פורסם 2006 במאי 119 שנים טוב מפאת כבוד ליום הזה הייתי אומר שעדיף שאף אחד לא יגיב פה יותר.נושאי צבא ביום שכזה זה דבר רגיש.
פורסם 2006 במאי 119 שנים באמת עוד ויכוח של ילדים מפגרים... מזכיר לי כשהיתי קטן והלכתי לשחק כדור-רגל אז היו חבורה של ילדים ערסים אז פתאום אחד מהם בה אלי ביציאה... מי גומר אתה או הוא (מצביא על אחד המוגבלים) אז אני חושב קצת ואומר לו... הוא בגלל שאני לא הומו !!!! אךךך היה שמח
פורסם 2006 במאי 219 שנים אין סיכוי שבריטניה תנצח לנו יש חיל אוויר שיודע לזיין קטינות,ככה שאנחנו נתרבה הרבה יותר מהר מהם ויהיה לנו יתרון מספרי חחחחחחחחחחחחח ROFL ענק!!!
פורסם 2006 במאי 219 שנים באמת עוד ויכוח של ילדים מפגרים... מזכיר לי כשהיתי קטן והלכתי לשחק כדור-רגל אז היו חבורה של ילדים ערסים אז פתאום אחד מהם בה אלי ביציאה... מי גומר אתה או הוא (מצביא על אחד המוגבלים) אז אני חושב קצת ואומר לו... הוא בגלל שאני לא הומו !!!! אךךך היה שמח וזו ממש תגובה של מישהו משכיל...
פורסם 2006 במאי 219 שנים מה זה דיון הילדותי הזה עכשיו רגע של רצינות מי ינצח סופר מן או ספיידר מן? או אולי מגנטו? בעצם ישד מצב שקפטן אמריקה ינצח.
פורסם 2006 במאי 219 שנים ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^יש לנו יחידות יותר קשוחות צר לי לאכזב אבל ההערכות, האימונים, הרצינות והתקציב העצום שיש לצבא הבריטי הם לא שווי ערך לשלנו.לצבא שלנו יתרונות משלו אבל יש לזכור שבשנים האחרונות הצבא כבר לא פרה קדושה וכל אחד זורק זין. אנשים הולכים לקבע בגלל הכסף וההטבות, לא כי הם גאים במדים שהם לובשים (ומביישים). חיילים זורקים זין, ראש קטן. האימונים יותר דומים לטרטורים והתעללות חסרת תועלת מאשר אימונים בפועל. ובכלל, אתה כנראה לא יודע דבר וחצי דבר על ה-SAS שהיא יחיד העילית הכי יוקרתית בבריטניה והלוחמים שם הם כבר בעלי ותק ביחידות קומנדו עילית אחרות וההתנהלות ביחידה וקבלת ההחלטות היא יותר פנימית מאשר מדרג פיקודי יותר גבוהה.
פורסם 2006 במאי 219 שנים ה-S.A.S מזיינים אותנן. :-\WTF??? - בארבע אחר הצהריים הם מפסיקים להילחם כדי לשתות AFTERNOON TEA.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.