עבור לתוכן

מיקרוסופט שוקלת לרכוש נתח ביאהו כדי לשפר את יכולתה להתחרות בגוגל

Featured Replies

פורסם

מיקרוסופט חברה בפניקה, איזה GAME ON בדיוק ?

פורסם
  • מחבר

:screwy:

כן, ביל גייטס ממש בפאניקה. יש לו רק 40-50 מיליאר דולר.

אתה שוכח שלגוגל אין שום גורם נעילה. כמו שכולם עזבו את YAHOO בזמנו לחפש בגוגל, אם מייקרוסופט תצליח לפתח מנוע חיפוש יותר טוב והאנשים יעברו עליו, גוגל פושטת תרגל.

מצד שני גוגל רחוק לפחות 10 שנים (ואני מאד מאד אופטימי) מלהצליח להתחרות במייקרוסופט בשווקים האמיתים שלה - מערכות הפעלה, וחבילת אופיס.

וA9 זה לא מנוע קטן, הרבה מאד אנשים משתמשים בו בארה"ב, והוא זנח את גוגל - משמע גוגל הפסידה חוזה שמן.

פורסם

כנראה אתה לא קורא חדשות, מיקרוסופט השבוע פרסמה את הדוחות לרבעון, וזה פשוט משדר פ-א-נ-י-ק-ה...

הטיעון המפגר של כמה הון יש לביל גייטס (ושוב ממה זה מורכב בדיוק?) פשוט דבילי ולא קשור.

וכמה אחוז בדיוק משתמשים ב A9 לעומת גוגל ?

ועל האופטימיות שלך במזל, אני לא צריך לסמוך...

פורסם
  • מחבר

הסתכלת לאחרונה על המניה של גוגול ::)

http://finance.yahoo.com/q/bc?s=GOOG&t=1y&l=on&z=m&q=l&c=

ואם היית יודע משהו בכלכלה, היית יודע שאחרי דוחות המניה כמעט תמיד יורדת (בדוחות מאד טובים המניה עולה קצת), כי יש BUILD UP לדוחות, ואחרי הדוחות המנייה כמעט תמיד במחיר גבוה מדי. חכה שבועיים שלושה, ותראה שMSFT חוזרת לאותו מקום.

בהתחשב בזה שמכירות המחשבים האיישים ירדו בעולם בצפייה לויסטה, מצבה של מייקרוסופט לא רע בכלל. ב2007 הם הולכים לקצור הרבה מאד כסף מויסטה...

וזאת בכלל מבלי שהתייחסת לכותרת שהם הולכים לקנות חלק מאתר האינטרנט הגדול ביותר בעולם.

פורסם

ממש לא הרבה כמו ב XP ופעם (ככה שהצמיחה לא תהיה זהה). מרבית מקורות ההכנסה שלה (מעותקים חוקים), מגיעים מארגונים, ששם דווקא אין מצב שישדרגו בטווח הקצר (בניגוד לשוק הביתי, ובגלל זה הם הולכים עם הקטע של הפירטיות ו WGA עכשיו).

וכן, אני מבין בכלכלה, כנראה יותר ממך, הסיבה לצניחה היא כמובן זה שמיקרוסופט לא עמדה בציפיות (מעניין למה).

ודבר איתי בכלל שזה יקרה.. זה שהם רוצים..

פורסם
  • מחבר

אתה שוכח רק שכל העולם הוא לא כמו ישראל.

בשווקים העיקריים כמו ארה"ב ומערב אירופה ויסטה תמכר יפה מאד. רב המחשבים בארה"ב מגיעים עם מערכות הפעלה מותקנות אתה יודע...

ואם כבר נכנסים לזה לM$ יש כמעט בלעדיות על שוק הקונסולתה משחקים המתקדמות עד לסוף השנה.

אם הייתי יכול הייתי קונה היום מניות של MSFT (העמלות פשוט הורגות אותי ;)).

ואתה מתעלם לחלוטין שלגוגול אין שום LOCK ON FACTOR. אם מחר יבוא מנוע חיפוש יותר טוב, גוגול מאבדת 90% ממקורות ההכנסה שלה. עם מייקרוסופט ויאהו יאחדו משאבים הייתי מתחיל למכור מניות גוגול..(אם לא שמת לב זה נושא השירשור...).

פורסם

יש בעיה.. בשביל שיבוא מנוע חיפוש טוב יותר, צריך אנשים טובים יותר שיכתבו אותו, ומה לעשות שהיום גוגל מעסיקה את האנשים הכי רציניים בתחום (או את החברות, רק לפני שבועיים שילמו 200 מיליון דולר לישראלי בשביל טכנולוגיית חיפוש, אחרי שמקירושיט ויאהו לא עמדו במחיר), הם גם במידת הצורך יקנו את האחראים על התחרות בחברות האחרות אם צריך (הם כבר עושים את זה היום האמת).

פורסם
  • מחבר

אתה זוכר איך גוגל התחיל ::), יאהו כבר התייאשה ממנועי חיפוש וכבר העסיקה אלפי אנשים שיקטלגו את האינטרנט. ואז באו 2 סטודנטים ושינו את הכל.

שום דבר לא אומר שזה לא יכול לקרות שוב (כמו שקרה בעשורת ענפים ועדיין קורה יום יום).

דרך אגב ניסית את הLIVE SEARCH. המנוע הזה בהחלט מתקרב אם לא שווה ערך לגוגל. אם בIE7 הוא יהיה הדיפולט הוא יצליח לקחת נתח שוק לא מבוטל.

אבל בכל מקרה, אתה שוכח שאם יאהו ומייקרסופוט ישתפו פעולה, סיכוי סביר שהמנועו חיפוש שלהם יהיה פשוט טוב יותר.

ותהיה בטוח שיאהו ומייקרוספט קונות גם חברות ולא רק גוגל, רק הם למדו מבועת הדוט קום הראשונה שווה לקנות 200 חברות במיליון דולר בשלב מוקדם מחברה אחת ב200 מיליון בשלב מאוחר.

למעשה רכישות כאלה די מדאיגות אותי, זה די מראה שהבועה שוב חוזרת...

פורסם

זה שהבועה חוזרת זה ברור מזמן...

רק השבוע גוגל מאשימה את מיקרושיט בגניבת לקוחות עם IE7

פורסם
  • מחבר

ועל זה נאמר PLZ.

גוגול מציעה באתר הבית שלה את פיירפוקס עם גוגל טולבאר שיש לך 2 תיבות שמפנות לחיפוש בגוגול(בפודקאסט אחד קראו לזה GOOGLE ON GOOGLE ACTION :lol:), ובגוגל DESKTOP SEARCH איזה מנוע חיפוש משתמשים בו?

אז מה רע שמייקרוסופט משתמשים במוצר שלהם, במוצר שלהם.

להתלונן שמייקרוספט משתמשים במנוע חיפוש שלהם בדפדפן שלהם זה בין מגוכחך לפתטי....

פורסם

לא יותר פתטי מהתגובה שלך.. זה לא בדפדפן שלהם, זה במערכת הפעלה שלהם שלכולם יש.

פורסם
  • מחבר

והיום מה המנוע חיפוש שמותקן אוטמטית בIE שבא עם ווינדוז? MSN.

וכמה משתמשים בו? אההה.... כמעט אף אחד.

מסקנה?

גוגל מתבכיינים.

פורסם
  • מחבר

כן קראתי את זה. (אני קורא את הבלוג שלו) אתה מקודם אומר שמיקרוסופט בצרות ואז מביא כתבה שאומרת שהיא תמשיך לעשות BUNDLE OF MONEY? תחליט כבר.

הוא רק שכח כמה דברים:

1)בסעיף 7 הוא מספיד את הדוט נט, כדי להגיד את זה לתעשייה לא? כי .NET חייה ונושמת ורק גודלת

2) הוא טוען שאין שום דבר סקסי בחברה - אז בא ניקח את הWMP11 שאמור להתחרות בITUNES (ולתמוך לא רק בIPOD), ומביקורות ראשונות אומרים שיש פה להיט.

3)הוא שכח את כל פרויקט הLIVE IDEAS כולל הOFFICE ONLINE

4) הוא שוכח שהוטמייל הוא עדיין השירות הדואר השני הכי גדול היום, הרבה הרבה לפני GMAIL.

5) הוא שוכח שMSN מסנג'ר הרבה הרבה יותר פופלארי מגוגול טאלק.

ויש עוד, אבל בוקר, ואני חייב לזוז

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים