פורסם 2006 במאי 119 שנים It's not kosher because theyre not willing to let any rabbi know how it's made so noone can give it a koshe seal
פורסם 2006 במאי 119 שנים Sorry for some reason it showed me your second post as a repeat of the first one
פורסם 2006 במאי 219 שנים כל אחד מגדיר כשרות בצורה שונה, אפילו זרמים שונים אצל חרדים, כל אחד רוצה חותמת אחרת על המוצר שהוא קונה.ההגיון אומר - חסה זה כשר, לא צריך שאיזה רבי ירק לי על זה. ייגרמייסטר עשוי מעשבי מרפא שונים מהיער. עשב = כשר. משמע ייגר - כשר. למי שלא מחפש אישור רשמי מהרב כמובן...
פורסם 2006 במאי 219 שנים Vitnir את מכירה את המרכיבים והנוסחא מנסיון ההכנה בעצמך ?תני לי לענות לך על זה - לא.לכן כמו שאמר דקטור, בגלל שלא אומרים את המתכון אי אפשר לתת כשרות משמע לא כשר.אם את נכנסת לקטע של איין בזה שום מרכיב לא כשר אז איין סיבה שלא יהיה כשר, את כבר נכנסת לוויכוח אובייקטיבי של, באיזו דרך אתה מאמין.
פורסם 2006 במאי 319 שנים על הבקבוק יגר דבש שכאן ליידי יש חותמת של כשרות של איזה רבי.יגר רגיל, אני לא יודע.
פורסם 2006 במאי 319 שנים על הבקבוק יגר דבש שכאן ליידי יש חותמת של כשרות של איזה רבי.יגר רגיל, אני לא יודע.אפשר לשבת לידך בבקשה?
פורסם 2006 במאי 319 שנים רגע, אז איך קוקה קולה כשרה? לא אמורה להיות נוסחא סודית בתוך כספת שרק שני אנשים יודעים אותה או משהו? יכול להיות שאחד מהם הוא רב במקרה?
פורסם 2006 במאי 319 שנים רגע, אז איך קוקה קולה כשרה? לא אמורה להיות נוסחא סודית בתוך כספת שרק שני אנשים יודעים אותה או משהו? יכול להיות שאחד מהם הוא רב במקרה? מיתוס כדי להעצים את טעם הקולה.
פורסם 2006 במאי 319 שנים קולה מגעיל ביותר קולה טעים למכורים מי שמיצר את הקולה זה פועלים לא המנהלים חחחחח אם זה חשוב לך אל תישתה תייגר -אתה רוצה לישטוט שטה אל תזבל או כמו בציטוט "אתה רוצה לישטוט שטה אל תידחה":)
פורסם 2006 במאי 319 שנים רגע, אז איך קוקה קולה כשרה? לא אמורה להיות נוסחא סודית בתוך כספת שרק שני אנשים יודעים אותה או משהו? יכול להיות שאחד מהם הוא רב במקרה? כל מעבדה סוג ז' בארץ תביג לך איך מכינים קולה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.