פורסם 2006 באפריל 2919 שנים יש לי מסך lcd עכשיו כשאני שומע בווליום גבוהה ובמיוחד כשיש באסים מן הסתם יש את הרעידות האלה ואני מפחד שזה יכול לדפוק תמסך או משו למה lcd עדין והכול....יש מקום לדאגה? או שזה שאני סתם דואג על שטויות?
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים יש חשש לאוזנים שלך. חוץ מזה למסך לא נראה לי יש לך מה לחשוש, במיוחד לא שזה lcd. לא נראה לי שהשפעה של רמקולים יפגעו לך במסך, אם זה בקטע של המגנטיות אתה חושש אז גם לא נראה לי שמגנט עלול להזיק למסכים האלה. לא מדובר במסך CRT ואז מגנטים כן עלולים להרוס את המסך, למרות שרמקולים גם לא יעשו השפעה רבה על מסך CRT, אם בכלל. בכל מקרה, לפי מה שאני יודע לא נראה לי שיש לך ממה לחשוש. אבל תחכה פה לתגובות אחרות, אולי למישהו יש מידע שונה על זה.
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים מחבר תודה על התגובה לא התכוונתי למגנטיות דווקא התכוונתי ל"רעידות" האלה שנוצרות מהווליום והבאסים הגבוהים...כי ידוע לי שlcd בנוי ממנורות קטנות ועדינות אז הרעידות האלה שהווליום הגבוה יוצר לא מזיקות לו?
פורסם 2006 באפריל 3019 שנים LCD- Liquid Crystal Displayזה לא מנורות קטנות, זה גבישים שעובר בהם זרם חשמלי וכך הם נכבים/נדלקיםובמקרה של צבעוני זה קצת יותר מתוחכם כנראה.לכן לא נראה לי שויברציות (רעידות) יגרמו נזק.ובכלל, לא אמור גם לגרום נזק להרבה מנורות קטנות.
פורסם 2006 באפריל 3019 שנים מחבר בדקתי כבר...אין שום נושא מעניין שאף אחד לא העלה אותו אף פעם כי בתכלס זה הגיוני שזה יכול להזיק לא אם שומעים חזק מאוד
פורסם 2006 באפריל 3019 שנים לדעתי האוזניים שלך ייהרסו הרבה לפני ה-LCD, אז במובן מסויים, אתה יכול להיות שקט...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.