדוזות בחופי ישראל אני מרשה לכל מי שרוצה לאכול את כולם ,מבלי להשאיר אפילו אחת ואני מבטיח לא לגבות כסף ,חינם ,אז תתחילו
פורסם 2006 במאי 1319 שנים אולי תפסיקו עם הטרד המגעיל הזה כל פעם שאני ניכנס בא לי להקיא שוב ,טוב החלטתי אני לא ניכנס לכאן יותר חחחחחחח
פורסם 2006 במאי 1319 שנים וואסאבי. זה צריך להחשב כנשק להשמדה המונית - אי אפשר לאכול יותר מחצי גרם בכל פעם, אחרת זה פשוט שורף את כל המוח. לא נעים.
פורסם 2006 במאי 1319 שנים וואסאבי זה פשוט כיף , זה שורף לך תחיים אבל פותח לך תסינוסים בטירוף במיוחד אם יש לך בעיות באף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.