פורסם 2006 במאי 219 שנים הקיץ נכנס וזה הזמן להדליק את המזגן וליפול על כמה שיותר סרטים,הבעיה היא שכבר חצי שנה בערך, המצב של הסרטים לפי דעתי עגום בטירוף, מעט מאוד סרטים זכו לאהדתי.אני מעדיף סרטים קלילים, בעיקר אני רואה קומיים אבל לא רק (גם איון פלוקס נחשב אצלי סרט טוב, לא פתוח לדיון).כמו שהבנתם, לא סגנון "המסור" ושאר השטויות,בקיצור ולעניין, על מה אתם ממליצים? סרטים שיצאו בחצי שנה האחרונה, עד סרטים שיצאו בזמן הקרוב.רב תודות,ונא לא לגרור את התארד לתכני ווארז למינהם (:
פורסם 2006 במאי 219 שנים לאו דווקה לפי תאריכי יציאה או חשיבות:התפוז המכאניאודיסאה בחלל 2001אוכפים לוהטיםסודי ביותרג'יגולו אמריקאי12 קופיםמועדון קרבהעוקץמונטי פייטון-הכלמסיסיפי בוערתהניצוץההיסטוריה המטורפת של העולםאבודיםסופרנוסהמגןעוד:חלון סודי/אחורי(המקורי)ורטיגוכלבי האשמורתמועדון ארוחת הבוקרלוק סטוק ושני קנים מעשניםסנאצ'לעזוב את לאס וגאסטוב רק עכשיו ראיתי לגבי החצי שנה אבל אני רואה שאתה מבסוט אז עוד:שורו(ישראלי)ללכת על המים21 גרםשאיפותהחבר'ה הטוביםבואו נדבר על זהפגוש את ההוריםמשתגעים על מריונדטההקשר הצרפתיזהות במלכודתלהציל את ט.ראייןאחים לנשקפלאטוןפול מאטל ג'אקטשיערעיר החטאיםונילה סקאייהדרך לפרדישןפורסט גאמפהשיירההמכונית השחורהמרוץ מחוף לחוףמר. בלאקמלכודת לפרקליטסימפסונספיוצ'ר ראמהשר המלחמההכחול הגדולהמוניתדבר איתהקיקהסלאם בובמימלאכים בשמי ברליןהשוטר אזולאיהחשוד המיידיסופר טראש:הנחילנקמת העגבניותפחד מוותרחוב אלןתמיד אפשר לקנח עם:"משתרללות 7""ציצים ענקיים 16"וכו'נראה לי מספיק לקיץ אחד
פורסם 2006 במאי 219 שנים מחבר וואלה אחי אתה מלך רק שים לב שביקשתי סרטים מלפני חצי שנה עד סרטים שיצאו בזמן הקרוב (:אבל עדיין תותח וזה עזר לי (:
פורסם 2006 במאי 219 שנים אזור 13מת לדייטמת לצעוק 4יעד סופיביג מאמה 2ג'יגולו ארופאיטרנספורטר 2משחק מכור
פורסם 2006 במאי 219 שנים V For Vendetta הסרט לדעתי הטוב ביותר שיצא בחצי השנה האחרונה.כמובן שיש עוד סרטים טובים. סרטים קלים בשביל להעביר זמן צפייה: ביג מאמא 2 מת לצעוק 4 יעד סופי 2 משחק מכורסרטים נחמדים,לא יותר. סרט שיצא בקרוב: "משימה בלתי אפשרית 3",עם טום קרוז.כמובן שעוד לא ראיתי את הסרט ואינני יכול לשפוט אותו,אבל הוא מקבל הרבה פופס.אתה בטוח שאתה רוצה סרטים רק מהחצי השנה האחרונה?יש מלא סרטים אחרים מעולים שאני יכול להציע לך.
פורסם 2006 במאי 219 שנים הנה רשימה של כמה סרטים שראיתי בזמן האחרון, בביקורת קצרה.HOSTELקוינטין טרנטינו, תמיד דמינתי איך יראה סרט אימה שלו.להכין שקית הקאה.מומלץ בחום! יצא לפני חודש בערך.8.5\10Aeon Flux.אם אתה מעוניים במדע בידיוני הזוי בצורה מטורפת.שרליז ת'ורן מעולם (!) לא נראתה כל כך מדהים.אקשן מעניין מאוד.אבל העלילה לא משהו.6.5\10KING KONGאקשן גרוע.שחקנים גרועים.עלילה מפגרת.תכפיל הכל ב 3 שעות.אבל גרפיקה מושקעת4\10The Islandאקשן מדהים.שחקנים טוביםעלילה מעניינת מאוד.עיצוב וגרפיקה מדהימים.Chrysler ME Four-Twelve Concept9\10
פורסם 2006 במאי 219 שנים הוסטל זה לא של טרנטינו הוא סתם עזר בהפקה אז מכרו את הסרט תחת השם שלואבל סרט נחמד לא לצפות למשהו מיוחד (מצחיק רצח לחובבי סרטי גועל)
פורסם 2006 במאי 219 שנים שמתי לב שיש שם פחות מדי טקסטים מיותרים...עכשיו הכל ברור.וכן הוא די מצחיק בצורה חולנית מסוימת.
פורסם 2006 במאי 319 שנים Kiss Kiss Bang Bangסרט די חדש, עם פרופיל נמוך, סרט מהסוג של film noar רק שהוא לוקח את עצמו בקלות רבה (ומגניבה).
פורסם 2006 במאי 319 שנים כל הסרטים של אדם סנדלראין על הסרטים של השרוט הזה..הבעיה שהוא יותר מידי שרוט בשביל רובנו והסרטים שלו יותר מידי אמריקאים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.