פורסם 2006 במאי 319 שנים בסגנון שלexaile vibe tribe eskimo וכאלה רצוי כמה שיותר ווקלים וכמה שיותר הזוי טראקים שאני הכי אוהב לדוגמא:exaile-new kick on the block,eskimo-take a look out there vibe tribe-albert balbert album edition מחפש עוד טראקים בסגנון,פשוט קשה למצוא כאלה אז אני אודה מאוד למי שמכיר עוד כאלה וישמח לשתף אותי
פורסם 2006 במאי 319 שנים הינה רק רבע [אפילו פחות] ממה שיש לי,הרוב פה טובים.[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במאי 319 שנים מחבר יש המון כאלה לאינפקטד... ד"א שמעתה את החדש של וייב טרייב?אני לא אוהב את המסחריים אינפקטד שיא המסחריים בעע...ואהבתי יותר את melodrama של וייב טרייב החדש לא משו...רק איזה שתי טראקים בסדר...
פורסם 2006 במאי 319 שנים הינה רק רבע [אפילו פחות] ממה שיש לי,הרוב פה טובים.טוב שאתה לא מוריד זבל, איזה תת-רמה של פסיכודלי אם אפשר בכלל לקרוא לזה ככה, 99% זה בקושי אוצ אוצ
פורסם 2006 במאי 319 שנים !~Cr0ckeR~!, שדרג את הטעם שלך! יש טראנס הרבה יותר מעניין מ-exaile וחבריו. נסה לשמוע BLT, Sandman, MFG, Indoor, Cosma, Adrenalin Drum ועוד.
פורסם 2006 במאי 319 שנים אתה מדבר מדבר אבל עוד לא ראיתי רשימה של שירים יותר טובים ממה שהבאתי.סימנתי לך את האיכות. זה נכון גם לקרוקר, להמלצות[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במאי 319 שנים אני לא יודע איך ההגדרה "מקצועי" קשורה, אבל האומנים האלה הם מייסדיי הטראנס הישראלי, והמוזיקה שלהם הרבה יותר מקורית ממה שהולך היום. יש להם מן "עוצמה". אתה חייב לשמוע. לך ל-http://www.isratrance.com . לך שם ל-music ושם ל-our reviews. הביקורות שם הן רק חיוביות. אני מציע לך לנסות דיסקים משנת 2000 ומטה, ולסמוך במיוחד על ההמלצות של Shahar.
פורסם 2006 במאי 319 שנים מחבר אבל הפסיכודאלי הישן הוא הרבה יותר מונוטוני ויש בו הרבה פחות אפקטים וצלילים לא? כי אז הכול היה פחות מפותח...
פורסם 2006 במאי 319 שנים בכוונה לא המלצתי על אסטרל ודומיהם. אני חובב גדול של גואה, אבל אני מבין שכבר אין ממש מקום לסגנון הזה היום. הטראקים של ההרכבים עליהם המלצתי הם לא מונוטוניים (אך אל תשכח שזה טראנס בסופו של דבר). עוד הרכב ששכחתי להוסיף הוא Dark Soho. נסה לשמוע את שני הדיסקים הראשונים שלהם, Sun Spot ו-Combustion.
פורסם 2006 במאי 419 שנים Hallucinogen - אמן טראנס פסיכודאלי מדהים, נסה את הדיסקים הבאים:Hallucinogen_-_Twisted-1996-PsyCZ-VBRHallucinogen_-_The_Lone_Deranger-1997-PsyCZ-VBRוכמו כן את ההרכב Shpongle שמורכב מ-Hallucinogen ו-Raja Ram, נסה את האלבום "Are you Shpongled?"ובאופן כללי, אני ממליץ על האלבומים:X-Dream - Trip To TrancesylvaniaEat Static -Abductionabsolum - wildabsolum - inside the sphere
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.