פורסם 2006 במאי 319 שנים אין לך אזרחות גרמנית' date=' יש לך דרכון. יש הבדלבגלל זה אתה לא מצביע בבחירות בגמניה, כי אתה לא נחשב אזרח.[/quote']יש לי אזרחות גרמנית,לא רק דרכון. (ואני לא בן 18,ככה שבכל מקרה אני לא יכול להצביע) (לפחות זה מה שההוריםש לי אמרו לי,אני לא נותן ספק במה שהם אומרים בנושא הזה כי פשוט לא איכפת לי)
פורסם 2006 במאי 319 שנים רגע אז יש לי שאלה קטנה ;D עם אני נולדתי בטשקנט "אוזבקיסטן " עליתי עם אמי והכול המשפחה טוב לא נעמיק בפרטים לארץ בגיל 4 שנים קיבלתי פה אזרחות ישראלית עכשיו השאלה אני יכול עכשיו כשאני בגיל 20 להוציא גם אזרחות של אוזבקיסטן ?..
פורסם 2006 במאי 319 שנים טוב נו זה לא שאני מתכוון לחיות שם, חשבתי יותר לכיוון קליפורניה\פלורידה אתה יכול לשלוח לי בבקשה איזה דברים אני צריך לעבור כדי לקבל אזרחות? או כמה שנים לחיות שם וכו'.. תודה אין לי מושג האמת נראה לי זה 12 שנים, ואז אתה צריך לעבור מבחן וכל מיני קיצר אני לי ממש מושג, ואבא שלי קיבל ככה אזרחות לכמה שנים אבל הוא ויתר עליה
פורסם 2006 במאי 319 שנים לדעתי פולנית, מדינה יותר מפותחת מסלובקיה, למרות שבסלובקיה הבנות יותר יפות ;Dלמה שתרצה בכלל לעשות כזה דבר?!לגמרימה לעזאזל תיתן לך אזרחות אוזבקית?! הרי לגור שם אתה בטח שלא רוצה, ולאיחוד הם בחיים לא יכנסו, מדינה ענייה מידי, אז אין בכלל טעם לטרוח ...
פורסם 2006 במאי 1619 שנים חחחחחחחחחחחח טוב מאיפה לך אולי אני הולך לעשות לאיזה מישהו עקיצה ולברוח מהארץ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.