פורסם 2006 במאי 119 שנים הרבה זמן לא ניכנסתי לפורום אבל תמיד ידעתי שאם אני צריך תשובה למשהו פה אני יכול לקבל... תגידו משהו מכיר את הסרטים העצובים האלה שיש תקטעים האלה בלי קול ורק מעימה עצובה כזאת... אז אני רוצה כאלההההההה אני אתן גודמה בערך שיהיה לכם יותר קל לעזור לי אני לא מתכוון לדיסק של השיר הזה או של האומן אני רק רוצה ללתת לכם כיוון פחות או יותר http://rapidshare.de/files/19326890/07.rar.html *(ללחוץ על Free ולחכות שהשניות למטה יעברו ולהוריד *) אז זה הסיגנון בערך
פורסם 2006 במאי 119 שנים מחבר וואלה אחי אתה לא תאמין יש שיר מזרחית של "ערן סופר" וזה קטע מהשיר פשוט ערכתי אותו זה לא השיר המלא אגב ירדתי לחפש במחסן של החברה שלי ולא מצאתי היא אמרה שיש לה דיסק של נעימות אין אין אני לא מוצא יאללההההההההההה
פורסם 2006 במאי 119 שנים חחח נעימות... קוראים לזה מוזיקה קלאסית והאינטרנט מלא בכלאה (בנחה שאתה מוריד דגימות כמובן)
פורסם 2006 במאי 119 שנים תנסה את זה:information society - ozar midrashim 1.1אומנם זה לא היה בסרט... אלא מתוך משחק מחשב (soul reaver, defiance) אבל זו בהחלט אחת המנגינות היותר חזקות ששמעתי...
פורסם 2006 במאי 119 שנים וואי גם אני מחפש. יש לי אחד שאני ממש אוהב של "אפקט הפרפר" את הקובץ מצאתי בקאזה(:-X) והשם שלו זה : Everyone'S Fixed Memories - The Butterfly Effect Reprise.mp3 (אם אתה מחפש, אל תכניס את כל הביטוי הזה, אני לא בטוח שזה ימצא). זה מנגינה ממש יפה.
פורסם 2006 במאי 119 שנים ברור לך שזה לא הנעימה המקורית נכון?זה איזה חיקוי מיזרחי.וואי נעימה באמת מצמררת זה הנעימה של רקוויאם לחלוםאימלה
פורסם 2006 במאי 119 שנים המומחיות שלי 8)samwise the brave מתוך הפסקול של שר הטבעות השניmoscow nights בכל ביצוע יהיה מדהים.Vangelis - Chariots Of Fire zamfir - the lonely shepherdklaus badelt - one last shotAcross The Stars מהפסקול של מלחמת הכוכבים פרק 2תתחיל עם אלה תגיד מה דעתך.
פורסם 2006 במאי 119 שנים מחבר אולי משהו יוכל לעלות את זה במקום שאני יזרוק את זה באמיול ויחכה חודשיים??????
פורסם 2006 במאי 119 שנים Wim Mertens Close CoverR-BSO Brave heart - Musica Celta ( לב אמיץ)Fellowship of the Ring - The Council of Elrond (שר טבעות)Enigma - Shadows In Silence Intro - h.e.l.p..Enya - May It Be ( בעצם השיר לשר הטבעות אבל לא מעובד יש פה גם מילים)LOTR - 12 Helm´s Deep (שר טבעות)Enya - The Council of Elrond (שר טבעות)Ryan Farish - From The Sky (אלבום מומלץ מאד) InFecT[0]rעל תבכה כמו תינוק על טעיות שעשית כמו גברתחליף לאל.וההערה של Street-Fighter צודקת, הפורום הזה הוא חוקי, לכן אסור לתת לינקים ישירים שמפירים זכויות יוצרים.ובנימה אישית לשמוע ממך הערה בסגנון " אתה אשכנזי" ביום שכזה ממש מרגיזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.