עבור לתוכן

מחפש טראנסים פסיכודאליים עם הרבה וואקלים

Featured Replies

פורסם

בסגנון שלexaile vibe tribe eskimo וכאלה רצוי כמה שיותר ווקלים וכמה שיותר הזוי

טראקים שאני הכי אוהב לדוגמא:exaile-new kick on the block,eskimo-take a look out there vibe tribe-albert balbert album edition

מחפש עוד טראקים בסגנון,פשוט קשה למצוא כאלה אז אני אודה מאוד למי שמכיר עוד כאלה וישמח לשתף אותי :)

פורסם

יש המון כאלה לאינפקטד...

ד"א שמעתה את החדש של וייב טרייב?

פורסם

הינה רק רבע [אפילו פחות] ממה שיש לי,הרוב פה טובים.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

יש המון כאלה לאינפקטד...

ד"א שמעתה את החדש של וייב טרייב?

אני לא אוהב את המסחריים אינפקטד שיא המסחריים בעע...ואהבתי יותר את melodrama של וייב טרייב החדש לא משו...רק איזה שתי טראקים בסדר...

פורסם

הינה רק רבע [אפילו פחות] ממה שיש לי,הרוב פה טובים.

טוב שאתה לא מוריד זבל, איזה תת-רמה של פסיכודלי אם אפשר בכלל לקרוא לזה ככה, 99% זה בקושי אוצ אוצ

פורסם

אתה מדבר מדבר אבל עוד לא ראיתי רשימה של שירים יותר טובים ממה שהבאתי.

פורסם

!~Cr0ckeR~!, שדרג את הטעם שלך! יש טראנס הרבה יותר מעניין מ-exaile וחבריו. נסה לשמוע BLT, Sandman, MFG, Indoor, Cosma, Adrenalin Drum ועוד.

פורסם
  • מחבר

מאיזה בחינה הם יותר מעניינים? הם יותר מקצועיים או משו?

פורסם

אתה מדבר מדבר אבל עוד לא ראיתי רשימה של שירים יותר טובים ממה שהבאתי.

סימנתי לך את האיכות. זה נכון גם לקרוקר, להמלצות

[attachment deleted by admin]

פורסם

אני לא יודע איך ההגדרה "מקצועי" קשורה, אבל האומנים האלה הם מייסדיי הטראנס הישראלי, והמוזיקה שלהם הרבה יותר מקורית ממה שהולך היום. יש להם מן "עוצמה". אתה חייב לשמוע. לך ל-http://www.isratrance.com . לך שם ל-music ושם ל-our reviews. הביקורות שם הן רק חיוביות. אני מציע לך לנסות דיסקים משנת 2000 ומטה, ולסמוך במיוחד על ההמלצות של Shahar.

פורסם
  • מחבר

אבל הפסיכודאלי הישן הוא הרבה יותר מונוטוני ויש בו הרבה פחות אפקטים וצלילים לא? כי אז הכול היה פחות מפותח...

פורסם

בכוונה לא המלצתי על אסטרל ודומיהם. אני חובב גדול של גואה, אבל אני מבין שכבר אין ממש מקום לסגנון הזה היום. הטראקים של ההרכבים עליהם המלצתי הם לא מונוטוניים (אך אל תשכח שזה טראנס בסופו של דבר). עוד הרכב ששכחתי להוסיף הוא Dark Soho. נסה לשמוע את שני הדיסקים הראשונים שלהם, Sun Spot ו-Combustion.

פורסם

void.

הרכב מעולה.

פורסם

poligon window

x-dream

quirk

פורסם

Hallucinogen - אמן טראנס פסיכודאלי מדהים, נסה את הדיסקים הבאים:

Hallucinogen_-_Twisted-1996-PsyCZ-VBR

Hallucinogen_-_The_Lone_Deranger-1997-PsyCZ-VBR

וכמו כן את ההרכב Shpongle שמורכב מ-Hallucinogen ו-Raja Ram, נסה את האלבום "Are you Shpongled?"

ובאופן כללי, אני ממליץ על האלבומים:

X-Dream - Trip To Trancesylvania

Eat Static -Abduction

absolum - wild

absolum - inside the sphere

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים