עבור לתוכן

המלצה לאזניות קצת מיוחדות(?)

Featured Replies

פורסם

הי!

אז יש לי את הנגן H10 :)

באו איתו אזניות סנהייזר MX400...

עכשיו, מי שראה אותן - יודע שהן יחסית גדולות...

אחרי איזה 30 דק' של שמיעה, מתחיל לכאוב לי חלק אחד בסחוס של האוזן השמלאית.. לא יודע למה זה קורה... :( נראה לי האוזן השמאלית שלי משהו שם טיפה יותר קטן או שונה מהימנית, ובגלל זה מתחיל לכאוב לי הסחוס. כשאני מוציא את האזניה אז אחרי חצי דקה זה כבר לא כואב.. לא קשור לווליום. גם אם אני סתם שם את האוזניה לחצי שעה בלי מוזיקה זה כואב(כן, ניסיתי :) ).

הקיצר רציתי לדעת אם למישהו זה קרה פעם ואם יש לזה פיתרון או - אם מישהו גם יכול להמליץ לי על אזניות טובות(לא יקרות מידיי) כפתור בעלות שם טוב והכי חשוב(כמעט) - קטנות ככל האפשר.

תודה!

פורסם

mx550

תנסה למכור גם את אלה שיש לך, כי הן לא רעות בכלל ואתה יכול לקבל עליהן מחיר טוב שיכסה חלק מהקנייה של ה-

^

||

פורסם
  • מחבר

mx550

תנסה למכור גם את אלה שיש לך, כי הן לא רעות בכלל ואתה יכול לקבל עליהן מחיר טוב שיכסה חלק מהקנייה של ה-

^

||

וואו תודה על התשובה הסופר מהירה!!! :)

אממ, יש סיכוי אם אתה יודע את המידות\רדיוס של הMX550? :)

ואני אשמח לשמוע עוד דעות ותשובות לגבי הבעיה :)

פורסם

תריץ חיפוש

אני יודע שהן די קטנות(אני ניסיתי אותן ואני לא יכול להעיד שהייתה לי את הבעיה שלך הייתה)

מה שבטוח הוא שאתה מקבל תמורה הולמת למחיר כי הסאונד שלהן טוב מאוד(ובשילוב עם נגן עם איכות קול כמו שלך...).

פורסם

MX400 גדולות?

פורסם

mx550

^

||

אם ה400 היו עליו גדולות אז אין סיבה שה550 לא יהיו כאלו , הן מאותה סידרה.......

פורסם

ה400,450,500 וה550 הם כולם אותו הדבר. הסידרה של ה500+ מגיעה עם שלט וואליום קטן, זה ההבדל היחידי בין כולם.

הייתי מציע לך במקום אוזניות כפתור לעבור לאוזניות טאנאל.

פורסם

מה זה טאנאל?

פורסם

אוזניות שנכנסות לתוך הטאנאל של האוזן. לא זוכר ת'מונח המדוייק לאוזניות אלו.

אגב,עוד הבדל רק כדי להבהיר, ב400 ו500,לעומת ה550 וה450, יש יותר באס,אבל השירה היא יותר אחורית מידי,ז"א לא אינפרונט יחסית לשאר הכלים כמו ב450 ו550.

פורסם
  • מחבר

הממ טאנל כלומר כזה(?):

f_audiotechnica_athck5ns.jpg

המממ נראות קצת מוזרות וקצת פדיחה להסתובב איתן, לא?

אולי יש בכ"ז אוזניות טובות וקטנות? :(

פורסם

יש מלא אוזניות מהסוג הזה ובכלל לא פאדיחה להסתובב איתן, אבל אם הרגילות מציקות לך באוזן גם בטוח שגם כאלו יציקו לך באוזן, הן חודרות בערך עד המוח....

פורסם
  • מחבר

הממ תודה! כנראה ביתניים אני אשאר עם הMX400 וכל חצי שעה אוציא איתן ל2 דק' ואז אמשיך לשמוע....

או שאולי אני אחליט לקנות אוזניות כאלה קשת איכותיות....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים