עבור לתוכן

שאלה קצת מוזרה...חחחח יגרמייסטר...כשר או לא? [דחוף]

Featured Replies

פורסם

אחרי שפעם השאלה הזאת הטרידה אותי, עשיתי בירור קטן.

יש ייגר כשר ויש ייגר לא כשר.

הייגר המקורי הוא באמת לא כשר כי יש בו איזו אבקה של קרן אייל.

אבל, ביררתי את הסוגיה עם ברמן בחתונה, שכידוע אולמות חתונה הם כשרים, ואכן יש ייגר שהוא כשר, כנראה ללא החומר לעיל.

ובקשר למתכון של הקולה, אם הוא לא סודי - אז בבקשה תפרסמו פה את המתכון. אני לא מאמין שתמצאו, וHIPPERPSY אתה יודע שיש הבדל בין החומרים (שרושמים על הבקבוק, אז למה לעז*** צריך מעבדה) לבין לדעת להכין את זה.

• תגובות 32
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ובקשר למתכון של הקולה, אם הוא לא סודי - אז בבקשה תפרסמו פה את המתכון.

בבקשה:

* Citrate Caffein, 1 oz.

* Ext. Vanilla, 1 oz.

* Flavoring, 2.5 oz.

* F.E. Coco, 4 oz.

* Citric Acid, 3 oz.

* Lime Juice, 1 Qt.

* Sugar, 30 lbs.

* Water, 2.5 Gal.

* Caramel sufficient

Mix Caffeine Acid and Lime Juice in 1 Qt Boiling water add vanilla and flavoring when cool.

* Flavoring Oil Orange, 80

* Oil Lemon, 120

* Oil Nutmeg, 40

* Oil Cinnamon, 40

* Oil Coriander, 40

* Oil Neroli, 40

* Alcohol, 1 Qt.

let stand 24 hours.

תהנה ;)

פורסם

^ ראיתי את זה כמה פעמים וראיתי גם שכתבו שזה שטות ולא נכון, אני יחפש את הקישור

פורסם

אני לא יודע אם זה המתכון המדוייק או לא, אבל בדבר אחד אני בטוח-אתה לא תבחין בין זה לבין קוקה קולה אמיתית. אני מבטיח לך.

פורסם

בולשיט, אם אני יכול להבחין בין הבדל הטעמים בקולות משני מדינות שונות, תהיה בטוח שלמתכון הזה יהיה טעם שונה מקולה

פורסם

אבל, ביררתי את הסוגיה עם ברמן בחתונה, שכידוע אולמות חתונה הם כשרים, ואכן יש ייגר שהוא כשר, כנראה ללא החומר לעיל.

ובקשר למתכון של הקולה, אם הוא לא סודי - אז בבקשה תפרסמו פה את המתכון. אני לא מאמין שתמצאו, וHIPPERPSY אתה יודע שיש הבדל בין החומרים (שרושמים על הבקבוק, אז למה לעז*** צריך מעבדה) לבין לדעת להכין את זה.

אם אייל זה כשר.. אז למה שהקרן שלו לא תהיה כשרה? זה סוג של עצם הרי, לא?

פורסם

קרן של אייל?! אה, טוב, אוקיי... אבל לפי מה שידוע לי, אייל הוא פרוס פרסה והוא מעלה גרה. אין סיבה שזה לא יהיה כשר, זה כמו להגיד שלאכול ציפורניים זה לא כשר - זה סתם מגעיל ולא אסטטי.

פורסם

חחחחחח צודקת , אגב אם כבר הזכרת ציפורניים - אז באיטלייה יש נקניקייה מיוחדת שמכניסים אליה ציפורני קנגרו( החיה האוסטרלית

המקפצת ) , יאאאאאאקקקק :puke:

פורסם

פוי, למה? יש שם מלאן סוגים של נקניקים באיטליה, הם יודעים לנצל את הבשר עד תום. שלא כמו פה, הם שוחטים תרנגולים ותרנגולות בכל גיל. פה רק עופות ממין נקבה, כשבוקע אפרוח זכר אז הורגים אותו. שם אשכרה עופות מכל סוג גיל ומין יש להם שימוש. למשל, הם טוענים שמרק עוף טוב באמת יש לעשות מתרנגול זקן.

פורסם

גם מקדונלדס מאמינים בתרנגולות זקנות :puke:

פורסם

:lol: זה במיקרה גם אחרי שהם מתו??

פורסם

קרן של אייל?! אה, טוב, אוקיי... אבל לפי מה שידוע לי, אייל הוא פרוס פרסה והוא מעלה גרה. אין סיבה שזה לא יהיה כשר, זה כמו להגיד שלאכול ציפורניים זה לא כשר - זה סתם מגעיל ולא אסטטי.

מפריס פרסה , מעלה גרה, ושוסע שסע :hi:

פורסם

פורסים לחם ומפריסים פרסה

פורסם

אויש.. דקויות

:silly:

:P

פורסם

פורסים לחם ומפריסים פרסה

ומורחים חומוס למעלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים