פורסם 2006 במאי 419 שנים שלום,אני מחפש כמה המלצות מהטובות לטראנסים,אני לא מבין בכל הקטע של הפסיכודלי וזה,תנו לי את הסוג הכי טוב. אם אפשר - לתת את השמות של השירים. תודה.
פורסם 2006 במאי 419 שנים תנסה שירים של skazi ו- infected mushroom, אני לא סגור על שמות של טראקים שלהם, אבל כל מה שתמצא שלהם זה טראנסים.
פורסם 2006 במאי 419 שנים הרגע היה פה ת'רד בדיוק כזהאבל אם כברpoligon windowx-dreamquirkart of trancetracewavenfg
פורסם 2006 במאי 419 שנים מחבר Icecold,אתה סתם הורס את הדף,אתה יכול גם להקטין,אני אראה את זה אל תדאג. שמעתי כמה שירים של Infected Mushroom ושל סקאזי,למען האמת לא התלהבתי.e_x - תוכל בבקשה לתת לי שמות ספציפיים?(כי אין לי מושג איזה שירים כדאי לשמוע)
פורסם 2006 במאי 419 שנים תשמע לי שבילה המון זמן בגואה-בכוונה אני לא יורד לרמת הטראק(+צריך לחפש את הדיסק וכו' ) תוריד מה שאתה יכול מההרכבים הנ"ל - אתה תהנה ואם אחר כך אם תהיה רעב לעוד תודיע לי חפירה נעימה
פורסם 2006 במאי 419 שנים ראשית כל אני לא ממליץ לך לנסות טראנסים (פסיכודליים) חדשים. המצב היום דיי בקרשים מבחינת מקוריות. שמע את הדיסקים הבאים:Infected Mushroom - Classical MushroomInfected Mushroom - The GatheringSandman - WitchcraftCalifornia Sunshine - NashaCosma - SimplicityMystica - Age of InnocencePsy Sex - Expressions of RageSun Project - Wicked (חדש אמנם)Dark Soho - Sun SpotIndoor - Progressive TranceBLT and Danny Makov - Anything U Wantואם אתה מחפש משהו קצת יותר מינימליסטי, אולי תאהב את אלה:Krumelur - Minimal AnimalTicon - AeroShiva Chandra - Subsonicהמלצתי פה על דיסקים מכמה סגנונות. אם תאהב משהו מזה, כתוב ואשמח להמליץ על עוד. ואם תרצה קצת Chill Out/Ambient, אתה מוזמן לשאול גם כן.
פורסם 2006 במאי 419 שנים ואם תרצה קצת Chill Out/Ambient, אתה מוזמן לשאול גם כן.אני פתוח להמלצות לאמני צ'יל אאוט/אמביאנט. חוץ מ-J.Viewz ו-Bluetech אני לא מכיר הרבה.
פורסם 2006 במאי 419 שנים Shulman ! שלושת הדיסקים שלו משובחים. ו-Shpongle כמובן, Violet Vision, MIDIval Punditz, ו-Depths of Despair (אפל).
פורסם 2006 במאי 519 שנים סגנון עופר ניסים אתה מכיר?אני חושב שהוא אחד המושלמים.תנסה בחום את:Perfect loveSearchingAloneRain*יש עוד הרבה טובים שלו.
פורסם 2006 במאי 519 שנים בנוגע לצ'ילים:VA - Life is creationVA - life is dimensions (מדהים)Angel Tears - VisionHallucinogen - TwistedHallucinogen - The Lone Deranger Hallucinogen - In dub(איכות)Ott- Blumenkraft (חובה בכל בית)Zero7 - Simple Things (אמביינט רגוע מומלץ)ובנוסף מה שאמרו כבר מעלי
פורסם 2006 במאי 519 שנים Shulman ! שלושת הדיסקים שלו משובחים. ו-Shpongle כמובן, Violet Vision, MIDIval Punditz, ו-Depths of Despair (אפל). תודה עדי ו-kurt.
פורסם 2006 במאי 519 שנים סגנון עופר ניסים אתה מכיר?אני חושב שהוא אחד המושלמים.תנסה בחום את:Perfect loveSearchingAloneRain*יש עוד הרבה טובים שלו.עופר ניסים לא עושה טראנסים.וכן, יש עוד המון טראקים טובים שלו אבל אין צורך לפרט בגלל חוסר רלוונטיות.תבדוק vibe tribegmspsysexsub6psycraftastrixdomesticxeroxsave the robotvisual contactaudiotecelectro sunvarious artist (זה VA בהודעה של KURT- תקן אותי אם אני טועה)oforiacosma
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.