עבור לתוכן

בקשר לספר טכנאי PC :) כנסווו...אני צריך התייעצות...

Featured Replies

פורסם

שלום,היום הלכתי ל-Office Depot --> וראיתי שם ספר של טכנאי PC על הדרך שמחבר הספר קוראים לו דורון סיון ,

הספר הוא צהוב כתום כזה , הוא עולה 170 ש"ח

האם כדאי לי לקנות אותו? הוא יהווה לי עזרה בעתיד ?

נ.ב

הספר מדבר על חומרה , תוכנה , בעיות נפוצות ופתירתן , אבטחת מידע והגנה ורשתות...

ועוד כמה נושאים :) אבל אלו בעיקרון ,

אנא תאמרו לי האם כדאי לי לרכוש את הספר , יש אותו למישהו פה?

בתודה , VL.

פורסם

אין שום ספר טכני בעברית ששווה לקנות. :(

פורסם
  • מחבר

אה ושכחתתייי להגיד שהוא בעברית \= חח

פורסם

תלמד מאתרים באינטרנט, לא חסר.!

פורסם

הספר הזה הוא לא ממש מציאה...

פורסם

יש לי את הספר, קיבלתי במתנה מתישהו

נחמד אבל לא מעודכן בשיט

פורסם

הפורומים של הזון זה ספר לטכנאי גם ככה

פורסם

מנסיון שלי עם ספרים בנושא מחשבים , אם זה חומרה או תוכנה, הם תמיד אבל תמיד לא מעודכנים, זה סתם בזבוז כסף ברוב המקרים

כל מה שאתה צריך נמצא באינטרנט

פורסם

אתה צריך להבין כי היות ומדובר בספר ,שלא ניתן לעדכן בתדירות גבוהה ,כפי שנדרש מנושא המחשבים ,שבו השינויים והחידושים לעתים תכופות ללא הפסקה ,אין סיכוי שספר יתן מענה לשינויים הרבים החלים בתחום ,אלה רק בצורה כללית ולרוב מתאימה לשנה לאחור במקרה הטוב ,אפילו אם נפלת על ספר שיצא היום מבית הדפוס היה מעודכן לכמה חודשים לאחור ,מסקנה אם רצונך ללמוד על התחום בכלליות ניתן לרכוש ספר ,שיתן לאדם מתחיל בתחום מבט כללי . אך לא יותר !

פורסם

האמת כל מה שאתה יכול להוציא מהספרים האלה זה הבנה טובה יותר של מערכות פחות מתקדמות

או רכיבים שלא השתנו בזמן האחרון כמו BIOS ושיט כאלה

פורסם

בהחלט ספר לא משהו, רמת העדכניות שלו ירודה.

בנוגע לספרים בתחום המחשבים בהחלט לרוב הספרות בעברית לא משהו במקרים האלו ובנחה שיש הבנה של השפה האנגלית אני ממליץ על ספרים בפורמט אלקטורני אותם קבצים בעלי סיום CHM או במקרה הפחות טוב בפורמט PDF אשר לרוב פשוט מעודכנים יותר ונוחות השימוש בהם גבוהה.

בכל אופן אין טוב יותר מלימוד והתעדכניות מאתרים האינטרנט השונים ובינהם אתר נפלא זה.

וכמובן הניסיון האישי שיכול להתחיל מלעשות את הדברים הפשוטים יותר ולאט לאט מתוך סקרנות וניסוי וטעיה ללמוד יותר להתנסות יותר לעלות את רמת הידע והשליטה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים