פורסם 2006 במאי 419 שנים שלום חברה, חג עצמאות שמח!!! דרך אגב, זה אחלה פורום, ואחלה אתר!אז ככה, שיחקתי קצת עם ההגדרות ב-BIOS עכשיו שם שיחקתי עם אחת האופציות שרשום בה להפעיל את המקלט אינפרא אדום המובנה שיש לי, לאחר מכן הפעלתי את הXP חזרה ובאמת הופיע לי שנימצא התקן חדש- התקן אינפרא אדום מובנה (pnp0510-generic irda compatible device)ובאמת הוא גם מופיע ברשימת ההתקנים בלוח הבקרה...יכול להיות שיש לי באמת מקלט אינפרא או משהו כזה מובנה ולא ידעתי על זה!?!?אז הנה הדגם של הלוח שלי (מתוך התוכנה BCM ADIA) הציפסט הוא של- via vt82c693a apollo pro133תודה רבה מראש!Motherboard Properties Motherboard ID 10/20/1998-692-596-W977-2A6LGM4EC-00Motherboard Name MSI MS-6199VAFront Side Bus Properties Bus Type Intel GTL+Bus Width 64-bitReal Clock 100 MHzEffective Clock 100 MHzBandwidth 800 MB/sMemory Bus Properties Bus Type SDR SDRAMBus Width 64-bitReal Clock 100 MHzEffective Clock 100 MHzBandwidth 800 MB/sChipset Bus Properties Bus Type PCIBus Width 32-bitReal Clock 33 MHzEffective Clock 33 MHzBandwidth 133 MB/sMotherboard Physical Info CPU Sockets/Slots 1Expansion Slots 2 ISA, 5 PCI, 1 AGPRAM Slots 3 DIMMForm Factor ATXMotherboard Size 190 mm x 300 mmMotherboard Chipset ApolloPro133
פורסם 2006 במאי 419 שנים בחלק לא קטן מהלוחות ישנו Header על הלוח המסוגל להתחבר למשדר/מקלט IR.אין שום הגיון בהטמעה של מקלט/משדר על הלוח עצמו, כי הלוח נמצא בתוך מארז ולא יוכל לתקשר עם שום דבר.
פורסם 2006 במאי 619 שנים מחבר בחלק לא קטן מהלוחות ישנו Header על הלוח המסוגל להתחבר למשדר/מקלט IR.אין שום הגיון בהטמעה של מקלט/משדר על הלוח עצמו, כי הלוח נמצא בתוך מארז ולא יוכל לתקשר עם שום דבר.סבבה, אני מבין שיש לי רק איזה חיבור או משהו כזה, ראיתי את זה על הלוח יש שם פינים ורשום לידם IRמה אפשר לעשות איתם למה הם משמשים?!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.