פורסם 2006 במאי 419 שנים אין הרבה מה להוסיף, מה הדבר הכי מגעיל/דוחה/ירוק/מבחיל/לא שגרתי שאכלם?מכיוון שאני מאוד בררן בנוגע לאוכל, הכי נועז שאכלתי היה סלט גאוטמלי-שזה סוג של סלט אבוקדו, אני שונא אבקודו ואכלתי את זה ונגעלתי בטירוף (וזאת הפעם הראשונה שאכלתי אבוקדו בחיים שלי וידעתי שלא הייתי צריך לטעום)מה איתכם?
פורסם 2006 במאי 419 שנים אבוקדו זה הדבר הכי נועז שאכלת? :s05:הדבר הכי נועז שאכלתי זה תמנון, והכי מגעיל זה מוח (של פרה)
פורסם 2006 במאי 419 שנים דיוניונים, דג חיי, שרימפס חיי, צדפות בכל מיני וריאציות. התערבתי בגן שאני יכולה לאכול נמלה. היה חמוץ כזה, חביב.
פורסם 2006 במאי 419 שנים אני קניתי שם שווארמה כמה פעמים כשהייתי חייל וחיכית לאוטובוס, וכל פעם הצטערתי על זה, שילשולים כאלה בחיים לא קיבלתי משום דבר ומשום מה חזרתי על הטעות הזאת כמה פעמים
פורסם 2006 במאי 419 שנים כן, האסלה נראית אח"כ כאילו משהו התפוצץ שם. :-X מה? איך עוד אף אחד לא אמר אוכל צבאי?
פורסם 2006 במאי 419 שנים כץ.. מה נראה לך...אני מבין שאתה אוכל את זה כל יום לארוחת בוקר, כפית מלאה ככה.למרות שאני אוכל חריף, בכיף, כפית מלאה (של סחוג בייתי) זה קצת יותר מידי.
פורסם 2006 במאי 419 שנים אין כמו לפתוח את הבוקר עם משהו שיפתח לך את הסינוסים אה. מה שכן, זה אני או שחריף (בייחוד סחוג) פותח תיאבון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.