פורסם 2006 במאי 219 שנים :lol: , אחד טוב! לא הייתי מתפלא אם זה באמת היה קורה... לחפש פסוקים ברשת או משהו, עם כל הדברים שהם ממצאים בזמן האחרון...
פורסם 2006 במאי 319 שנים בראשית ברא אלוהים את המחשב ואת השיעמון.והרשת הייתה תוהו והראוטרים היו כבויים.....ויאמר אלוהים ויהי קישוריות. ויהי קישוריות.....וביום השני ברא אלוהים את גוגל ואת שירותיו. ומצא האדם כי טוב גוגל ועזב את אלוהיו והחל לעבוד את גוגל.
פורסם 2006 במאי 319 שנים Jחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה אתה גם על הבסולוט???? אני רושם משהו חצי שנה בסוף יוצא לי 2 מילים.... :xyxthumbs: :xyxthumbs:
פורסם 2006 במאי 319 שנים בראשית ברא אלוהים את המחשב ואת השיעמון.והרשת הייתה תוהו והראוטרים היו כבויים.....ויאמר אלוהים ויהי קישוריות. ויהי קישוריות.....וביום השני ברא אלוהים את גוגל ואת שירותיו. ומצא האדם כי טוב גוגל ועזב את אלוהיו והחל לעבוד את גוגל.חחחחחחחחחחחח גדול... בוא'נה מאיפה הבאת את זה?
פורסם 2006 במאי 319 שנים בראשית ברא אלוהים את המחשב ואת השיעמון. והרשת הייתה תוהו והראוטרים היו כבויים. .... ויאמר אלוהים ויהי קישוריות. ויהי קישוריות.. ... וביום השני ברא אלוהים את גוגל ואת שירותיו. ומצא האדם כי טוב גוגל ועזב את אלוהיו והחל לעבוד את גוגל. :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.