עבור לתוכן

בעיית לאגים

Featured Replies

פורסם

דבר ראשון אני מצטער אם פרסמתי בפורום שלא מיועד לנושא.

במידה וזה נכון אני אשמח אם האדמינים יאמרו לי איפה אני אמור לפרסם את זה וכמו כן יעבירו את הנושא שלי לשם.

טוב אז ככה... את האמת אני על גבול היאוש בנושא, כבר כמה חודשים שאני משחק עם לאגים מטורפים.

מה שקורה הוא שאני משחק Unreal Tournament ישנם לאגים מאוד לא סימפתיים.

אלו לאגים שמרגישים כאילו יש עומס גרפי על המחשב.

מה שלא אמור להיות לאור היכולות שלו.

לפני חודשיים שלושה החלפתי כרטיס מסך ל GForce 6600GT, בתחילת השימוש הרגשתי את השינו מהכרטיס הקודם GFORCE 4MX.

לאחר זמן מה.. שמתי לב שיש לי לאגים נוראיים, קטנים קטנים אבל הכי מציקים, טויקים של לאגים קטנים שנותנים תחושה של עומס גרפיקה ( ב - UT!! ?!?!:< )

עכשיו שקלתי אפשרות שבגלל ששיניתי הגדרות ב "unreal tournament.ini" אולי שיניתי משהו, אופציה שמתנגשת במשהו וזה מה שגורם ללאגים.

ניסיתי לקחת "unreal tournament.ini" + "user/ini" של חברים שונים.. כמו FIRE STORM NAHASH KUB AND ONEILL.

כולם אבל כולם נשארו עם הלאגים.

לפני שהחלפתי כרטיס שיחקתי תמיד על DIRECT 3D,

מהיום שהחלפתי שמתי לב שהוא עובד לי עם לאגים ב DIRECT 3D

אז שיניתי ל OPEN GL, המשחק עבד מעולה בהתחלה.. כמו שציינתי למעלה.

אני לא זוכר אם יש אפשרות שהאופציות ששיניתי ב UnrealTournament.INI הן אלו שהרסו את זה או משהו אחר שאני לא עולה עליו.

בכל מקרה..

ניסיתי גם להתקין את הדרייבר שבא מקורי עם הכרטיס, דרייבר שאבירם פועל איתו (לא הכי חדש אבל לא ישן), ודרייברים שהורדתי מהאתר הרשמי של NVIDIA.

מקווה שתוכלו לעזור לי.

באמת בעייה מסובכת שיש לה כל כך הרבה קצוות..

מקווה שנתגבר על זה..

הפירוט על המחשב:

(CPU) 1-Intel® Pentium® 4 CPU 2.66GHz, 2746MHz, 512KB (0% Load) .:. (RAM) usage: 206/512MB (40.23%) .:. (GFX) NVIDIA GeForce 6600 GT, (Display) 1152x864/32bit/75Hz

(OS) Windows XP Professional, Service Pack 2 (5.1 - 2600), (installed for) 1w 6d 20h 51m, (uptime) 5h 22m 7s .:. (HDDs) 39.1GB/57.2GB(68.5%) free

אגב הכרטיס מסך 6600 GT הוא של GIGABITE

תודה לכולם.. :<

נ.ב

שיהיה ברור לחברה שלא מכירים את המשחק ואת הקבצים הנלווים:

UT=Unreal Tournament שם המשחק

Unreal Tournament.ini זהו קובץ הגדרות גרפיות ועוד..

User.ini קובץ שמכיל מיידע לגבי העדפות המשחק של השחקן.. לחצנים וכו'..

פורסם
  • מחבר

חברה ? קצת עזרה ?:<

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים