פורסם 2006 באפריל 2919 שנים אני מחפש איזה קטע וידאו שראיתי באיזה אתר בסגנון BREAK.COMזה היה וידאו על קבוצת פעלולנית שעושים כל מיני תרגילי אקרובטיה ממש מגניביםברקע היה השיר OPEN YOUR EYES של GUANO APESהסגמנט ממש ממש מגניבאבל אני לא מוצא אותומישהו מכיר? יודע איפה אני יכול למצוא? אולי שם של הסגמנט הזה?תודה מראש על העזרהטל
פורסם 2006 במאי 119 שנים מחבר תודה על העזרה אבל כבר מצאתי!! :jump: למעוניינים http://www.metacafe.com/watch/51914/martial_arts_practicing_playing_around_and_screwups/ פשוט מגניב מה שהבחורים האלה עושים גקי צאן נכה בכסא גלגלים על ידם
פורסם 2006 במאי 119 שנים שמע יש לי תוכנה שקוראים לה Metacafe תוריד אותה אחי היא מורידה סרטונים (מצחקים\נדירים\ומעניינים) וממש קצרים של דקה או שתים כל מיניי דברים שקרו בעולם וכאלה TIP אחרי שהיא מורידה לך סרטים אתה צריך למחוק והיא מעדכנת לך אוטומטי אבל אם תרצי תסרטים שיש לך ולהמשיך להוריד אז תילך לתיקייה הזאתי: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\MetaCafe\Incoming כל הסרטים יהיו לך שם... פשוט תשמור אותם במקום אחר (ותמחוק את התמונות אתה לא צריך)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.