פורסם 2006 במאי 319 שנים אחרי שפעם השאלה הזאת הטרידה אותי, עשיתי בירור קטן.יש ייגר כשר ויש ייגר לא כשר.הייגר המקורי הוא באמת לא כשר כי יש בו איזו אבקה של קרן אייל.אבל, ביררתי את הסוגיה עם ברמן בחתונה, שכידוע אולמות חתונה הם כשרים, ואכן יש ייגר שהוא כשר, כנראה ללא החומר לעיל.ובקשר למתכון של הקולה, אם הוא לא סודי - אז בבקשה תפרסמו פה את המתכון. אני לא מאמין שתמצאו, וHIPPERPSY אתה יודע שיש הבדל בין החומרים (שרושמים על הבקבוק, אז למה לעז*** צריך מעבדה) לבין לדעת להכין את זה.
פורסם 2006 במאי 319 שנים ובקשר למתכון של הקולה, אם הוא לא סודי - אז בבקשה תפרסמו פה את המתכון. בבקשה: * Citrate Caffein, 1 oz. * Ext. Vanilla, 1 oz. * Flavoring, 2.5 oz. * F.E. Coco, 4 oz. * Citric Acid, 3 oz. * Lime Juice, 1 Qt. * Sugar, 30 lbs. * Water, 2.5 Gal. * Caramel sufficient Mix Caffeine Acid and Lime Juice in 1 Qt Boiling water add vanilla and flavoring when cool. * Flavoring Oil Orange, 80 * Oil Lemon, 120 * Oil Nutmeg, 40 * Oil Cinnamon, 40 * Oil Coriander, 40 * Oil Neroli, 40 * Alcohol, 1 Qt. let stand 24 hours. תהנה
פורסם 2006 במאי 319 שנים ^ ראיתי את זה כמה פעמים וראיתי גם שכתבו שזה שטות ולא נכון, אני יחפש את הקישור
פורסם 2006 במאי 319 שנים אני לא יודע אם זה המתכון המדוייק או לא, אבל בדבר אחד אני בטוח-אתה לא תבחין בין זה לבין קוקה קולה אמיתית. אני מבטיח לך.
פורסם 2006 במאי 319 שנים בולשיט, אם אני יכול להבחין בין הבדל הטעמים בקולות משני מדינות שונות, תהיה בטוח שלמתכון הזה יהיה טעם שונה מקולה
פורסם 2006 במאי 319 שנים אחרי שפעם השאלה הזאת הטרידה אותי, עשיתי בירור קטן.יש ייגר כשר ויש ייגר לא כשר.הייגר המקורי הוא באמת לא כשר כי יש בו איזו אבקה של קרן אייל.אבל, ביררתי את הסוגיה עם ברמן בחתונה, שכידוע אולמות חתונה הם כשרים, ואכן יש ייגר שהוא כשר, כנראה ללא החומר לעיל.ובקשר למתכון של הקולה, אם הוא לא סודי - אז בבקשה תפרסמו פה את המתכון. אני לא מאמין שתמצאו, וHIPPERPSY אתה יודע שיש הבדל בין החומרים (שרושמים על הבקבוק, אז למה לעז*** צריך מעבדה) לבין לדעת להכין את זה.אם אייל זה כשר.. אז למה שהקרן שלו לא תהיה כשרה? זה סוג של עצם הרי, לא?
פורסם 2006 במאי 319 שנים אחרי שפעם השאלה הזאת הטרידה אותי, עשיתי בירור קטן.יש ייגר כשר ויש ייגר לא כשר.הייגר המקורי הוא באמת לא כשר כי יש בו איזו אבקה של קרן אייל.אבל, ביררתי את הסוגיה עם ברמן בחתונה, שכידוע אולמות חתונה הם כשרים, ואכן יש ייגר שהוא כשר, כנראה ללא החומר לעיל.ובקשר למתכון של הקולה, אם הוא לא סודי - אז בבקשה תפרסמו פה את המתכון. אני לא מאמין שתמצאו, וHIPPERPSY אתה יודע שיש הבדל בין החומרים (שרושמים על הבקבוק, אז למה לעז*** צריך מעבדה) לבין לדעת להכין את זה.קרן של אייל?! אה, טוב, אוקיי... אבל לפי מה שידוע לי, אייל הוא פרוס פרסה והוא מעלה גרה. אין סיבה שזה לא יהיה כשר, זה כמו להגיד שלאכול ציפורניים זה לא כשר - זה סתם מגעיל ולא אסטטי.
פורסם 2006 במאי 319 שנים חחחחחח צודקת , אגב אם כבר הזכרת ציפורניים - אז באיטלייה יש נקניקייה מיוחדת שמכניסים אליה ציפורני קנגרו( החיה האוסטרלית המקפצת ) , יאאאאאאקקקק
פורסם 2006 במאי 319 שנים פוי, למה? יש שם מלאן סוגים של נקניקים באיטליה, הם יודעים לנצל את הבשר עד תום. שלא כמו פה, הם שוחטים תרנגולים ותרנגולות בכל גיל. פה רק עופות ממין נקבה, כשבוקע אפרוח זכר אז הורגים אותו. שם אשכרה עופות מכל סוג גיל ומין יש להם שימוש. למשל, הם טוענים שמרק עוף טוב באמת יש לעשות מתרנגול זקן.
פורסם 2006 במאי 419 שנים קרן של אייל?! אה, טוב, אוקיי... אבל לפי מה שידוע לי, אייל הוא פרוס פרסה והוא מעלה גרה. אין סיבה שזה לא יהיה כשר, זה כמו להגיד שלאכול ציפורניים זה לא כשר - זה סתם מגעיל ולא אסטטי. מפריס פרסה , מעלה גרה, ושוסע שסע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.