פורסם 2006 במאי 219 שנים אז ככה: אני יכול לקבל אזרחות אחת באירופה - פולנית או סלובקית, אז איזו כדאי ולמה? איזו מדינה עדיפה? (לא, אסור להחזיק שתי אזרחויות אירופאיות.) מקווה שהדיון יפרח.
פורסם 2006 במאי 219 שנים מי שתצטרף לאיחוד האירופי ראשונה.(זה יתן לך מעבר באירופה ללא כל הבדיקות)(מן הסתם יעשו בדיקות בסיסיות)אני יודע שפולין לא באיחוד האירופאי ותצטרף בשנה/שנתיים הבאות...לא יודע לגבי סלובקיה.לי יש אזרחות גרמנית,אבל שאני מגיע לגרמניה אני מעדיף להשתמש בדרכון ישראלי, כי הגרמנים לא מסתכלים על זה בעין טובה שאתה ניגש לדוכן של מקומיים ומתחיל לדבר אנגלית.
פורסם 2006 במאי 219 שנים חחח אז למה אתה מחזיק באזרחות גרמנית? לי יש אזרחות אוקראינית אוקראינה באיחוד האירופי?
פורסם 2006 במאי 219 שנים http://en.wikipedia.org/wiki/European_Union#GDP.2FCountryבמקום לקרוא את כל הטקסט (ויש המון), פשוט תסתכל על הדגלים.
פורסם 2006 במאי 219 שנים חחח אז למה אתה מחזיק באזרחות גרמנית? לי יש אזרחות אוקראינית אוקראינה באיחוד האירופי? תן לי סיבה לא להחזיק אזרחות גרמנית. אני רואה בזה הרבה אופציות,אם אני ארצה ללמוד/לחיות/לעבוד בגרמניה זה יהיה מאוד שימושי.
פורסם 2006 במאי 219 שנים לא נראה לי, נראה לי מקבלים רק כאשר חיים X שנים במדינה מסויימת (כל מדינה מספר שנים משלה) או נולדים באותה מדינה.אני לדוגמא נולדתי באוקראינה.
פורסם 2006 במאי 219 שנים מי שתצטרף לאיחוד האירופי ראשונה.(זה יתן לך מעבר באירופה ללא כל הבדיקות)(מן הסתם יעשו בדיקות בסיסיות)אני יודע שפולין לא באיחוד האירופאי ותצטרף בשנה/שנתיים הבאות...לא יודע לגבי סלובקיה.לי יש אזרחות גרמנית,אבל שאני מגיע לגרמניה אני מעדיף להשתמש בדרכון ישראלי, כי הגרמנים לא מסתכלים על זה בעין טובה שאתה ניגש לדוכן של מקומיים ומתחיל לדבר אנגלית.פולין באיחוד האירופי כבר מ2004, וכנ"ל גם סלובקיה (שניהם באותה שנה)
פורסם 2006 במאי 219 שנים ^^^^אני לא מעודכן,עבר קצת זמן מאז שהייתי צריך לעשות את כל השטויות של האזרחות הגרמנית.ולגבי האזרחות,אין לי מושג למה יש לי אותה,לאבא שלי יש,לאחים שלי יש,אז גם לי יש.אני ישראלי,אם נותנים לי משהו בחינם,אני לא שואל למה.
פורסם 2006 במאי 219 שנים אני הייתי לוקח פולנית, אין לי ממש סיבה בכל מקרה אני מבורך בשתי אזרחויות אמריקאית וישראלית ויש רק ממש קצת מדינטות (נראה לי 4) שארה"ב מאפשרת שתי אזרחויות איתם וישראל היא אחת מהם וזה דבר מצויין! :xyxthumbs:
פורסם 2006 במאי 219 שנים טוב נו זה לא שאני מתכוון לחיות שם, חשבתי יותר לכיוון קליפורניה\פלורידה אתה יכול לשלוח לי בבקשה איזה דברים אני צריך לעבור כדי לקבל אזרחות? או כמה שנים לחיות שם וכו'.. תודה
פורסם 2006 במאי 219 שנים אין לך אזרחות גרמנית, יש לך דרכון. יש הבדלבגלל זה אתה לא מצביע בבחירות בגמניה, כי אתה לא נחשב אזרח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.