פורסם 2006 באפריל 2919 שנים שלום,יש לי שני פרופילים בXP-SP2אני מעוניין להגביל משתמש במחשב מעבר למה שהמערכת מציעה LIMITED USER.למשל, שהמשתמש לא יוכל להכנס ללוח בקרה, או להתקין משחקים בכונן C, וכו'...ניסיתי לעבוד עם ה GROUP POLICY EDITOR אבל ההגבלות שעשיתי , בוצעו על שני הפרופילים, לכן נאלצתי לבטל אותם.תודה על העזרה
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים אתה פשוט צריך ליצור GROUP מוגבל ולשייך אליו רק את המשתמש שאתה רוצה להגביל. (ואת השני להשאיר כמו שהוא)
פורסם 2006 באפריל 3019 שנים לא צריך ליצור שום Group, ה Group של Users היא מאוד מוגבלת והיא תענה לך על הצרכיםקליק ימני על ה Icon של My Computer-> Manageתבחר ב- Local Users and Groups->Usersבצד ימין תראה את המשתמש שאתה רוצה להגביל, תעשה עליו דאבל קליק ותבחר ב-Member ofתעשה Remove לכל מה שרשום שם.אח"כ תעשה Add ל: users.תעשה Restart וזהו...
פורסם 2006 במאי 119 שנים אני הרבה זמן מחפש את זה group , אני רוצה לפתוח גרופ שיעשה לי סיסמא לתקיות , בלי שום תוכנה מובנה אני רוצה זה אפשרי?תודה רבה לעוזרים .
פורסם 2006 במאי 119 שנים אני הרבה זמן מחפש את זה group , אני רוצה לפתוח גרופ שיעשה לי סיסמא לתקיות , בלי שום תוכנה מובנה אני רוצה זה אפשרי?אתה רוצה שני דברים שונים, לא?תסביר את עצמך כי מה שכתבת לא ברור בכלל
פורסם 2006 במאי 119 שנים השאלה שלי היא : אני רוצה שאני יוכל לעשות סיסמאות לתקיות שאני רוצה ואני יכול להיכנס רק עם סיסמא אבל בלי תוכנה מבחוץ שאני עושה את זה אני רוצה מובנה מווינדוס , עכשיו אחד מאנשים אמר לי שיוצרים group ומגדירים משהוא אז לא הבנתי את זה ממש?תוכל להסביר לי אני יודע לך .
פורסם 2006 במאי 119 שנים עכשיו אחד מאנשים אמר לי שיוצרים group ומגדירים משהוא אז לא הבנתי את זה ממשאחד האנשים זה אני.בגדול במערכת הפעלה Windows 2000 ומעלה כאשר מחיצה מפורמטת תחת מערכת קבצים של NTFS אפשר לקבוע עד רמת הקובץ איזה משתמשים יוכלו לגשת אליו ומה הם יוכלו לעשות עם הקובץ הזה.יש על זה המון מידע, כנס לאתר של Microsoft וחפש חומר על הרשאות גישה ו ACL.עכשיו בקשר לשאלה שלך, אי אפשר לתת סיסמאות לתיקיות דרך Windows. אבל אפשר לתת הרשאות לתיקיות כל שרק משתמש מסוים יוכל להיכנס אליהן.תקרא את החומר באתר של Microsoft וגם את זה:http://support.microsoft.com/?scid=kb%3Bhe%3B308421&x=14&y=12 - זה בעבריתhttp://support.microsoft.com/?kbid=308418 - זה באנגלית
פורסם 2006 במאי 119 שנים תודה , הבעלות על תקייה או על קובץ זה עושה שאתה אתה יכול להיכנס ?ושאלה אחרת אתה מבין בזיכרונות ?
פורסם 2006 במאי 219 שנים תודה , הבעלות על תקייה או על קובץ זה עושה שאתה אתה יכול להיכנס ?בעלות על תיקייה/קובת מאפשרת לך לשנות את הרשאות הגישה שיש על אותו קובץ/תיקייה. ע"י שינוי הרשאות הגישה אתה יכול למשל למנוע ממשתמש מסוים להיכנס לתוך תיקייה.פשוט תוריד לו את ההרשאות שיש לו על התיקייה.בקשר לזכרונות, יש על זה פורום אחר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.