פורסם 2006 במאי 319 שנים שלום לכולם ויום עצמאות שמח ;D קיבלתי את המחשב החדש לא מזמן וסוף סוף הקאזה הקקא שלי התיחלה לעבוד. כללללל מקרה אני צריך שמות של שירים יפים,מוכרים, כאלו שאפשר לשים במסיבות וכו' שירי מועדנים גם, עברית ואנגלית....... תודה מראש, אה וגם לפני כמה ימים אמא הפתיעה אותי וקנתה לי פלאפון חדש: נוקיה 6280, הסליידר של נוקיה! טלפון מגניב לאללה. אבל הכי התלהבתי זה מהמצלמה שלו, קחו תמונות לדוגמא: http://img285.imageshack.us/my.php?image=0081xr.jpg זהו, אשמח לקבל שמות של שירים. דניאל
פורסם 2006 במאי 319 שנים Blazin Squad - Here 4 One Mr. Vegas - Tamale (Dancehall Remix) Jennifer Lopez Ft Fabolous - Rebirth - Get Right (Remix) Jason - The Roof (DJ Rafal mix) Fabolous - Round and round DiaNa King - Li Li Lies (OhaNa Party RMX 2005) Chris Brown ft Juelz Santana - Run it [Remix] Chingy feat J-Kwon - Blowing Money 50 Cent Feat Mobb Deep - Outta Control (Remix) Tools Feat Iba - Sexy Cherry Will Smith - Party Starter Juelz Santana - There It Go (The Whistle Song) 2 Hip Hop 2004 - Mr Vegas Ft Pitbull & Lil Jon - Pull Up (Dj Whity Culo Remix) Lil Rob - Playground (DJ SmurF REMIX') Burhan G- Bounce like me Diana King - Shy Guy(Dancehall Mix) Ying Yang Twins Ft Pitbull - Shake Ze Pequeno - Le Centre Du Monde Ying Yang Twins - Salt Shaker Speedy Feat. Lumidee-Sientelo (Dj Daniel Vaza ReMix) 105 Bpm Reggaeton ~ Pitbull Sean Paul Lil Jon - Culo Remix Darin - Step Up MVP ft. Stagga Lee - Bounce, Shake, Move, Stop למרות שיש פה הרבה שירים דיי ישנים, אלה שירים עם קצב מצויין, וכל פעם שאני שם את הרוב פה במסיבות - הם הצלחה גדולה אם אתה רוצה, אני אכין עוד רשימה של שירים מסגנון אחר(האוס/דאנס/טראנסים?)
פורסם 2006 במאי 319 שנים מחבר tnx dudeאבל אני אשמח גם לקבל שירים לא רק של מועדנים-כל מיני שירים לועזים שהם להיטים......שירים קצביים
פורסם 2006 במאי 319 שנים בבקשה. ו.. שירים של מועדונים הם בעצם להיטים וקצביים, אחרת הם לא היו במועדונים
פורסם 2006 במאי 319 שנים מחבר Install אחי תעלה תמונה מה800! שלך, אני רוצה לראות את האיכות של המצלמה שלך לעומת שלי. וגם לך יש טלפון בן זונה-חבל שהוא נגמר ברשת אורנג'
פורסם 2006 במאי 319 שנים אחי תחדש על הטלפון גם לי יש אותו והוא פשוט משו מטורףףףףףאגב אתה יכול להעלות את האיכות עוד קצת....כנס להגדרות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.