עבור לתוכן

רעיון לשיפור הפורום, בנודע למניית ההודעות של אנשים

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע אם פורום "כללי" הוא המקום הכי ראוי לזה, אבל נדמה לי שכן...

חשבתי על אפשרות מסויימת שתשפר את החוויה של משתמשי הפורום.

נכון שיש מנייה של מספר ההודעות של כל משתמש?

אבל אין ממש הבדל בין 1800 הודעות ספאם טהורות ל-1800 הודעות אינפורמטיביות ומעניינות. אז חשבתי על אפשרות לסמן הודעה של בן אדם כהודעה טובה, לפי דרגות מסויימות. כך שלאדם יכול להיות 1000 הודעות, מתוכן 900 ספאם, 50 מועילות ו-50 מצויינות (או להיפך). לאחר שתיווצר סטטיסטיקה מספיק גדולה עבור רוב חברי הפורום, לכל חבר פורום תינתן האפשרות לבחור רף שממנו ומעלה הוא מעוניין לראות. למשל, אני מעוניין לראות רק מי שפחות מחצי מההודעות שלו מוגדרות כספאם. דבר זה יעודד אנשים לכתוב בעיקר הודעות מועילות, ויפחית משמעותית את אפשרות קבלת הצומי של טרולים (למשל, אם מישהו יוצר משתמש חדש כדי לכתוב הודעות ספאם אחרי שהוא הועף מהפורום - לאחר הודעת הספאם הראשונה שתסומן לו, הוא יקבל יחס של 100% ספאם ויסונן ע"י כל מי שירצה).

לגבי שיטת הסימון - יש שתי אפשרויות מרכזיות. או שלחברי פורום תהיה אפשרות הצבעה ליד כל פוסט (כאשר אפשרי לתת משקל רב יותר לחברי פורום מוערכים יותר, על פי השיטה). האפשרות שלי נראית יותר הגיונית, כדי למנוע היווצרות "מאפיות" בפורום, היא שרק לחברי הצוות תהיה האפשרות לסמן הודעות.

מה דעתכם?

ולחברי הצוות - כמה זה מסובך ליצור אופציה כזאת?

פורסם

אינו ניתן למימוש

פורסם
  • מחבר

איך הגעת לזה...? תסביר לפחות...

פורסם

איך לקבוע אם איזה הודעות הם בסדר ואיזה לא?

אם תיתן לחברי הפורום להצביע לחברי פורום אחרים יהיה אולטרה בלאגן

פורסם

תחזור לישון כמה שטויות

פורסם
  • מחבר

בדיוק בגלל זה אמרתי שנראה לי הגיוני שחברי הצוות יעשו את זה.

אבל אפשר גם לשלב - מי שיש לו "יחס טוב" של הודעות איכותיות (ומה זה בדיוק "יחס טוב" צריך להחליט) ויש לו מעל כמות מסויימת של הודעות (וגם מה זה "כמות מסויימת" צריך להחליט) - יוכל גם הוא להצביע עבור הודעות.

הסיבוך האפשרי היחיד שאני רואה הוא רק טכני במימוש של זה, אבל זה לא כזה מורכב, בסה"כ...

תחזור לישון כמה שטויות

הנה דוגמה להודעה, שאם הייתי יכול להצביע עבורה - הייתי מצביע לספאם.

(הסתייגות - בגלל שכאן זה פורום כללי, אז אפשר להיות יותר גמישים בנושא ::) )

פורסם

בדיוק בגלל זה אמרתי שנראה לי הגיוני שחברי הצוות יעשו את זה.

אבל אפשר גם לשלב - מי שיש לו "יחס טוב" של הודעות איכותיות (ומה זה בדיוק "יחס טוב" צריך להחליט) ויש לו מעל כמות מסויימת של הודעות (וגם מה זה "כמות מסויימת" צריך להחליט) - יוכל גם הוא להצביע עבור הודעות.

הסיבוך האפשרי היחיד שאני רואה הוא רק טכני במימוש של זה, אבל זה לא כזה מורכב, בסה"כ...

הנה דוגמה להודעה, שאם הייתי יכול להצביע עבורה - הייתי מצביע לספאם.

(הסתייגות - בגלל שכאן זה פורום כללי, אז אפשר להיות יותר גמישים בנושא ::) )

יש לי שדרוג:

מוד של נקודות!

יהיה אפשר לקנות ולמכור דברים תמורת נקודות

והמנהלים יתנו נקודות עבור הודעות מעניינות, או תמורה עזרה למשתמשים אחרים

פורסם

נראה לך שאין לצוות מה לעשות!? רק לעקוב אחרי כל הודעה שמתפרסמת 24/7/365

ואם זה לא מורכב לדעתך, תבנה מערכת כזו. אני בטוח שעומרי ישמח.

יש לי שדרוג:

מוד של נקודות!

יהיה אפשר לקנות ולמכור דברים תמורת נקודות

והמנהלים יתנו נקודות עבור הודעות מעניינות, או תמורה עזרה למשתמשים אחרים

או נו באמת.. הפכתם אותנו לd2jsp..

מה נראה לך תוכל לקנות תמורת נקודות וירטואליות? (והשלב הבא יהיה מכירה של נקודות תמורת כסף)

בקיצור, אל תבנה על זה.

פורסם

אתה בעצם מציע מערכת סטייל מערכת הקוחבים בגיימר...

זה לא כ"כ פרקטי להפוך משתמשים ל-Invisible, כי תמיד יהיו כאלה שיתחסו אליהם בת'רד בצורה כזאת הוא אחרת וזה ישבור רצף וסדר בת'רד

בקיצור, בלאגן אחד גדול.

פורסם

נקודות זה דבר חרא...

הרעיון די וטוב בחלקו... אבל אין לעשות את זה עכשיו? למחוק את כל ההודעות או לאפס את המונים?

כן, ומה נראה לך הצוות יעקוב אחרי כל אחד לקרוא כל הודעה שלו?

פורסם
  • מחבר

^^^^^ אתה לא חייב לעקוב אחרי כל הודעה...

מספיק שיהיה לך את הכלים לעשות את זה, ותוכל לצ'פר הודעות שאתה אוהב ולהיפך.

אחרי לא הרבה זמן, משתמשים שהיחס שלהם מספיק גבוה יוכלו לקטלג הודעות בעצמם. זה משהו שייקח טיפה זמן לבנות, אבל זה בראייה לשיפור משמעותי בעתיד - ובסופו של דבר, להורדה בעומס על הצוות. תחשוב על זה. דבר ראשון, באיזשהו שלב חברי הצוות לא יצטרכו באמת לעקוב אחרי כל פוסט ופוסט ולאתר ישר את אלה שסומנו כספאם. ואם הם רוצים, גם למחוק אותם. מעבר לזה, גם בלי למחוק אותם, משתמשי האתר לא יוטרדו מזה - לפחות מי שבחר לסנן ספאם.

בקשר להצעה שלך, אני באמת הייתי מאוד מאוד שמח לעזור בנושא - באמת! לצערי, אין לי ניסיון בתחום הזה. יש לי ניסיון בעיקר בשפות תכנות ממש, כמו C++. גם קצת בפייטון, אבל אני לא חושב שזה עוזר לצורך העניין... בקיצור, אין לי מושג איך האתר בנוי ואם הייתי רוצה להוסיף כפתור "שלום" על כל פוסט, כנראה שזה היה לוקח לי המון המון זמן רק ללמוד את המערכת (ואת השפות הדרושות) כדי לעשות את זה... :-\

הרעיון די וטוב בחלקו... אבל אין לעשות את זה עכשיו? למחוק את כל ההודעות או לאפס את המונים?

כן, ומה נראה לך הצוות יעקוב אחרי כל אחד לקרוא כל הודעה שלו?

לא בהכרח... מה שמעניין אותך זה היחס בהודעות שכן סומנו. כלומר, כל ההודעות שהיו לפני זה יהיו "אנמיות" - לא ישפיעו.

פורסם

למה שלא משתמש אידיוט פשוט ירשום את עצמו 20 פעם כמו סורק,

ויתחיל להצביע לעצמו?

פורסם
  • מחבר

^^^^^ כי לא יהיה לו הכוח להצביע, אם הוא "משתמש אידיוט"... ::)

פורסם

הסיכוי שדבר כזה יהיה ניתן למימוש מבחינה טכנית(ובכלל) הוא אפסי.

הרעיון לא ניתן למימוש מבחינה טכנית, וגם אם הוא כן היה ניתן למימוש מבחינה זו - לא היינו מיישמים אותו בשום פנים ואופן.

צעד כזה, או דומה(AKA גיימר), יכול לגרום להרס הקהילה ולבלאגן שלם(ולא, אני לא מגזים)

באמת שאין טעם לפרט את הסיבות לכך, משום שהן אמורות להיות ברורות כשמש.

ואם בכל זאת אתה מעוניין שאני אפרט למה - תפנה אליי בפרטי(דבר שהיית צריך לעשות בלי שום קשר: לחץ כאן)

והדיון ננעל, כדי למנוע דיון מיותר(שכן הרעיון הזה לא יתממש כאן בשום פנים ואופן)

אגב:

תחזור לישון כמה שטויות

קיבלת אזהרה שנייה על ספאם. שים לב שעוד אזהרה אחת, ואתה תורחק מהפורום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים