עבור לתוכן

המחשב איטי מאוד בזמן האחרון

Featured Replies

פורסם

לפני פרמוט קל,רציתי אולי לנסות לפתור את הבעיה.

לאחרונה המחשב התחיל לעלות מאוד איטי בזמן האחרון,ולוקח לו לפחות 5 דקות עד שהכל עולה ואפשר לעבוד על המחשב חלק.

ניסיתי למחוק ספייורים התקנתי אנטי וירוס חדש - מחקתי את הכל והיה דיי הרבה,אבל עדיין הוא עולה איטי.

בנוסף לזה,כל פעם שהווינדוס עולה מופיעה שגיאה על כל קובץ שרץ בווינדוס,בכל שגיאה הוא אומר "XXXXX אינם תמונה חוקית של הWindows",וזה על כל תוכנה שאני פותח.

מה שגם כן,ביטלתי את רוב האפשרויות באתחול של הMsconfig של רוב התוכנות,שהמחשב יעלה יותר מהיר,זה עזר אבל הייתי יכול לרוץ מהר גם עם התוכנות האלה.

הצעות?

פורסם

יכול להיות לא מעט סיבות לבעיה שאתה מציין.

החל מספייורים , וירוסים , registry שמפוצץ ברישומים שאתה לא צריך ועוד מלא דברים , או אפילו בעיות חומרה.

למשל לפני כחודש היה כמעט את אותם סימנים אצל מישהו שאני מכיר , ובסוף זה היה זכרון שהיה לא תקין.

אני מציע שתעשה גיבוי למחשב (נסה לא להעביר את כל הבעיות להתקנה המחודשת) , ותפרמט הכל , ותתקין הכל מחדש.

ואז לפני שאתה מתחיל להתעסק יותר מדי עם ההתקנה החדשה , נסה לראות אם הבעיה עדיין קיימת. אם אחרי התקנה נקייה ופורמט מלא , עדיין יהיו בעיות אז זה יכול להיות סימן לכך שהבעיה היא בחומרה.(ככה עליתי על זה שזה היה הזכרונות בפעם הקודמת , למרות ש- memtest הראה שהם תקינים).

אם אחרי ההתקנה כל הבעיה תיפטר , אז פשוט נסה שלא להתקין כל מיני תוכנות שאתה לא צריך ותשים ישר אנטי וירוס , firewall ו- anti-spyware.

בנוסף יכול להיות שהבעיה נובעת מדרייבר לא תקין\לא מתאים. אז שים לב גם לזה מתי שאתה מתקין מחדש.

ואני מניח שאתה גם יכול לעלות על הבעיה לפני שאתה מפרמט מחדש , אבל לי אישית זה הכי נוח , פשוט לגבות , לפרמט , ולהתקין הכל מחדש....זה נותן לך מחשב עם התקנה נקייה ובלי בעיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים