עבור לתוכן

מתי מקבלים זימון ליום סיירות?

Featured Replies

פורסם

שבוע הבא אני מקווה לסיים סוף סוף את הסאגה שלי עם בדיקות לחץ הדם(היה לי גבוה מדי בצו ראשון, שלחו אותי לקופ"ח וכו'...). אם זה תקין, הפרופיל שלי יהיה 97 בלי סעיפים. מתי אני אמור לקבל זימונים כלשהם בכלל, וזימון ליום סיירות בכלל? האם זה תלוי בעוד דברים חוץ מפרופיל(בהנחה שהקב"א 54+, שזה לפי מה שהבנתי רף המינימום)?

פורסם

זימון ליום סיירות מקבלים בגיל 17 וחצי אם אני לא טועה. ורק זימון למבדקי צוות אוויר מותנה בקב"א 54 ומעלה (כשמדובר בסיירות), ואם תתאים לזה תקבל את זה בגיל 17 וחודש בערך, כי זה כולל מספר מיונים הפרוסים על כמה חודשים.. בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

זימון ליום סיירות מקבלים בגיל 17 וחצי אם אני לא טועה. ורק זימון למבדקי צוות אוויר מותנה בקב"א 54 ומעלה (כשמדובר בסיירות)

סיירות כמו השייטת, מטכ"ל או אגוז\דובדבן מותנות בקב"א 54 או רק סיירות של חיל אוויר(669 לדוגמא, אני מניח)?

פורסם

לגביי השייטת, זה ממש לא מותנה בקב"א או בדפ"ר(כמובן עד גבול מסויים. אל תצפה להגיע לשם עם דפ"ר 20)

בקיצור, גם אם אין לך קב"א 54, אין לך מה לחשוש

פורסם

יום סיירות יש בינואר ויש באוגוסט, אם אתה מהצעירים של המחזור שלך (יומולדת 17 בכיתה י"ב) אז אולי אתה מיועד לאוגוסט, אם לא אז כנראה פוספסת

תציק להם בטלפון

פורסם
  • מחבר

אני עדיין בי"א, יום הולדת 17 היה לפני חודש. אני רוצה לדעת את הלו"ז שלי +-. בהנחה שאני מזומן אני אזומן לינואר?

למה התכוונת בדיוק ב"תציק להם בטלפון"? :)

ד"א- מה זה דפ"ר?

פורסם

מממ... כן, אני מניח שתזומן בערך בינואר. בהצקה אני מתכוון שתתקשר ללשכת גיוס נגיד עכשיו או בהתחלת שנה הבאה ותברר אם אתה מיועד לזה, או שתשים לב אם חברים שלך קיבלו ואתה לא

פורסם

ד"א- מה זה דפ"ר?

דירוג פסיכוטכני ראשוני, או המבחנים שעשית בצו הראשון.

הציון נע בין 10 ל-90 כש-10 זה שימפנזה(כן ראיתי אנשים עם :smile1:10) ו-90 זה אדם חכם/אינטיליגנט.

יש גם דפ"ר-רציף שזה ציון קצת יותר מפורט אבל הוא בדרך כלל לא מעניין אף אחד

פורסם
  • מחבר

עוד משהו בנוגע לשייטת 13- אם אני לא מגיע לגדנ"ע י"א בקיץ, יש לי עדיין סיכוי להתקבל? זה גם תלוי ביום סיירות לפי מה שהבנתי, אבל עד כמה הגדנ"ע חיוני?

פורסם

קבלת זימון ליום סיירות, שזה אומר מטכ"ל, שייטת וחובלים מחייב קב"א 52 ומעלה ופרופיל 97 או 82 בלי סעיפים פוסלים

פורסם

דירוג פסיכוטכני ראשוני, או המבחנים שעשית בצו הראשון.

הציון נע בין 10 ל-90 כש-10 זה שימפנזה(כן ראיתי אנשים עם :smile1:10) ו-90 זה אדם חכם/אינטיליגנט.

יש גם דפ"ר-רציף שזה ציון קצת יותר מפורט אבל הוא בדרך כלל לא מעניין אף אחד

חשבתי שמהבחנים האלו קובעים את הקב"א, אז מה קובע את הקב"א(מה זה בכלל?)

פורסם

קב"א

קבוצת איכות

נתון שמורכב מכל המחבנים והמבדקים שעברת בצוו ראשון וממידע שיש לצה"ל עליך.

לפי מצב גופני.

מבחני אינטיליגנצייה.

מצב חברתי ופסיכולוגי.

השמוע אומרת שבני משקים מקבלים נקודת בונוס, לא יודע כמה זה נכון.

נראה לי 52+ מקבלים זימון ליום סירות.

עוד משהו בנוגע לשייטת 13- אם אני לא מגיע לגדנ"ע י"א בקיץ, יש לי עדיין סיכוי להתקבל? זה גם תלוי ביום סיירות לפי מה שהבנתי, אבל עד כמה הגדנ"ע חיוני?

מאוד לא חיוני, אין לזה שום משמעות.

כל כך לא חיוני שכל מי שחשב שזה כן ולא עשה צחוק מזה הפסיד כי לעשות שכונה בגדנ"ע זה כיף, במיוחד עם למפקדת יש מבטא אמריקאי ואתה לא יכל להפסיק לצחוק לה בפנים כל פעם שהיא צועקת "פירוט!", "מהר!","יותר מהר!" ;D

פורסם

אתה מדבר על גדנ"ע צלילה של שייטת 13 , או על הגדנ"ע של בית הספר?

פורסם
  • מחבר

הגדנ"ע שמתקיים ביולי-אוגוסט ושייך לשייטת, לא זה של הבית ספר.

פורסם

הגדנ"ע צלילה בסך הכל נותן לך אפשרות נוספת להגיע לשייטת .. אי הגעה אליו לא יפגע בך בשום צורה שהיא , פרט לעובדה שזה ישאיר לך סיכוי אחד להגיע לשייטת (לפני הגיוס לפחות) - דרך יום סיירות .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים